Νέα

Εκλογές 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hirayama
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις ερωεκλογές στις 25-5-2014?

• ΝΔ

Ψήφοι: 51 10,3%
  • ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 90 18,1%
  • ΕΛΙΑ (ΠΑΣΟΚ)

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΧΑ

Ψήφοι: 143 28,8%
  • ΑΝΕΛ

Ψήφοι: 14 2,8%
  • ΚΚΕ

Ψήφοι: 15 3,0%
  • ΔΗΜΑΡ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΠΟΤΑΜΙ

Ψήφοι: 25 5,0%
  • ΛΑΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΔΡΑΣΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

Ψήφοι: 29 5,8%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ψήφοι: 7 1,4%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

• ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ

Ψήφοι: 6 1,2%
  • ΕΕΚ Τροτσκιστές

• ΕΠΑΜ

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΔΡΑΧΜΗ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ

• ΣΧΕΔΙΟ Β

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΟΑ ΚΚΕ

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΜΛ ΚΚΕ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Ψήφοι: 11 2,2%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΔΞ - ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    497

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

ρε παπαρακο στην αθηνα ζητατε την ψηφο των αυγων και στην πατρα ζητατε να ψηφισουν οι τζυριζαιοι τον υποψηφιο του κκε;

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
ΝΑΙ ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΤΩΡΑ....γιατι ρε αλεξ υπηρχε περιπτωση να μας πει οτι ανοιξε μια τρυπα στο νερο.....για την πολη τιποτα δεν εκανε...η Αθηνα παρεμενει μια βρωμικη, τρισαθλια και πεθαμενη πολη. ΤΕΛΟΣ

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

Ο κ. Καμίνης παρουσίασε το έργο του δήμου σε διάφορα επίπεδα, με ιδιαίτερη αναφορά στα οικονομικά στοιχεία και στον περιορισμό των εξόδων, σε συνδυασμό, μάλιστα, με την επέκταση του κοινωνικού του έργου. [size=20pt]Συγκεκριμένα, τον Ιανουάριο του 2011 το λογιστικό έλλειμμα του δήμου ήταν 47 εκατομμύρια ευρώ, χρωστούσε σε προμηθευτές 48 εκατομμύρια ευρώ και σε δάνεια 219 εκατομμύρια ευρώ.[/size] Το 2013 ο δήμος εμφανίζει λογιστικό πλεόνασμα, τα χρέη προς τους προμηθευτές έχουν μειωθεί στα 22 εκατ. ευρώ, ενώ πληρώνονται κανονικά οι δόσεις των δανείων.

ρε αλεξ για θυμησου ποιος ηταν δημαρχος πριν το 11;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ΝΑΙ ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΤΩΡΑ....γιατι ρε αλεξ υπηρχε περιπτωση να μας πει οτι ανοιξε μια τρυπα στο νερο.....για την πολη τιποτα δεν εκανε...η Αθηνα παρεμενει μια βρωμικη, τρισαθλια και πεθαμενη πολη. ΤΕΛΟΣ

αφού έχει βρωμιάρηδες και άθλιους κατοίκους οι οποίοι επιμένουν να πετάνε τα σκουπίδια τους όπου βρούνε, να γεμίζουν με αποφάγια τους κάδους ανακύκλωσης και αντί να συννενοηθούνε να κάνουν όλοι μαζί ένα βάψιμο στην ρημαδοπολυκατοικία τους ο καθένα βάφει τον τοίχο του διαμερίσματος του ότι χρώμα γουστάρει

αφού έχει κάτι αθλια βρωμόσκυλα γεμίζουνε τα πάντα με κουρελόχαρτα (αφίσσες τα λένε), γράφουνε ότι τους κατέβει στην γκλάβα όπου βρούνε (συνθήματα τα λένε γαμώ το κέρατο τους) και κρεμάνε οπου βρούνε τα κουρελιασμένα τους βρακιά με κάτι ακαταλαβίστικα γραμμένα επάνω τους...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εγω ξερω οτι μεγαλυτερη σημασια εχει να διατηρησεις 30.000 ευρω σε μετρητα, παρα να χασεις το ημισυ της αξιας ενος ακινητου 120.000 ευρω (δηλαδη τα διπλα).
Γιατι οταν πεινασεις και θελησεις να παρεις ενα σουβλακι, θα ψαξεις στην τσεπη σου να βρεις χρηματα. Δεν θα πας σπιτι να ξεκολλησεις κανενα τουβλο.
Εγώ δε παζαρέυω τίποτα,γιατί να χάσω κάτι που έχω αποκτήσει και έχω χιλιοπληρώση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Εγώ δε παζαρέυω τίποτα,γιατί να χάσω κάτι που έχω αποκτήσει και έχω χιλιοπληρώση.
E χασε και τα μετρητα σου τοτε. Αντε.

