Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
στην ιστορία θα μείνει ότιστα αρχιδια μας.
το SOPA/PIPA "έκλεισε" το btjunkie,
το Da Pipa θα κλείσει την ΑΕΚ
στην ιστορία θα μείνει ότιστα αρχιδια μας.
τωρα να κανω μια ερωτηση χωρις κραξιμο,και κυριως στο τραμυ
κατεβασα το πρωτο αρχειο το μετετρεψα απο ραρ και βγηκε αρχειο τυπου mkv οκ αν και ζοριστηκα στην αρχη το επαιξε με μεντια πλειερ το κλασικ οπου ειναι και γαμω τα εργαλεια περεπιπτωντος,δεν εχω ηχο ομως μου κανει ενα τικ τικ τικ συνεχεια υποτιτλους εχω κανονικα τι να φταιει
παρτο πισω ρεαπο 28 φεβρουαριου τελος και τα τορεντσ απο το pirate bay > > > >
μας εχουν στριμωξει ασχημα εμας τους τορενταδες :S
ποιο ρε?παρτο πισω ρε
το pirate bay απο 28 φλεβαρη θα καταργησει τα .torrent files και θα τα μετατρεψει σε magnet links.κατι που ειναι καλυτερο για τους χρηστες,καλυτερο και για το ιδιο το piratebay.ποιο ρε?
my mistake τοτε.το pirate bay απο 28 φλεβαρη θα καταργησει τα .torrent files και θα τα μετατρεψει σε magnet links.κατι που ειναι καλυτερο για τους χρηστες,καλυτερο και για το ιδιο το piratebay.
δεν θα καταργηθουν λοιπον τα τορεντς,απλα θα αλλαξουν μορφη,πιο ασφαλες για τους χρηστες αλλα και για το σαιτ,μιας και δεν θα υπαρχει τρακερ πια.
Eγω κατεβαζω κανονικα απο τους πειρατες αλλα προτιμω αυτοBoηθήστε την ανίδεη.
Πάω να κατεβάσω μια ταινιούλα από piratebay και δεν έχει επιλογή για το κλασικό τόρρεντ, μόνο magnet. Και δε μου ανοίγει.
Έχω την τελευταία έκδοση του μtorrent αλλά και πάλι τίποτα.
Είδα στο utube πώς να κατεβάζεις magnet κι όσα λέει τα κάνω, που οκ δεν λέει κάτι περίεργο. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ?
Help.
δοκίμασε να την κατεβάσεις από αλλού
Eγω κατεβαζω κανονικα απο τους πειρατες αλλα προτιμω αυτο
τι να κανεις λαθος?Από τότε που έκλεισε ο έρωτάς μου, από iso κατεβάζω. Αλλά μια ταινία που ήθελα, στα mb που την θέλω, θα κατέβει άπειρα πιο γρήγορα από pirate. Αλλά εκτός αυτού, ήθελα να μάθω και τι κάνω λάθος.
τι να κανεις λαθος?
αν εχεις μ τορεντ πατας πανω στο Get this torrent και κατεβαινει.
Δοκιμασε και αν εχεις παλι προβλημα αυριο μετα την δουλεια θα περασω απο το σπιτι σου να σου δειξω
για δοκίμασε από δω....συγκεντρώνει τις πληροφορίες από πολλά torrent sites...