Νέα

Εκλογές 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hirayama
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις ερωεκλογές στις 25-5-2014?

• ΝΔ

Ψήφοι: 51 10,3%
  • ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 90 18,1%
  • ΕΛΙΑ (ΠΑΣΟΚ)

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΧΑ

Ψήφοι: 143 28,8%
  • ΑΝΕΛ

Ψήφοι: 14 2,8%
  • ΚΚΕ

Ψήφοι: 15 3,0%
  • ΔΗΜΑΡ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΠΟΤΑΜΙ

Ψήφοι: 25 5,0%
  • ΛΑΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΔΡΑΣΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

Ψήφοι: 29 5,8%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ψήφοι: 7 1,4%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

• ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ

Ψήφοι: 6 1,2%
  • ΕΕΚ Τροτσκιστές

• ΕΠΑΜ

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΔΡΑΧΜΗ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ

• ΣΧΕΔΙΟ Β

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΟΑ ΚΚΕ

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΜΛ ΚΚΕ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Ψήφοι: 11 2,2%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΔΞ - ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    497

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Φίλε δεν τα λες καθολου καλα.
Δηλαδη τι συγκρινεις? Την πιθανη απωλεια 70.000 ευρω σε ΜΕΤΡΗΤΑ, με την ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ μειωση π.χ. κατα 70.000 ευρω της αξιας ενος ακινητου?
Μα ακομη κι ετσι να το παρουμε, ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ να φοβαται ο ανθρωπος. Εχασα που εχασα σου λεει μερος της αξιας του ακινητου, να χασω και τα μετρητα μου?
Ειλικρινα, δεν σε καταλαβαινω. Το "πιο παραπλανημενος πεθαινεις" μαλλον παει σε σενα.
Εχε υποψη σου οτι ΑΝ ειχε γινει αναγκαστικος εσωτερικος δανεισμος,απο καταθεσεις ΠΑΝΩ απο 100 χιλιαδες ευρω,
δεν θα ειχε περασει καν ο κοσμος οτι περναει τωρα.Η καταστροφη που εχει υποστει η χωρα,δεν συγκρινεται με τιποτα
με τις μηδαμινες επιπτωσεις που θα ειχαν οι καταθετες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Εχε υποψη σου οτι ΑΝ ειχε γινει αναγκαστικος εσωτερικος δανεισμος,απο καταθεσεις ΠΑΝΩ απο 100 χιλιαδες ευρω,
δεν θα ειχε περασει καν ο κοσμος οτι περναει τωρα.Η καταστροφη που εχει υποστει η χωρα,δεν συγκρινεται με τιποτα
με τις μηδαμινες επιπτωσεις που θα ειχαν οι καταθετες.
Δεν διαφωνω. Ας γινοταν στην αρχη ομως. Τωρα δεν εχει νοημα.

Επισκέπτης
ο καμινης στον αντ1 λεει οτι στην Αθηνα αυτη τη στιγμη γινονται κοσμογονικα εργα  :2funny: :2funny: :2funny:
Κοίτα να δεις που έγινε Ντουμπάι η Αθήνα και δεν το καταλάβατε μαλάκες. :2funny: :2funny:

Dubai-Marina-from-the-sky.jpg

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
Φίλε δεν τα λες καθολου καλα.
Δηλαδη τι συγκρινεις? Την πιθανη απωλεια 70.000 ευρω σε ΜΕΤΡΗΤΑ, με την ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ μειωση π.χ. κατα 70.000 ευρω της αξιας ενος ακινητου?
Μα ακομη κι ετσι να το παρουμε, ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ να φοβαται ο ανθρωπος. Εχασα που εχασα σου λεει μερος της αξιας του ακινητου, να χασω και τα μετρητα μου?
Ειλικρινα, δεν σε καταλαβαινω. Το "πιο παραπλανημενος πεθαινεις" μαλλον παει σε σενα.
Να σου απαντήσω φίλε μου.Η πιθανότητα του αυτός που θα ψηφίσω θα βάλει χέρι στις καταθέσεις μου (επαναλαμβάνω ότι δεν το πιστεύω,αλλά για το καλό της κουβέντας ας πούμε ότι μπορεί να γίνει και έτσι) είναι απλά μία πιθανότητα.Δηλαδή μπορέι αυτός που θα ψηφίσω να μου πάρει χρήματα,μπορεί και όχι.
Το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι έχω χάσει πάνω από όλη την αξία του κεφαλαίου μου με αυτόν που με κυβερνάει σήμερα είναι ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ.
Τώρα για το πόσο προσωρινή ειναι η απώλεια των αξιών ακινήτων μπορούμε αν θέλεις να το συζητήσουμε αλλά δεν νομίζω να καταλήξουμε σε κάποιο συμπέρασμα γιατί θα κάνουμε και οι δύο υποθέσεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Να σου απαντήσω φίλε μου.Η πιθανότητα του αυτός που θα ψηφίσω θα βάλει χέρι στις καταθέσεις μου (επαναλαμβάνω ότι δεν το πιστεύω,αλλά για το καλό της κουβέντας ας πούμε ότι μπορεί να γίνει και έτσι) είναι απλά μία πιθανότητα.Δηλαδή μπορέι αυτός που θα ψηφίσω να μου πάρει χρήματα,μπορεί και όχι.
Το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι έχω χάσει πάνω από όλη την αξία του κεφαλαίου μου με αυτόν που με κυβερνάει σήμερα είναι ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ.
Τώρα για το πόσο προσωρινή ειναι η απώλεια των αξιών ακινήτων μπορούμε αν θέλεις να το συζητήσουμε αλλά δεν νομίζω να καταλήξουμε σε κάποιο συμπέρασμα γιατί θα κάνουμε και οι δύο υποθέσεις.
Εγω ξερω οτι μεγαλυτερη σημασια εχει να διατηρησεις 30.000 ευρω σε μετρητα, παρα να χασεις το ημισυ της αξιας ενος ακινητου 120.000 ευρω (δηλαδη τα διπλα).
Γιατι οταν πεινασεις και θελησεις να παρεις ενα σουβλακι, θα ψαξεις στην τσεπη σου να βρεις χρηματα. Δεν θα πας σπιτι να ξεκολλησεις κανενα τουβλο.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
η ομονοια λεει ζωντανεψε και ανοιγουν ξενοδοχεια  :zfuck:  μαγαζια :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Τωρα δεν προκειται να γινει φιλε μου γιατι απλα δεν ειναι τοσες οι καταθεσεις που ειναι πανω απο 100 χιλιαρικα..
Αν ειχε γινει τοτε,πριν μπουμε στο ΔΝΤ θα ειχαμε σωθει.Και το 2012 μπορουσε να γινει πριν υπογραψει ο δολοφονος το 2ο μνημονιο αλλα σιγα μην το εκανε...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο καμινης στον αντ1 λεει οτι στην Αθηνα αυτη τη στιγμη γινονται κοσμογονικα εργα  :2funny: :2funny: :2funny:

τα κρατανε μυστικα ομως να μην τα ξερουν ουτε οι ταγμενοι ψηφοφοροι σαν τον χασοδικη

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
Εγω ξερω οτι μεγαλυτερη σημασια εχει να διατηρησεις 30.000 ευρω σε μετρητα, παρα να χασεις το ημισυ της αξιας ενος ακινητου 120.000 ευρω (δηλαδη τα διπλα).
Γιατι οταν πεινασεις και θελησεις να παρεις ενα σουβλακι, θα ψαξεις στην τσεπη σου να βρεις χρηματα. Δεν θα πας σπιτι να ξεκολλησεις κανενα τουβλο.
Εγώ Φίλε μου ξέρω ότι αν έχω μία εταιρεία και έχω βάλει ένα manager να μου τη διευθύνει,αν μου τη ρίξει στα βράχια θα τον αλλάξω.Ας έχει ο επόμενος υποψήφιος manager λιγότερα τυπικά προσόντα ή εμπειρία,θα τον προτιμήσω από αυτόν που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ και πέραν πάσης αμφιφολίας με έχει καταστρέψει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Kαρατζαφερης τωρα σε ομιλια στη Θεσσαλονικη.
Ο νεοτερος του ακροατηριου ειναι τουλαχιστον 85 χρονων.

Υ.Γ. Διωξτε λεει τους μεταναστες γιατι μας φερανε παλι τη φυματιωση  :2funny:

ΥΓ2: Και απο κατω καποιοι φωναζουν "η ελλαδα ανηκει στους ελληνες"  :2funny: :2funny:
Ε ρε κατάντια...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Kαρατζαφερης τωρα σε ομιλια στη Θεσσαλονικη.
Ο νεοτερος του ακροατηριου ειναι τουλαχιστον 85 χρονων.

Υ.Γ. Διωξτε λεει τους μεταναστες γιατι μας φερανε παλι τη φυματιωση  :2funny:

ΥΓ2: Και απο κατω καποιοι φωναζουν "η ελλαδα ανηκει στους ελληνες"  :2funny: :2funny:
Ε ρε κατάντια...

χασοδικη τα εργα του καμινη δε μας εχεις πει.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
αν και θα ψηφισω συριζα στις ευρωεκλογες, στην αθηνα προτιμω τον καμινη
ο σακελλαριδης η και ο σπηλιωτοπουλος να ηταν στο β γυρο το δημο θα τον εβλεπαν ως εφαλτηριο για
να πανε πιο πανω πολιτικα  :uglystupid:
ο καμινης ειναι πιο εργατης και χωρις (απ οτι φαινετε)  παραπερα πολιτικες βλεψεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom