Επισκέπτης
Από το σπίτι ε;Θα μπω ρε γαμημενε
Την ζωη μου εχεις φαει... Αφου παω σπιτι στις 22,00 το βραδυ βαριέμαι να κατσω στο pc να κανω λογαριασμούς.
Από το σπίτι ε;Θα μπω ρε γαμημενε
Την ζωη μου εχεις φαει... Αφου παω σπιτι στις 22,00 το βραδυ βαριέμαι να κατσω στο pc να κανω λογαριασμούς.
Με κόβεις εμένα για φυλακόβιο ή (ψυχ)ασθενή;Φυλακη??? Κλινικη?? what ?
Με κόβεις εμένα για φυλακόβιο ή (ψυχ)ασθενή;
Πολλά ξέρεις,το νου σου,αυτοί που ξέρουν κινδυνεύουν να δουν τον μουσάτο βράδυ σε καμιά σκοτεινή γωνίαMoνο εκει δεν μπορω να μπω γι αυτο σε ρωτηκσα
Ελα ρε ξερω
όταν καταφερεις να γραψεις σε αυτό το σαιτ και να είναι διπλα σου και να της δειχνεις τα ποστ ελα μιλα μου...Από το σπίτι ε;
Πολλά ξέρεις,το νου σου,αυτοί που ξέρουν κινδυνεύουν να δουν τον μουσάτο βράδυ σε καμιά σκοτεινή γωνία
Πολλά ξέρεις,το νου σου,αυτοί που ξέρουν κινδυνεύουν να δουν τον μουσάτο βράδυ σε καμιά σκοτεινή γωνία
Ναι ακριβώς,το βρήκες.Δεν με φοβιζουν ουτε τα σκοταδια ουτε οι κονσιτεs με τα μουσια
που τα βρίσκεις ρε όλα αυτά;;;
Ναι ακριβώς,το βρήκες.
Μόνο που θα φοράει διαφορετικό φόρεμα
Το πιθανότερο αν πας να τον είναι να κόψει το πουλάκι σου και να στο δώσει να το φας.Αν φοραει κολαν θαναι πιο ευκολο για να τον
Το πιθανότερο αν πας να τον είναι να κόψει το πουλάκι σου και να στο δώσει να το φας.
Είναι φονιάς...χειρότερος και από ροτβάιλερ ή πίτμπουλ.
για τον μουσατο λετε;Το πιθανότερο αν πας να τον είναι να κόψει το πουλάκι σου και να στο δώσει να το φας.
Είναι φονιάς...χειρότερος και από ροτβάιλερ ή πίτμπουλ.
τον μουσάτο ή κοφτερό λεπίδι ή σουγιά ή κόβω λαιμούςγια τον μουσατο λετε;
τον μουσάτο ή κοφτερό λεπίδι ή σουγιά ή κόβω λαιμούς
όπως τον φωνάζουν στην πιάτσα.
Ναι είναι ζημιάρης και τσικιρικιτζηςτον μουσάτο ή κοφτερό λεπίδι ή σουγιά ή κόβω λαιμούς
τον μουσάτο ή κοφτερό λεπίδι ή σουγιά ή κόβω λαιμούς
η πουσταρδελα