Υ.Γ. Κάνε και τις μαγκιές των κυπριων. Μια εβδομαδα κρατησανε οι μαγκιες εκει.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
αφού έχει βρωμιάρηδες και άθλιους κατοίκους οι οποίοι επιμένουν να πετάνε τα σκουπίδια τους όπου βρούνε, να γεμίζουν με αποφάγια τους κάδους ανακύκλωσης και αντί να συννενοηθούνε να κάνουν όλοι μαζί ένα βάψιμο στην ρημαδοπολυκατοικία τους ο καθένα βάφει τον τοίχο του διαμερίσματος του ότι χρώμα γουστάρει

αφού έχει κάτι αθλια βρωμόσκυλα γεμίζουνε τα πάντα με κουρελόχαρτα (αφίσσες τα λένε), γράφουνε ότι τους κατέβει στην γκλάβα όπου βρούνε (συνθήματα τα λένε γαμώ το κέρατο τους) και κρεμάνε οπου βρούνε τα κουρελιασμένα τους βρακιά με κάτι ακαταλαβίστικα γραμμένα επάνω τους...
οκ! αλλα ειναι και γενικοτερα τι σου αποπνεει και σαν πολη, οχι μονο στο θεμα της καθαριοτητας

επειδη ειναι πιο δυσκολο να αλλαξουν οι κατοικοι της, θα πρεπει να βρει η εκαστοτε δημοτικη αρχη (δεν ξερω πως στο πουτσο, δουλεια της ειναι) να αναλαβει πιο ενεργο ρολο ως θεσμικο οργανο και να δωσει χειροπιαστες λυσεις....φτανει πια η θεωρια...θελουμε εργο εμφανες, να γινει κατι για τους δημοτες, για τους πολιτες...διαφορετικα με ιδιωτικες πρωτοβουλιες να τσεπωνουν τα κορακια και να πληρωνει ο κοσμακις, μπορει κι ο φουφουτος δημαρχος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ο κ. Καμίνης παρουσίασε το έργο του δήμου σε διάφορα επίπεδα, με ιδιαίτερη αναφορά στα οικονομικά στοιχεία και στον περιορισμό των εξόδων, σε συνδυασμό, μάλιστα, με την επέκταση του κοινωνικού του έργου. [size=20pt]Συγκεκριμένα, τον Ιανουάριο του 2011 το λογιστικό έλλειμμα του δήμου ήταν 47 εκατομμύρια ευρώ, χρωστούσε σε προμηθευτές 48 εκατομμύρια ευρώ και σε δάνεια 219 εκατομμύρια ευρώ.[/size] Το 2013 ο δήμος εμφανίζει λογιστικό πλεόνασμα, τα χρέη προς τους προμηθευτές έχουν μειωθεί στα 22 εκατ. ευρώ, ενώ πληρώνονται κανονικά οι δόσεις των δανείων.

ρε αλεξ για θυμησου ποιος ηταν δημαρχος πριν το 11;
Ο Πριονης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

Υ.Γ. Κάνε και τις μαγκιές των κυπριων. Μια εβδομαδα κρατησανε οι μαγκιες εκει.
Πως θα χασει τα μετρητα του;Οποιος εχει κατω απο 100 χιλιαρικα,δεν μπορει να του τα πειραξει ΚΑΝΕΙΣ.

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εσύ αυτό κατάλαβες,κανένα μουνόπανο δεν δικαιούτε να βαλει χέρι ούτε στη τσέπη μου ούτε σή περιουσία μου,τα έχω φορολογιθεί όλα και με το παραπάνω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom