Νέα

εκλεισε και το btjunkie!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 124
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Mια αλλη λυση που εκανα εγώ ειναι να αγορασω λογαριασμο easybytez.μετα γραφτηκα  εδω και εδω και κατεβαζω οτι θελω.Με το easybytez to καλο ειναι οτι μπορεις να κατεβασεςις και με rapidshare,netload,uploaded,hotfile.kai διαφορα αλλα!Οποτε με μια συνδρομη εχεις τα πάντα :sunglasses:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τωρα να κανω μια ερωτηση χωρις κραξιμο,και κυριως στο τραμυ
κατεβασα το πρωτο αρχειο το μετετρεψα απο ραρ και βγηκε αρχειο τυπου mkv οκ αν και ζοριστηκα στην αρχη το επαιξε με μεντια πλειερ το κλασικ οπου ειναι και γαμω τα εργαλεια περεπιπτωντος,δεν εχω ηχο ομως :think:μου κανει ενα τικ τικ τικ συνεχεια υποτιτλους εχω κανονικα τι να φταιει :think:

ο ήχος πιθανόν να μην παίζει γιατί στο pc σου δεν έχεις τον κατάλληλο codec..

Επισκέπτης
απο 28 φεβρουαριου τελος και τα τορεντσ απο το pirate bay  >:( >:( >:( >:(
μας εχουν στριμωξει ασχημα εμας τους τορενταδες :S

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
το pirate bay απο 28 φλεβαρη θα καταργησει τα .torrent files και θα τα μετατρεψει σε magnet links.κατι που ειναι καλυτερο για τους χρηστες,καλυτερο και για το ιδιο το piratebay.
δεν θα καταργηθουν λοιπον τα τορεντς,απλα θα αλλαξουν μορφη,πιο ασφαλες για τους χρηστες αλλα και για  το σαιτ,μιας και δεν θα υπαρχει τρακερ πια.

Επισκέπτης
το pirate bay απο 28 φλεβαρη θα καταργησει τα .torrent files και θα τα μετατρεψει σε magnet links.κατι που ειναι καλυτερο για τους χρηστες,καλυτερο και για το ιδιο το piratebay.
δεν θα καταργηθουν λοιπον τα τορεντς,απλα θα αλλαξουν μορφη,πιο ασφαλες για τους χρηστες αλλα και για  το σαιτ,μιας και δεν θα υπαρχει τρακερ πια.
my mistake τοτε.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Μικρό το κακό. Δλδ το ότι (για την ώρα, αφού δεν τόχω ψάξει αρκετά) με το μαγνητάκι ΔΕΝ μπορώ να επιλέξω ορισμένα μόνο αρχεία από το TORRENT, αλλά το κατεβάζω αναγκαστικά ολόκληρο. Κατά τα άλλα, ΚΑΜΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ για μας, ΑΔΕΛΦΙΑ!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ρε μην ζορίζεστε, είναι καλό αυτό που γίνεται.  να περάσει το πιπα και το σοπα και το ακτα και ότι άλλο θελουν.
όσο περισσότερο κλείνουν τις διόδους της πειρατίας, τόσο περισσότερο μας/τους αναγκάζουν να βρίσκουν νέες λύσεις.ήδη υπάρχει λύση για το πρόβλημα με το DNS και τον αποκλεισμό των ip των τορεντάδικων από μέρους των κυβερνήσεων προς τους χρήστες της κάθε χώρας.
είπαμε ότι υπάρχει και η κρυπτογραφία στα τόρρεντ που δεν έχει εφαρμοστεί ακόμα από την πλειοψηφία.

Επισκέπτης
Τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει πολύς λόγος για τα torrents (Tribler, BitTorrent, Pirate Bay κλπ.), κυρίως λόγω των νομοσχεδίων κατά της πειρατείας (SOPA/PIPA, ACTA), επομένως η δήλωση του Bram Cohen (δημιουργός του BiTorrent) για τη νέα τεχνολογία P2P που αναπτύσσει είναι αρκετά μεγάλης σημασίας.

Ο Cohen παρουσίασε μια δοκιμαστική έκδοση του νέου πρωτόκολλου P2P για live streaming στην εκδήλωση MusicTech Summit την περασμένη Δευτέρα, και δήλωσε ότι θεωρητικά θα μπορούσε να streamάρει video σε εκατομμύρια υπολογιστές, χωρίς να χρειάζεται κάποιος κεντρικός server για τη διανομή.

