Νέα

εκλεισε και το btjunkie!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 124
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
tumblr_lsgyvvMhNh1qgajkbo1_500.jpg

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
να τα φτιαξεις με τον μπολντερμπορτ που ξερει απο αυτα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
:grin:

ναι τυπε εχει κατι καλα σεμιναρια για λινουξ
την επομενη βδομαδα θα καλοπερασει!

ρε παιχτη πιο καλα προτιμω να γραφεις σεντονια για καμακοκωδικα παρα για προγραμματα

Επισκέπτης
Μπλεξίματα με το νόμο είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει η μεγαλύτερη ιστοσελίδα torrents στον κόσμο, το PirateBay.

Πρόκειται για μια απόλυτα επιβεβαιωμένη είδηση, αφού ανακοινώθηκε από τους διαχειριστές του PirateBay σε γνωστή τεχνολογική ιστοσελίδα.

Οι Αρχές της Σουηδίας έχουν συγκεντρώσει εντάλματα και σχεδιάζουν πολύ σύντομα να κινηθούν ενάντια στους servers και το νέο .se domain name της ιστοσελίδας, όπως ανέφεραν.

Στο παρελθόν και συγκεκριμένα στο 2006 είχε γίνει και πάλι ανάλογη κίνηση, όταν τέσσερις από τους ιδρυτές της εταιρείας κατέληξαν στη φυλακή και αφέθηκαν ελεύθεροι με τεράστιες εγγυήσεις.

Η ομάδα του PirateBay ωστόσο σε επίσημη δήλωσή της αναφέρει: "Θα παραμείνουμε εδώ που είμαστε. Δεν έχουμε να πάμε πουθενά. Αλλά έχουμε ένα μήνυμα για το Hollywood, τους ερευνητές και τους εισαγγελείς: LOL."

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΠΙΑ.  :cussing: :cussing:

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Ανακαλυψα ενα σαιτ στο οποιο κατεβαζεις τσαμπα mp3 ξενα,χωρις συνδρομη,rapidshare κλπ.

zorbas the greek

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Like
119
Πόντοι
6
Μπλεξίματα με το νόμο είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει η μεγαλύτερη ιστοσελίδα torrents στον κόσμο, το PirateBay.

Πρόκειται για μια απόλυτα επιβεβαιωμένη είδηση, αφού ανακοινώθηκε από τους διαχειριστές του PirateBay σε γνωστή τεχνολογική ιστοσελίδα.

Οι Αρχές της Σουηδίας έχουν συγκεντρώσει εντάλματα και σχεδιάζουν πολύ σύντομα να κινηθούν ενάντια στους servers και το νέο .se domain name της ιστοσελίδας, όπως ανέφεραν.

Στο παρελθόν και συγκεκριμένα στο 2006 είχε γίνει και πάλι ανάλογη κίνηση, όταν τέσσερις από τους ιδρυτές της εταιρείας κατέληξαν στη φυλακή και αφέθηκαν ελεύθεροι με τεράστιες εγγυήσεις.

Η ομάδα του PirateBay ωστόσο σε επίσημη δήλωσή της αναφέρει: "Θα παραμείνουμε εδώ που είμαστε. Δεν έχουμε να πάμε πουθενά. Αλλά έχουμε ένα μήνυμα για το Hollywood, τους ερευνητές και τους εισαγγελείς: LOL."
Έχουν καρύδια και το παλεύουν στο pirate bay!Έχουν σκυλιάσει οι απανταχού κρατούντες να μην μείνει τίποτε ελεύθερο!Η θέση μου είναι ότι από τη στιγμή που ΔΕΝ εμπορεύεσαι κάτι γιατί είναι κακό να το μοιραστείς με κάποιους άλλους.Απλά πράγματα αγοράζω έναν δίσκο βινυλίου η ένα cd και μου λέει ένας φίλος ωραίο είναι δώστο μου να το γράψω,τι θα του απαντήσω;Ξέρεις είναι ενάντια στα πνευματικά δικαιώματα και δεν γίνεται. Γαμώ τα λεφτά τους ζωή θέλουμε ρεεεεεεεε..... :tickedoff:

Επισκέπτης
Έχουν καρύδια και το παλεύουν στο pirate bay!Έχουν σκυλιάσει οι απανταχού κρατούντες να μην μείνει τίποτε ελεύθερο!Η θέση μου είναι ότι από τη στιγμή που ΔΕΝ εμπορεύεσαι κάτι γιατί είναι κακό να το μοιραστείς με κάποιους άλλους.Απλά πράγματα αγοράζω έναν δίσκο βινυλίου η ένα cd και μου λέει ένας φίλος ωραίο είναι δώστο μου να το γράψω,τι θα του απαντήσω;Ξέρεις είναι ενάντια στα πνευματικά δικαιώματα και δεν γίνεται. Γαμώ τα λεφτά τους ζωή θέλουμε ρεεεεεεεε..... :tickedoff:
Καπου διαβασα οτι θα κανουν εναεριο σερβερ για να μην μπορουν να κινουνται νομικα εναντιων τους.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
αλλαξαν τα torrent σε magnet και εκοψαν το RSS! το magnet λειτουργει λιγο διαφορετικα απο torrent χωρις να εμπλεκεται το site που το κατεβασες,
με ενσωματωμενο encryption! για να ειναι ετοιμοι!τα περι εναεριου σερβερ ειναι πρωταπριλιατικο αστειο παιχτη!

Επισκέπτης
αλλαξαν τα torrent σε magnet και εκοψαν το RSS! το magnet λειτουργει λιγο διαφορετικα απο torrent χωρις να εμπλεκεται το site που το κατεβασες,
με ενσωματωμενο encryption! για να ειναι ετοιμοι!τα περι εναεριου σερβερ ειναι πρωταπριλιατικο αστειο παιχτη!
Λες ρε τυπε?
Παντως τους εχω ικανους και για αυτο.  :grin:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Μια φορά 'κατάφερα' να κατεβάσω magnet κι αυτό με τη βοήθεια του Τσολιά. Έχω και το bittorrent και το μ, αλλά τίποτα. Ευτυχώς τα βρίσκω στο isohunt.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ρε σεις εγώ κατεβάζω με bittorrent χωρίς πρόβλημα... τι συμβαίνει τελικά;

Παρόμοια θέματα