Νέα

Εκλογές 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hirayama
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις ερωεκλογές στις 25-5-2014?

• ΝΔ

Ψήφοι: 51 10,3%
  • ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 90 18,1%
  • ΕΛΙΑ (ΠΑΣΟΚ)

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΧΑ

Ψήφοι: 143 28,8%
  • ΑΝΕΛ

Ψήφοι: 14 2,8%
  • ΚΚΕ

Ψήφοι: 15 3,0%
  • ΔΗΜΑΡ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΠΟΤΑΜΙ

Ψήφοι: 25 5,0%
  • ΛΑΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΔΡΑΣΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

Ψήφοι: 29 5,8%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ψήφοι: 7 1,4%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

• ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ

Ψήφοι: 6 1,2%
  • ΕΕΚ Τροτσκιστές

• ΕΠΑΜ

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΔΡΑΧΜΗ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ

• ΣΧΕΔΙΟ Β

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΟΑ ΚΚΕ

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΜΛ ΚΚΕ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Ψήφοι: 11 2,2%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΔΞ - ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    497

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Σε χαλάει να μαθαίνεις και τίποτα δηλαδή; :birdman:
στα παπαρια μας τα ΔΗΠΕΘΕ… να κλείσουν όλα .. φτάσαμε να έχουμε περισσότερα θέατρα από το Λονδίνο γιατί ο παπατρόλης ονειρεύεται να γίνει ηθοποιός… 

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
γιατί αυτοί που έχουν μαγαζιά στα mall τι θα πουλάνε και σε ποιούς ???
και ποιοί είναι αυτοί που τα έχουνε τα μαγαζιά ? Ο Λάτσης ή έμποροι που μετακομίσανε εκεί πέρα ??

που θα πουλήσετε ρε και τι θα πουλήσετε αφού δεν υπάρχει παραγωγή να γεννάει χρήμα για να αγοράζει ο κόσμος
Σαν να ερχεσαι στα λογια μου τι εγινε σημερα ξυπνησες αλλιως???? Πως να αγορασει με βασικο 520 μοικτα για πες μας Οσο για τον εμπορα ρωτα τι ενοικιο του ζητανε κ ποσοστα απο τον τζιρο του....!Το μαγαζι τις γειτονιας θα γυρισει το χρημμα...στα mall πανε αλλου

Επισκέπτης
στα παπαρια μας τα ΔΗΠΕΘΕ… να κλείσουν όλα .. φτάσαμε να έχουμε περισσότερα θέατρα από το Λονδίνο γιατί ο παπατρόλης ονειρεύεται να γίνει ηθοποιός… 
Και τί να ανοίξουμε; Mall να πουλάς τον κώλο σου όπως κάνεις στο πουστονήσι παλιό λούγκρα; :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

και μαζευουν κατι πηδιολες που τις γαμανε ολοι και αυτοι και εμεις και νιωθουν ηθοποιαρες.

Επισκέπτης
και μαζευουν κατι πηδιολες που τις γαμανε ολοι και αυτοι και εμεις και νιωθουν ηθοποιαρες.
Από παλιά τις λέγανε πουτάνες,όχι τυχαία.

Ο δασκαλάκος μου στην υπόγα που ήμουν κάθε χρόνο κουτουπώνει καινούργια μικρούλα που ονειρεύεται να γίνει ηθοποιός και δεν έχει δεύτερο βρακί να βάλλει,σε υπόγειο με φεγγίτη μένει σαν τον τραβοτρόμπα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Από παλιά τις λέγανε πουτάνες,όχι τυχαία.

Ο δασκαλάκος μου στην υπόγα που ήμουν κάθε χρόνο κουτουπώνει καινούργια μικρούλα που ονειρεύεται να γίνει ηθοποιός και δεν έχει δεύτερο βρακί,σε υπόγειο με φεγγίτη μένει σαν τον τραβοτρόμπα.
Τύπε πιστευεις οτι ο Κιμουλης γαμεί?

Επισκέπτης
Τύπε πιστευεις οτι ο Κιμουλης γαμεί?
Γιατί να μην γαμεί;

Εδώ σου πα γαμούσε καινούργια μικρούλα κάθε χρόνο ο μπατίρης λιγδιασμένος δάσκαλος που χα στην υπόγα.

Μαλάκα λάθος επάγγελμα διάλεξες ως προς αυτό...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
κανεις; τιποτα; αλλα κι αλλα μια χαρα τα βρισκετε...  >:(  :tickedoff:

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
να ανοίξει επιχείρηση και να πουλάει τι ρε παίκτη ? και το κυριώτερο σε ποιούς ???

σουβλάκια, τυρόπιττες και καφέδες ? ή ρούχα σε υπερτιμημένες τιμές ??

Οτιδήποτε φίλε μου μπορείς να βρεις σε μία δυτική αγορά.Ρούχα,παπούτσια,καφέδες,κωλόχαρτα,πάνες,τσιγάρα,λογιστικές υπηρεσίες κτλ κτλ.Με δεδομένο του ότι ΔΕΝ έχουμε παραγωγή, ο μοναδικός δρόμος είναι η κατανάλωση.Εντός ευρώ δεν έχουμε άλλη λύση.Για εκτός ευρώ (που πίστεψέ με δεν το θέλω καθόλου) υπάρχουν άλλες λύσεις.εντός ευρώ για να γίνουμε ανταγωνιστικοί σε σχέση με Τουρκίες,Κίνες,Αφρικές κτλ θα πρέπει να φτάσουν οι μισθοί στα 150 δολλάρια στη καλύτερη περίπτωση.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Στο 5,00 η ΝΔ στο 1.15 ο Συριζα..... Αλεξακοοοοοοοοο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Σαν να ερχεσαι στα λογια μου τι εγινε σημερα ξυπνησες αλλιως???? Πως να αγορασει με βασικο 520 μοικτα για πες μας Οσο για τον εμπορα ρωτα τι ενοικιο του ζητανε κ ποσοστα απο τον τζιρο του....!Το μαγαζι τις γειτονιας θα γυρισει το χρημμα...στα mall πανε αλλου

Δηλαδή και απόπου θα πάρει το χρήμα παίκτη μου ?? Από το μαγαζί που δουλεύει και δεν βγαίνει να του δίνει ούτε αυτά? Από τα τσιμεντάδικα που δεν πουλάνε στο εξωτερικό γιατί έχουν μεγάλο κόστος ? Από την χαλυβουργία που δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την Βουλγαρία και την Τουρκία ?  Από τις μαρίνες που δεν αφήνουν να γίνουν οι “οικολόγοι” στην νησιά ??

Δεν το καταλαβαίνεις ότι αυτή την στιγμή ανακυκλώνουμε τα χρήματα που κυκλοφορούν και μάλιστα κάθε χρόνο διώχνουμε και ένα μέρος τους στο εξωτερικό γιατί κάνουμε εισαγωγές ??

ποιός θα σου δώσει πάνω από 520 τον μήνα όταν οι εξαγωγές του με το ζόρι πιάνουν τα 2000 ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom