You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
λειτουργουν ακομα rapidshare,oron,hotfile,mediafire,thepirate bay
τι γκρινιαζετε ρε?
Γιατί για τόρρεντς ήταν το καλύτερο, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Χωρίς να σου πετάγονται 346463 παράθυρα με μαλακίες και κατέβαιναν όλα πολύ γρήγορα.
:'(
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
γιατί ρε φίλε είχες πικραθεί αφού λειτουργούσαν ακόμα rapidshare,oron,hotfile,mediafire,thepirate bayεγω βασικα ειχα πικραθει οταν εκλεισε το mininova
Επισκέπτης
Γιατί για τόρρεντς ήταν το καλύτερο, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Χωρίς να σου πετάγονται 346463 παράθυρα με μαλακίες και κατέβαιναν όλα πολύ γρήγορα.
:'(
Επισκέπτης
γιατί ρε φίλε είχες πικραθεί αφού λειτουργούσαν ακόμα rapidshare,oron,hotfile,mediafire,thepirate bay
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.951
- Πόντοι
- 606
γιατι τοτε δεν ειχα λογαριασμο σε τετοια σαιτ,ενω οταν εκανα λογαριασμο δεν ξανακατεβασα απο torrentγιατί ρε φίλε είχες πικραθεί αφού λειτουργούσαν ακόμα rapidshare,oron,hotfile,mediafire,thepirate bay
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
ρε με κλανετε θελω τα 2-3 πρωτα επεισοδια του games of throne
εδώ παίκτη
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ρε με κλανετε θελω τα 2-3 πρωτα επεισοδια του games of throne
Μπορώ να τα ανεβάσω κάπου να τα πάρεις?
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
ερώτηση: αν κατεβάσεις ταινία από τέτοια σάιτ, μετά βρίσκεις υπότιτλους;γιατι τοτε δεν ειχα λογαριασμο σε τετοια σαιτ,ενω οταν εκανα λογαριασμο δεν ξανακατεβασα απο torrent
Rygg
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
ερώτηση: αν κατεβάσεις ταινία από τέτοια σάιτ, μετά βρίσκεις υπότιτλους;
εξαρτάται...
δοκιμάζεις εδώ
opensubtitles.org
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
οκ, αξίζει όμως να ανοίξεις λογαριασμό; δηλ. έχει ποικιλία σε ταινίες και είναι αρκετά πιθανό να βρεις από το άλλο σάιτ τους αντίστοιχους υπότιτλους; ή για ταινίες τα τόρρεντς είναι πολύ καλύτερα;εξαρτάται...
δοκιμάζεις εδώ
opensubtitles.org
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
οκ, αξίζει όμως να ανοίξεις λογαριασμό; δηλ. έχει ποικιλία σε ταινίες και είναι αρκετά πιθανό να βρεις από το άλλο σάιτ τους αντίστοιχους υπότιτλους; ή για ταινίες τα τόρρεντς είναι πολύ καλύτερα;
ξεκίνα και γράψου εδώ...
έχει πολλές ταινίες με υπότιτλους σε rapidshare...
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
εδώ παίκτη
Αυτή είναι βοήθεια! Δεν νομίζω να έμεινε παραπομενένος ο baros
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
@ kosnik26
Φίλε αν δεν είσαι των torrents και ξάχνεις με λινκς από rapidshare κλπ κλπ παίζουν διάφορα ελληνικά φόρουμ που σου δείνουν μαζί με ενσωματωμένους υπότιτλους. Εμένα με έχουν βοηθήσει πολύ γιατί για κάποιον λόγο όταν βρίσκω υπότιτλους ξεχωριστά μου τους βγάζει μετά πολύ μικρούς ενώ με τους ενσωματωμένους μια χαρά. Άσε που δεν μπαίνω στην διαδικασία να βρω και υπότιτλους.
Φίλε αν δεν είσαι των torrents και ξάχνεις με λινκς από rapidshare κλπ κλπ παίζουν διάφορα ελληνικά φόρουμ που σου δείνουν μαζί με ενσωματωμένους υπότιτλους. Εμένα με έχουν βοηθήσει πολύ γιατί για κάποιον λόγο όταν βρίσκω υπότιτλους ξεχωριστά μου τους βγάζει μετά πολύ μικρούς ενώ με τους ενσωματωμένους μια χαρά. Άσε που δεν μπαίνω στην διαδικασία να βρω και υπότιτλους.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
me καλυψε ο τραμου,ευχαριστω παντωςΜπορώ να τα ανεβάσω κάπου να τα πάρεις?
αν ειχα και παραπονο θα ημουν πολυ μαλακαςΑυτή είναι βοήθεια! Δεν νομίζω να έμεινε παραπομενένος ο baros
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
τωρα να κανω μια ερωτηση χωρις κραξιμο,και κυριως στο τραμυ
κατεβασα το πρωτο αρχειο το μετετρεψα απο ραρ και βγηκε αρχειο τυπου mkv οκ αν και ζοριστηκα στην αρχη το επαιξε με μεντια πλειερ το κλασικ οπου ειναι και γαμω τα εργαλεια περεπιπτωντος,δεν εχω ηχο ομως μου κανει ενα τικ τικ τικ συνεχεια υποτιτλους εχω κανονικα τι να φταιει
κατεβασα το πρωτο αρχειο το μετετρεψα απο ραρ και βγηκε αρχειο τυπου mkv οκ αν και ζοριστηκα στην αρχη το επαιξε με μεντια πλειερ το κλασικ οπου ειναι και γαμω τα εργαλεια περεπιπτωντος,δεν εχω ηχο ομως μου κανει ενα τικ τικ τικ συνεχεια υποτιτλους εχω κανονικα τι να φταιει
Εμένα τα mkv τα μισά τα παιζει ο υπολογιστης μου με τα χιλια ζορια και μερικά καθόλου γαμώ...τωρα να κανω μια ερωτηση χωρις κραξιμο,και κυριως στο τραμυ
Στο vlc παιζουν χωρίς εικόνα όλα, τί στο διάλο?