“Ο στόχος μου είναι να ‘σκοτώσω’ την τηλεόραση”

Η λειτουργία βασίζεται στην ίδια λογική με το BitTorrent, δηλαδή ο κάθε χρήστης που ζητά να δει κάποιο video με live streaming, μοιράζεται και ανταλλάσει τα δεδομένα μαζί με άλλους χρήστες, αντί να αποτελεί απλά ακόμη έναν leecher του περιεχομένου. Με πιο απλά λόγια, κατά τη διάρκεια του live streaming οι χρήστες συμμετέχουν στη διανομή της πληροφορίας, μειώνοντας έτσι την υπερφόρτωση του δικτύου και την καθυστέρηση, ενώ αυξάνεται σημαντικά η ταχύτητα.

Σύμφωνα με τον Cohen, το νέο πρωτόκολλο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τηλεδιασκέψεις, live streaming αθλητικών γεγονότων ή συναυλιών, και μάλιστα ήδη γίνονται εβδομαδιαίες δοκιμές μέσα από την ιστοσελίδα της BitTorrent (δείτε εδώ).

Τέλος, ο Cohen δήλωσε ότι για να φτάσει σε αυτό το αποτέλεσμα έχει επανασχεδιάσει από την αρχή το πρωτόκολλο, επειδή οι ήδη υπάρχοντες αλγόριθμοι P2P δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για live streaming, ενώ βρίσκεται σε αναζήτηση συνεργατών για την εκμετάλλευση του

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Boηθήστε την ανίδεη. :(

Πάω να κατεβάσω μια ταινιούλα από piratebay και δεν έχει επιλογή για το κλασικό τόρρεντ, μόνο magnet. Και δε μου ανοίγει.
Έχω την τελευταία έκδοση του μtorrent αλλά και πάλι τίποτα.
Είδα στο utube πώς να κατεβάζεις magnet κι όσα λέει τα κάνω, που οκ δεν λέει κάτι περίεργο. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ?  :cussing: :cussing:

Help.  :(

Επισκέπτης
Boηθήστε την ανίδεη. :(

Πάω να κατεβάσω μια ταινιούλα από piratebay και δεν έχει επιλογή για το κλασικό τόρρεντ, μόνο magnet. Και δε μου ανοίγει.
Έχω την τελευταία έκδοση του μtorrent αλλά και πάλι τίποτα.
Είδα στο utube πώς να κατεβάζεις magnet κι όσα λέει τα κάνω, που οκ δεν λέει κάτι περίεργο. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ?  :cussing: :cussing:

Help.  :(
Eγω κατεβαζω κανονικα απο τους πειρατες αλλα προτιμω αυτο

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
δοκίμασε να την κατεβάσεις από αλλού :grin:

Από τότε που έκλεισε ο έρωτάς μου, από iso κατεβάζω. Αλλά μια ταινία που ήθελα, στα mb που την θέλω, θα κατέβει άπειρα πιο γρήγορα από pirate. Αλλά εκτός αυτού, ήθελα να μάθω και τι κάνω λάθος. :(

Επισκέπτης
Από τότε που έκλεισε ο έρωτάς μου, από iso κατεβάζω. Αλλά μια ταινία που ήθελα, στα mb που την θέλω, θα κατέβει άπειρα πιο γρήγορα από pirate. Αλλά εκτός αυτού, ήθελα να μάθω και τι κάνω λάθος. :(
τι να κανεις λαθος? :think:
αν εχεις μ τορεντ πατας πανω στο Get this torrent και κατεβαινει.
Δοκιμασε και αν εχεις παλι προβλημα αυριο μετα την δουλεια θα περασω απο το σπιτι σου να σου δειξω :grin: :grin:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
τι να κανεις λαθος? :think:
αν εχεις μ τορεντ πατας πανω στο Get this torrent και κατεβαινει.
Δοκιμασε και αν εχεις παλι προβλημα αυριο μετα την δουλεια θα περασω απο το σπιτι σου να σου δειξω :grin: :grin:

Δεν ξέρω τι κάνω λάθος ρε συ. Δε μου εμφανίζει καν την επιλογή get this torrent (με magnet). Λέει αν έχετε πρόβλημα, αναβαθμίστε το μtorrent και γαμώ το #$^#$%@#%, το έχω κάνει!! Αμάν!
Έλα από Τετάρτη που θα φύγει η μάνα μου. :P

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Παρόμοια θέματα