Νέα

Εκλογές στο ΚΙΝΑΛ 2021 - Η μεγάλη δημοσκόπηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγεται για αρχηγό του ΚΙΝΑΛ;

• Νίκος Ανδρουλάκης

• Παύλος Γερουλάνος

• Χάρης Καστανίδης

• Ανδρέας Λοβέρδος

• Γιώργος Παπανδρέου

• Παύλος Χρηστίδης

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Ως άσχετος με τα πολιτικά αρχικά χάρηκα με τη νίκη του Ανδρουλάκη και μόνο για την ηλικία του. Με λίγο ψάξιμο όμως φαίνεται ότι από το τρίπτυχο Λοβέρδος-Ανδρουλάκης-ΓΑΠ, ο ΓΑΠ τελικά είναι ο λιγότερο πιθανός συνεργάτης του Κούλη στις επόμενες εκλογές ενώ ο Ανδρουλάκης είναι πρακτικά σαν το Λοβέρδο ο οποίος λογικά θα τον στηρίξει και στον δεύτερο γύρο. Επομένως, αν ψήφιζα, τουλάχιστον για τον δεύτερο γύρο, θα το έριχνα στον ΓΑΠ.

Jason.vavv

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
394
Πόντοι
26
Μπερδευεσαι, ο Τσιπρας ηταν αυτος που μιλουσε για "ματωμενα πλεονασματα" του Σαμαρα, δεν δικαιουσαι να ομιλείς, εχουμε μνημη.
Πλεον τα παραμυθακια σας εχουν ετοιμη απαντηση την πραγματικοτητα
Η αλήθεια είναι ότι με τον συριζα είχε δημιουργηθεί μια παράλληλη πραγματικότητα.
Πχ 1.η ερτ ηταν φερεφωνο της κάθε κυβέρνησης; όταν την έκλεισε ο σαμαρας καλώς την έκλεισε ή όχι; μετά ξανάνοιξε. Γιατί δεν στελεχωθηκε κατόπιν διενέργειας διαγωνισμού; τελικά η ερτ ήταν καλή ή κακη;
2. Σκουριες Χαλκιδική. Τι λέει ο συριζα; να προχωρήσει το έργο ή όχι; όσο ήταν αντιπολίτευση νομίζω πως έκλεινε το μάτι σε αυτούς που δεν ήθελαν. Όταν βγήκε κυβέρνηση νομίζω πως είδε αλλιώς τα πράγματα.
3. Ξαναρωταω:εντέλει, τι διαπραγματεύτηκε ο γιανης - με ένα ν- το πρώτο εξάμηνο του '15;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ως άσχετος με τα πολιτικά αρχικά χάρηκα με τη νίκη του Ανδρουλάκη και μόνο για την ηλικία του. Με λίγο ψάξιμο όμως φαίνεται ότι από το τρίπτυχο Λοβέρδος-Ανδρουλάκης-ΓΑΠ, ο ΓΑΠ τελικά είναι ο λιγότερο πιθανός συνεργάτης του Κούλη στις επόμενες εκλογές ενώ ο Ανδρουλάκης είναι πρακτικά σαν το Λοβέρδο ο οποίος λογικά θα τον στηρίξει και στον δεύτερο γύρο. Επομένως, αν ψήφιζα, τουλάχιστον για τον δεύτερο γύρο, θα το έριχνα στον ΓΑΠ.
Τι αγχος ειναι πια αυτο για την μελλοντικη συνεργασια ΝΔ-ΚΙΝΑΛ?
Ρε τύποι ξεαγχωθείτε, δεν προκειται να γινει καμία τετοια συνεργασια, ούτε την θελει κανενας ούτε χρειαζεται, θα ξαναγινουν εκλογες με ενισχυμενη αναλογικη και θα ειναι αυτοδυναμη η ΝΔ, μην ασχολειστε με σεναρια μηδενικής πιθανοτητας

Cooper S

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Απρ 2021
Κριτικές
31
Like
3.978
Πόντοι
2.846
Τι αγχος ειναι πια αυτο για την μελλοντικη συνεργασια ΝΔ-ΚΙΝΑΛ?
Ρε τύποι ξεαγχωθείτε, δεν προκειται να γινει καμία τετοια συνεργασια, ούτε την θελει κανενας ούτε χρειαζεται, θα ξαναγινουν εκλογες με ενισχυμενη αναλογικη και θα ειναι αυτοδυναμη η ΝΔ, μην ασχολειστε με σεναρια μηδενικής πιθανοτητας
Δε νομίζω και εγώ να γίνει συνεργασία ΝΔ ΠΑΣΟΚ .
Δεν αποκλείεται όμως το ενδεχόμενο για ΠΑΣΟΚ με κάποιο άλλο κόμμα συνεργασία.
Τεσπα λόγια του αέρα θα δούμε

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Μη σας πω ότι σκέφτομαι να το κάνω κιόλας, να πάω να δώσω 3 ευρώ και να το ρίξω στον ΓΑΠ.
Στις κανονικές εκλογές πάντως θα πάω σίγουρα. Υπάρχει ανάγκη για μαζική ενότητα ενάντια στο καρκίνωμα.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.286
Πόντοι
2.356
Καλά όλα αυτά. Για συνεργασία με καμμενο;;
Πόσο αριστερό είναι αυτό;;
Πόσο αριστερό είναι τα κολλητηλικια με γιαννα αγγελοπουλου; και τα πουρα σε κότερα;
Και για να τελειώνουμε, όταν έναν πραγματικό αριστερο τον εκβιάζουν πολιτικα, ξέρω ότι δεν θα σκύψει το κεφάλι.
Η "αριστερά" του συριζα όταν τους εκβιασαν ψήφισαν τα πάντα. Τα Πάντα όμως. Λες και δεν μπορούσαν να παραιτηθούν, αλλά ξέχασα, είχαν το ηθικό πλεονέκτημα...
πολυμορφικη κυβερνηση ειχες και το ξερεις! μονος σου το λες λοιπον οτι ποτε δεν ειχαμε κυβερνηση καθαρης αριστερας στην ελλαδα.. κατα τα αλλα ολοι οι δεξιοι κλαιγονται οτι ντεμεκ κυβερνουν αριστεροι μια ζωη τον τοπο... και μια ζωη με καθε αθεμιτο τροπο προσπαθουν να σαμποταρουν την αριστερα

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
460 χιλιαδες ψήφους πήρε το 19 η Φωφη...
Οι μισοί πήγαν χθες να ψηφίσουν αρχηγό , τρέμει η γης...
Το ΚΚΕ με 300 χιλιαδες ψηφους πηρε 5%, τρεμει λεμε ο σύριζα με τον ανδρουλατση και τη συμμετοχη του κιναληταριου στις αρχαιρεσιες...

• Like
Αντιδράσεις: fil69

Jason.vavv

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
394
Πόντοι
26
πολυμορφικη κυβερνηση ειχες και το ξερεις! μονος σου το λες λοιπον οτι ποτε δεν ειχαμε κυβερνηση καθαρης αριστερας στην ελλαδα.. κατα τα αλλα ολοι οι δεξιοι κλαιγονται οτι ντεμεκ κυβερνουν αριστεροι μια ζωη τον τοπο... και μια ζωη με καθε αθεμιτο τροπο προσπαθουν να σαμποταρουν την αριστερα
Πολυμορφικη λέγεται η συνεργασία με τη δεξιά του καμμενου; δεν το γνωριζα. Πάντως "αριστερή" κυβέρνηση δεν είχα.
Νομίζω πώς είχα μια απ τα ίδια... Πόσο χειρότερα θα ήταν αν συνέχιζα με τους προηγούμενους; αλλά ναι, ο συριζα μας τα πήρε απ την αριστερή τσέπη.
Και εντέλει πού είχαμε αριστερή κυβέρνηση; ας ρωτήσουμε τους Τσέχους, τους σλοβακους, τους Πολωνούς, αυτοί νομίζω είναι πιο "ειδικοί" να μας πουν.

Jason.vavv

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
394
Πόντοι
26
460 χιλιαδες ψήφους πήρε το 19 η Φωφη...
Οι μισοί πήγαν χθες να ψηφίσουν αρχηγό , τρέμει η γης...
Το ΚΚΕ με 300 χιλιαδες ψηφους πηρε 5%, τρεμει λεμε ο σύριζα με τον ανδρουλατση και τη συμμετοχη του κιναληταριου στις αρχαιρεσιες...
Αυτή η αντίληψη είναι λανθασμένη κατά τη γνώμη μου.
Αυτός που συμμετείχε σε εσωκομματικες διαδικασίες κάποιου κόμματος δεν είναι αληταριο επειδή δεν είναι δικός μας. Για τον ίδιο λόγο, όσοι διαμαρτυρηθηκαν για τη συμφωνία των πρεσπων ΔΕΝ ήταν ακροδεξιοί. Ήταν λάθος του Αλέξη να χαρίσει όλον αυτόν τον κοσμο, όσοι ήταν τελοσπαντων, στην άκρα δεξιά. Εκτός κι αν και ο Μίκης ήταν ακροδεξιός και δεν το ξέρουμε. Με τέτοια επιχειρήματα ίσως φαίνεται ότι κάποιοι δεν θέλουν την δημοκρατία, απλώς την ανέχονται, επειδή βγάζουν τα γούστα τους βεβαίως βεβαίως.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Το κκε ειναι καθαρα ενα κομμουνιστικο κομμα το οποιο ομως δεν λεει να εκσυγχρονιστει.
Απο την αλλη ο βαρου προσπαθει να μας βγαλει ενα δικο του χωρο απροσδιοριστο αν ειναι αριστερα η κέντρο κ αριστεροτερα απλα δεν εχει σαφης πολιτικη γραμμη και κυβερνητικο προγραμμα.
Στείλε ρε μαλάκα και κανένα μέηλ σε αυτούς.
Τους έχεις ζαλίσει τα αρχίδια με τις προτάσεις σου στην Κουμουνδούρου.
Σπάσε και τις μπάλες του Κουτσούμπα και του Βαρούφα! :2funny: :2funny:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Είναι πάντως να μην αρχίσεις να ασχολείσαι με την πολιτική.
Εκεί που δεν πατούσες στις Εθνικές εκλογές τώρα βλέπω καυλώνεις και με τις εσωκομματικές.
Ούτε συνέλευση πολυκατοικίας δεν θα αφήσεις τύπε μου!

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Είναι πάντως να μην αρχίσεις να ασχολείσαι με την πολιτική.
Εκεί που δεν πατούσες στις Εθνικές εκλογές τώρα βλέπω καυλώνεις και με τις εσωκομματικές.
Ούτε συνέλευση πολυκατοικίας δεν θα αφήσεις τύπε μου!
Στις επερχόμενες εκλογές επιβάλλεται να πατήσω και εγώ και όλοι όσοι τόσα χρόνια αδιαφορούσαμε. Πρέπει να απαλλαγούμε άμεσα από το καρκίνωμα.

Jason.vavv

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
394
Πόντοι
26
Στις επερχόμενες εκλογές επιβάλλεται να πατήσω και εγώ και όλοι όσοι τόσα χρόνια αδιαφορούσαμε. Πρέπει να απαλλαγούμε άμεσα από το καρκίνωμα.
Ο συριζα πάντως κατάφερε κάτι δύσκολο. Με το δημοψήφισμα ήταν μια περίοδος μετά από χρόνια που όλοι σχεδόν ασχολουνταν με την πολιτική, διάβαζε μαλωνε βγήκε στους δρόμους. Ε, ο συριζα όλον αυτόν τον κοσμο τον ξαναέβαλε στο σπίτι.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Να μαζευτείτε τύπε μου, να ασκήσετε τα δημοκρατικά σας δικαιώματα.
Το 2023 θα φάτε πίκρα αλλά δεν πειράζει. Έτσι κτίζεται η ωριμότητα.
Αντε και το 2027 εύχομαι να το ρίξετε με γνώμονα ποιόν θέλετε να κυβερνήσει και όχι ποιόν θέλετε να διώξετε.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.286
Πόντοι
2.356
ο ανδρουλακης δεν ανοιγει τα χαρτια του και δε θα τα ανοιξει φανερα μεχρι να γινουν οι εκλογες....
τοτε θα πραξει αναλογα τα ποσοστα και το συμφερον του...
αν φανερωθει τοτε πιστευω οτι δεν εχει νοημα να ψηφιστει κιολας στις εκλογες! αν ξερεις πχ οτι θα συμπραξει με τον κουλη η με τον αλεξη τοτε γιατι να ψηφισεις πασοκ? ψηφιζεις κατευθειαν κουλη η αλεξη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom