Επισκέπτης
Δεν κάνω πλάκα,μακάρι να έκαναΚαλα στην πιατσα λενε οτι θα φερει κι ο Τσιπραs λεφτα, αλλα ποιοs το πιστευει
Είναι και πεινασμένος,τον έχουμε τρεις μέρες νηστικό,θα σε κατασπαράξει.
Δεν κάνω πλάκα,μακάρι να έκαναΚαλα στην πιατσα λενε οτι θα φερει κι ο Τσιπραs λεφτα, αλλα ποιοs το πιστευει
Δεν σ'αρέσει όπως σε ,θες να΄μαι πιο τρυφερός;
Δεν κάνω πλάκα,μακάρι να έκανα
Σε κλουβί θα τον φέρουμε,γιατί όντως υπάρχει κίνδυνος και για εμάς.Θα χορτασει απο σαs......Που να με βρει εμενα!!!!!
Αυτοs(o Κουταλιανοs!!) θα φαει και τα σιδερα μετα εσαs και αν δεν δηλητηριαστειΣε κλουβί θα τον φέρουμε,γιατί όντως υπάρχει κίνδυνος και για εμάς.
τον μουσάτο ή κοφτερό τσιμπούκι ή σουγιαδοκώλι ή κόβω στρινγκ και στήνω κώλο
όπως τον φωνάζουν στην πιάτσα.
Είσαι μικρός και πολύ αθώος εσύ γι'αυτά.
Δεν κάνω πλάκα,μακάρι να έκανα
Ρε συ ολο πουσταρες βαζεις,μπας και εισαι πισωγλεντης και ντρεπεσαι να το πεις;ποιος ειναι αυτος με τα κωλομαγουλα αποξω η η αλλη ??
Ρε συ ολο πουσταρες βαζεις,μπας και εισαι πισωγλεντης και ντρεπεσαι να το πεις;
Τί θα ψηφίσεις αύριο;ειδες τι πατε να ψηφισετε μπραβο ρε αν και
το καταλαβατε
Τί θα ψηφίσεις αύριο;
όχι εσύ,εσύ δεν ξέρω αν θα προλάβεις να ψηφίσεις αύριοΔουρου
Τί θα ψηφίσεις αύριο;
Θα με σταματησειs απο το δημοκρατικο δικαιωμα μου????όχι εσύ,εσύ δεν ξέρω αν θα προλάβεις να ψηφίσεις αύριο
όχι εγώ,αυτόςΘα με σταματησειs απο το δημοκρατικο δικαιωμα μου????
Δεν θα περασει ο φασισμοs....όχι εγώ,αυτός
ο θάνατος δεν γνωρίζει από ιδεολογίες και χρώματα,είτε κουμμουνιστής είσαι,είτε χρυσαυγίτης,είτε αρχίδης πασοκονδούλος,θα σε βρει.Δεν θα περασει ο φασισμοs....
ο θάνατος δεν γνωρίζει από ιδεολογίες και χρώματα,είτε κουμμουνιστής είσαι,είτε χρυσαυγίτης,είτε αρχίδης πασοκονδούλος,θα σε βρει.
μονο ο θανατος ειναι σιγουροςΘρασυβουλοs ...κι αυτο????
Επισηs ειχε πει οτι.....εισερχομενου του ερωτοs απο την πορτα, ο θανατοs εξερχεται απ το παραθυρο