alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Σιγα το μειονκαταρχην δεν θα ειναι μεσα στην βουλη ως αρχηγος κομματος μεχρι τις επομενες εθνικες εκλογες
μεγαλο μειον για το κιναλ
Σιγα το μειονκαταρχην δεν θα ειναι μεσα στην βουλη ως αρχηγος κομματος μεχρι τις επομενες εθνικες εκλογες
μεγαλο μειον για το κιναλ
Η αλήθεια είναι ότι με τον συριζα είχε δημιουργηθεί μια παράλληλη πραγματικότητα.Μπερδευεσαι, ο Τσιπρας ηταν αυτος που μιλουσε για "ματωμενα πλεονασματα" του Σαμαρα, δεν δικαιουσαι να ομιλείς, εχουμε μνημη.
Πλεον τα παραμυθακια σας εχουν ετοιμη απαντηση την πραγματικοτητα
Τι αγχος ειναι πια αυτο για την μελλοντικη συνεργασια ΝΔ-ΚΙΝΑΛ?Ως άσχετος με τα πολιτικά αρχικά χάρηκα με τη νίκη του Ανδρουλάκη και μόνο για την ηλικία του. Με λίγο ψάξιμο όμως φαίνεται ότι από το τρίπτυχο Λοβέρδος-Ανδρουλάκης-ΓΑΠ, ο ΓΑΠ τελικά είναι ο λιγότερο πιθανός συνεργάτης του Κούλη στις επόμενες εκλογές ενώ ο Ανδρουλάκης είναι πρακτικά σαν το Λοβέρδο ο οποίος λογικά θα τον στηρίξει και στον δεύτερο γύρο. Επομένως, αν ψήφιζα, τουλάχιστον για τον δεύτερο γύρο, θα το έριχνα στον ΓΑΠ.
με τον πιτσιρικα εκτος βουλης το πασοκ θα μεγαλωσειΕ αφου το λες εσυ, ειμαι βεβαιος για το ακριβως αντιθετο
Δε νομίζω και εγώ να γίνει συνεργασία ΝΔ ΠΑΣΟΚ .Τι αγχος ειναι πια αυτο για την μελλοντικη συνεργασια ΝΔ-ΚΙΝΑΛ?
Ρε τύποι ξεαγχωθείτε, δεν προκειται να γινει καμία τετοια συνεργασια, ούτε την θελει κανενας ούτε χρειαζεται, θα ξαναγινουν εκλογες με ενισχυμενη αναλογικη και θα ειναι αυτοδυναμη η ΝΔ, μην ασχολειστε με σεναρια μηδενικής πιθανοτητας
ενα κομματι ψηφοφορων θα το παρετε εσεις ενα αλλο κομματι ψηφοφορων ο συριζαΕ αφου το λες εσυ, ειμαι βεβαιος για το ακριβως αντιθετο
Μη σας πω ότι σκέφτομαι να το κάνω κιόλας, να πάω να δώσω 3 ευρώ και να το ρίξω στον ΓΑΠ.Ως άσχετος με τα πολιτικά αρχικά χάρηκα με τη νίκη του Ανδρουλάκη και μόνο για την ηλικία του. Με λίγο ψάξιμο όμως φαίνεται ότι από το τρίπτυχο Λοβέρδος-Ανδρουλάκης-ΓΑΠ, ο ΓΑΠ τελικά είναι ο λιγότερο πιθανός συνεργάτης του Κούλη στις επόμενες εκλογές ενώ ο Ανδρουλάκης είναι πρακτικά σαν το Λοβέρδο ο οποίος λογικά θα τον στηρίξει και στον δεύτερο γύρο. Επομένως, αν ψήφιζα, τουλάχιστον για τον δεύτερο γύρο, θα το έριχνα στον ΓΑΠ.
πολυμορφικη κυβερνηση ειχες και το ξερεις! μονος σου το λες λοιπον οτι ποτε δεν ειχαμε κυβερνηση καθαρης αριστερας στην ελλαδα.. κατα τα αλλα ολοι οι δεξιοι κλαιγονται οτι ντεμεκ κυβερνουν αριστεροι μια ζωη τον τοπο... και μια ζωη με καθε αθεμιτο τροπο προσπαθουν να σαμποταρουν την αριστεραΚαλά όλα αυτά. Για συνεργασία με καμμενο;;
Πόσο αριστερό είναι αυτό;;
Πόσο αριστερό είναι τα κολλητηλικια με γιαννα αγγελοπουλου; και τα πουρα σε κότερα;
Και για να τελειώνουμε, όταν έναν πραγματικό αριστερο τον εκβιάζουν πολιτικα, ξέρω ότι δεν θα σκύψει το κεφάλι.
Η "αριστερά" του συριζα όταν τους εκβιασαν ψήφισαν τα πάντα. Τα Πάντα όμως. Λες και δεν μπορούσαν να παραιτηθούν, αλλά ξέχασα, είχαν το ηθικό πλεονέκτημα...
