Νέα

εκλεισε και το btjunkie!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 124
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν ξέρω τι κάνω λάθος ρε συ. Δε μου εμφανίζει καν την επιλογή get this torrent (με magnet). Λέει αν έχετε πρόβλημα, αναβαθμίστε το μtorrent και γαμώ το #$^#$%@#%, το έχω κάνει!! Αμάν!
Έλα από Τετάρτη που θα φύγει η μάνα μου. :P

:2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Boηθήστε την ανίδεη. :(

Πάω να κατεβάσω μια ταινιούλα από piratebay και δεν έχει επιλογή για το κλασικό τόρρεντ, μόνο magnet. Και δε μου ανοίγει.
Έχω την τελευταία έκδοση του μtorrent αλλά και πάλι τίποτα.
Είδα στο utube πώς να κατεβάζεις magnet κι όσα λέει τα κάνω, που οκ δεν λέει κάτι περίεργο. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ?  :cussing: :cussing:

Help.  :(
απλά πράγματα.
1η λύση και απλή
δεξί κλικ στο magnet, αντιγραφή τοποθεσίας δεσμού(αντιγραφή του λινκ δηλαδή)
πας στον torrent client και κάνεις "προσθήκη τόρρεντ από URL" (add torrent from URL) και τελείωσες.
2η λύση
πατάς κλικ πάνω στο λινκ και σε firefox τουλάχιστον λες στον φυλλομετρητή να σου ανοίγει αυτό το είδος του url με την κατάλληλη εφαρμογή.
σε chrome θα έχει κάτι αντίστοιχο

Συνημμένα

• volvo.jpg
    volvo.jpg
    59,3 KB · Εμφανίσεις: 36

Επισκέπτης
Δεν ξέρω τι κάνω λάθος ρε συ. Δε μου εμφανίζει καν την επιλογή get this torrent (με magnet). Λέει αν έχετε πρόβλημα, αναβαθμίστε το μtorrent και γαμώ το #$^#$%@#%, το έχω κάνει!! Αμάν!
Έλα από Τετάρτη που θα φύγει η μάνα μου. :P
Καλα παρε με τηλεφωνο γιατι την τεταρτη δεν ξερω εχει τσαμπιονσ λιγκ :-*

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
απλά πράγματα.
1η λύση και απλή
δεξί κλικ στο magnet, αντιγραφή τοποθεσίας δεσμού(αντιγραφή του λινκ δηλαδή)
πας στον torrent client και κάνεις "προσθήκη τόρρεντ από URL" (add torrent from URL) και τελείωσες.
2η λύση
πατάς κλικ πάνω στο λινκ και σε firefox τουλάχιστον λες στον φυλλομετρητή να σου ανοίγει αυτό το είδος του url με την κατάλληλη εφαρμογή.
σε chrome θα έχει κάτι αντίστοιχο

Ρε συ το πρώτο κάνω εδώ κι ώρα, αλλά λέει ότι δεν υποστηρίζεται. Ε ρε διάολε γαμώ τη μ$#$%# σου -.-

Καλα παρε με τηλεφωνο γιατι την τεταρτη δεν ξερω εχει τσαμπιονσ λιγκ :-*

:cheesy: :cheesy:

γιατι, θελω παρεα? οχι  :birdman:

Πάντα μοναχοφάης ήσουν.

Εγγρ.
3 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Εγώ πάντως όταν κατεβάζω από piratebay, και πατάω στο magnet link μου ανοίγει κανονικά το utorrent και ξεκινάει κατέβασμα...μήπως δεν έχεις κάνει associate τα magnet links με utorrent??

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εγώ πάντως όταν κατεβάζω από piratebay, και πατάω στο magnet link μου ανοίγει κανονικά το utorrent και ξεκινάει κατέβασμα...μήπως δεν έχεις κάνει associate τα magnet links με utorrent??

Πώς το κάνω αυτό? :huh:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Tο απεγκατέστησα και το εγκατέστησα πάλι και το έπιασε!! Μάλλον είχε κολλήσει, ξέρω γω?
Παιδιά χίλια ευχαριστώ! Κι ιδιαίτερα τον Τσολιά. :cheesy: :cheesy:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μόλις πατήσεις κλικ πάνω στο magnet σου βγάζει ένα παραθυράκι που σε ρωτάει με ποια εφαρμογή θες να το ανοίξει. εάν δεν σου το βγάζει είναι ρυθμισμένο από μόνο του.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
19
Εμφανίσεις
33K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom