life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
μονο ο θανατος ειναι σιγουρος
ολα τα αλλα ειναι ατμος
Α γεια σου......Μονο εσυ με καταλαβαινειs
ολα τα αλλα ειναι ατμος
ολα τα αλλα ειναι ατμος
Ρε συ ολο πουσταρες βαζεις,μπας και εισαι πισωγλεντης και ντρεπεσαι να το πεις;
Ελα ρε, θελει πολυ προσπαθεια για να τον καταλαβεις τι λουγκρα ειναι ?
καλως την βρε την ξεμαλιαρα εισαι και συ του Υπ. δημαρχου μας
να σε παντρεψει με αλλη ξεκωλιαρα ???
Ρε γιατι καταπιεζεσε και δεν παραδεχεσε απλα οτι εισαι αδερφη ? Θα ανακουφιστεις και θα νιωσεις καλυτερα αν αποδεχτεις την ιδιαιτεροτητα σου.
Ρε γιατι καταπιεζεσε και δεν παραδεχεσε απλα οτι εισαι αδερφη ? Θα ανακουφιστεις και θα νιωσεις καλυτερα αν αποδεχτεις την ιδιαιτεροτητα σου.
εσυ που το παραδεχτηκες αισθανεσε καλυτερα;
εισαι τοσο αστειος για να μην πω μιζερος οσο και τα πιστευω σου
αλλα καλα το πας.
αυριο βραδυ μην χαθειται ολες σας οσο για τα υπολοιπα εσεις αναγνωριζεται
τους καραπουσταραδες στο κομμα σας και στην κοινωνια σας
στην δικια μου θα σε λυπησω τις εχω εξαφανισει.
Εγω μπορει να ειμαι αστειος μερικες φορες, αλλα εσυ εισαι δυστυχης. Βαζεις συνεχως φωτογραφιες απο πουστιδες, φανταζομε οτι θα εχεις πολλες ετσι ;) και προσπαθεις να το παιξεις αντρακι. Αυτο ειναι χαρακτηριστικο των κρυπτοομοφυλοφιλων. Αποδεξου τον εαυτο σου, δες τον Λιλα ποσο ευτυχισμενος ειναι, και μην το παιζεις κατι που δεν εισαι. Γινε επιτελους ευτυΧΥΣΜΕΝΟΣ.
εσυ που το παραδεχτηκες αισθανεσε καλυτερα;
Eγω σιχαμα εχω παραδεχτει οτι ειμαι χασικλης, μπεκρας, ψιλορατσιστης, αφραγκος και πολλα αλλα, αλλα πουστης δεν ειμαι. Κι αν ημουν δεν θα ειχα προβλημα να το παραδεχτω. Αλλα δυστυχως για σενα κι ευτυχως για μενα και για αυτες που γαμαω, η φυση μου εδωσε μια ψωλαρα που σουβλιζει γυναικιους κωλους. Αντε τριψου παραπερα λοιπον για το καυλι μου δεν το χαραμιζω σε βρωμοκωλους σαν το δικο σου.
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΚΛΕΚΤΟ ΠΗΔΗΞΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΛΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ
ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΓΥΡΝΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΗΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ.
ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΜΑΚΙ ΓΑΙ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ ΑΤΙΜΕΣ
Οταν δεν βαζεις φωτογραφιες πουστηδων βαζεις video
Εισαι θεα. να προσεχεις με τα τακουνια μην παθεις κανα ατυχημα.
Τη λιγουρευεις τη μαλαπερδα μου, αλλα δεν..... Αυτη την εποχη τη χαιρεται μια Βουλγαρα.
Πρεπει να παω τη Βουλγαρα για δουλεια.
δεν έχεις βαρεθεί ρε μαλάκα πεσμένος στα τέσσερα;τα κοριτσια δυο δυο πανε το ειχε πει και η αλεξια
Ησυχασε ......Αυτη θαναι η Κυριακη τηs νικηsδεν έχεις βαρεθεί ρε μαλάκα πεσμένος στα τέσσερα;