γκουγκλ ιζ γιορ φρεντ μιστερ!Ε κάτσε ρε φίλε, δημοκρατία έχουμε, ο κόσμος αποφασίζει. Αλήθεια, ο συριζα πότε θα κάνει συνέδριο; προβλέπεται;
Πολυμορφικη λέγεται η συνεργασία με τη δεξιά του καμμενου; δεν το γνωριζα. Πάντως "αριστερή" κυβέρνηση δεν είχα.πολυμορφικη κυβερνηση ειχες και το ξερεις! μονος σου το λες λοιπον οτι ποτε δεν ειχαμε κυβερνηση καθαρης αριστερας στην ελλαδα.. κατα τα αλλα ολοι οι δεξιοι κλαιγονται οτι ντεμεκ κυβερνουν αριστεροι μια ζωη τον τοπο... και μια ζωη με καθε αθεμιτο τροπο προσπαθουν να σαμποταρουν την αριστερα
Αυτή η αντίληψη είναι λανθασμένη κατά τη γνώμη μου.460 χιλιαδες ψήφους πήρε το 19 η Φωφη...
Οι μισοί πήγαν χθες να ψηφίσουν αρχηγό , τρέμει η γης...
Το ΚΚΕ με 300 χιλιαδες ψηφους πηρε 5%, τρεμει λεμε ο σύριζα με τον ανδρουλατση και τη συμμετοχη του κιναληταριου στις αρχαιρεσιες...
Στείλε ρε μαλάκα και κανένα μέηλ σε αυτούς.Το κκε ειναι καθαρα ενα κομμουνιστικο κομμα το οποιο ομως δεν λεει να εκσυγχρονιστει.
Απο την αλλη ο βαρου προσπαθει να μας βγαλει ενα δικο του χωρο απροσδιοριστο αν ειναι αριστερα η κέντρο κ αριστεροτερα απλα δεν εχει σαφης πολιτικη γραμμη και κυβερνητικο προγραμμα.
Είναι πάντως να μην αρχίσεις να ασχολείσαι με την πολιτική.Ως άσχετος με τα πολιτικά αρχικά χάρηκα με τη νίκη του Ανδρουλάκη και μόνο για την ηλικία του. Με λίγο ψάξιμο όμως φαίνεται ότι από το τρίπτυχο Λοβέρδος-Ανδρουλάκης-ΓΑΠ, ο ΓΑΠ τελικά είναι ο λιγότερο πιθανός συνεργάτης του Κούλη στις επόμενες εκλογές ενώ ο Ανδρουλάκης είναι πρακτικά σαν το Λοβέρδο ο οποίος λογικά θα τον στηρίξει και στον δεύτερο γύρο. Επομένως, αν ψήφιζα, τουλάχιστον για τον δεύτερο γύρο, θα το έριχνα στον ΓΑΠ.
Στις επερχόμενες εκλογές επιβάλλεται να πατήσω και εγώ και όλοι όσοι τόσα χρόνια αδιαφορούσαμε. Πρέπει να απαλλαγούμε άμεσα από το καρκίνωμα.Είναι πάντως να μην αρχίσεις να ασχολείσαι με την πολιτική.
Εκεί που δεν πατούσες στις Εθνικές εκλογές τώρα βλέπω καυλώνεις και με τις εσωκομματικές.
Ούτε συνέλευση πολυκατοικίας δεν θα αφήσεις τύπε μου!
Ο συριζα πάντως κατάφερε κάτι δύσκολο. Με το δημοψήφισμα ήταν μια περίοδος μετά από χρόνια που όλοι σχεδόν ασχολουνταν με την πολιτική, διάβαζε μαλωνε βγήκε στους δρόμους. Ε, ο συριζα όλον αυτόν τον κοσμο τον ξαναέβαλε στο σπίτι.Στις επερχόμενες εκλογές επιβάλλεται να πατήσω και εγώ και όλοι όσοι τόσα χρόνια αδιαφορούσαμε. Πρέπει να απαλλαγούμε άμεσα από το καρκίνωμα.
Να μαζευτείτε τύπε μου, να ασκήσετε τα δημοκρατικά σας δικαιώματα.Στις επερχόμενες εκλογές επιβάλλεται να πατήσω και εγώ και όλοι όσοι τόσα χρόνια αδιαφορούσαμε. Πρέπει να απαλλαγούμε άμεσα από το καρκίνωμα.
ο ανδρουλακης δεν ανοιγει τα χαρτια του και δε θα τα ανοιξει φανερα μεχρι να γινουν οι εκλογες....Ως άσχετος με τα πολιτικά αρχικά χάρηκα με τη νίκη του Ανδρουλάκη και μόνο για την ηλικία του. Με λίγο ψάξιμο όμως φαίνεται ότι από το τρίπτυχο Λοβέρδος-Ανδρουλάκης-ΓΑΠ, ο ΓΑΠ τελικά είναι ο λιγότερο πιθανός συνεργάτης του Κούλη στις επόμενες εκλογές ενώ ο Ανδρουλάκης είναι πρακτικά σαν το Λοβέρδο ο οποίος λογικά θα τον στηρίξει και στον δεύτερο γύρο. Επομένως, αν ψήφιζα, τουλάχιστον για τον δεύτερο γύρο, θα το έριχνα στον ΓΑΠ.