master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
Ποσα χρωσταει η νδ ρε αλεξ 120 η 150 μυρια;Σωστος οπως παντα.
Ποσα χρωσταει η νδ ρε αλεξ 120 η 150 μυρια;Σωστος οπως παντα.
Νομιζω 80?Ποσα χρωσταει η νδ ρε αλεξ 120 η 150 μυρια;
130 χρωσταει και αλλα 145 χρωσταει το πασοκ.Νομιζω 80?
Μπορει να κανω και λαθος ομως.
συμφωνώ και εγώ ακριβώς όπως τα παρουσιάζεις. Ωστόσο ολα μπορούν αν συμβούν όταν ο Ελληνας πηγαίνει στην κάλπηΣωστος οπως παντα.
Δεν ξερω σου λεω, μπορει. Η διαφορά ειναι οτι η ΝΔ εχει αξιοπρεπες ποσοστο και παιρνει καλη επιχορηγηση ακομη, αρα μπορει να εξυπηρετει τα δανεια, σε αντιθεση με το ΠΑΣΟΚ.130 χρωσταει και αλλα 145 χρωσταει το πασοκ.
Δεν νομιζω οτι υπαρχει περιθωριο για καποια εκπληξη.συμφωνώ και εγώ ακριβώς όπως τα παρουσιάζεις. Ωστόσο ολα μπορούν αν συμβούν όταν ο Ελληνας πηγαίνει στην κάλπη
Και τωρα εξηγησε μου πως γινεται αυτα τα 2 κομματα να εχουν τοσο κακοδιαχειρηση,να εχουν τοσο μεγαλο χρεος,Δεν ξερω σου λεω, μπορει. Η διαφορά ειναι οτι η ΝΔ εχει αξιοπρεπες ποσοστο και παιρνει καλη επιχορηγηση ακομη, αρα μπορει να εξυπηρετει τα δανεια, σε αντιθεση με το ΠΑΣΟΚ.
Εννοειται οτι οποιαδηποτε προσπαθεια αλλαγης ΑΦΜ και διαγραφης δανειων θα ειναι απαραδεκτη.
Δεν εχω.Και τωρα εξηγησε μου πως γινεται αυτα τα 2 κομματα να εχουν τοσο κακοδιαχειρηση,να εχουν τοσο μεγαλο χρεος,
και ομως να ελπιζει οποιοσδηποτε οτι αυτα θα σωσουν την Ελλαδα.Και μιλαμε οτι αυτα τα 2 κομματα επαιρναν τεραστιες
επιχορηγησεις.Δωσε μου επιχειρηματα,αφου καταφεραν να φαληρισουν τα ιδια τους τα κομματα,πως θα σωσουν εμας;
"Λέκκα"? Αλβανακι?ενα ευχαριστο διαλειμμα... μια ευχαριστη νοτα... μια οαση αχτινας στην πολιτικη κουλτουρα των ημερων ....
Συνεχιζουμε ....
Μια χαρά πάμεΑντε ρε αχρηστοι της Ρεαλ, μονο στην Σαλκε ξερατε να ριξετε εξι?
Ωραιος.Μια χαρά πάμεμε 3,8 απόδοση στο 100 πόσα θα τσεπώσω.
![]()
Ωραίος αλλά με το σκατό στο κώλο είμαι εδώ και 20 λεπτά.Ωραιος.
Τα αγαθα κόποις κτωνταιΩραίος αλλά με το σκατό στο κώλο είμαι εδώ και 20 λεπτά.![]()
:SΤα αγαθα κόποις κτωνται
Υ.Γ. Διπλό την Ατλέτικο εχεις παιξει, ή απλως κατακτηση τροπαιου?