ρε φιλε εχει διαφορα να μην κανεις ντολτσε βιτα με το να ταλαιπωριεσαι. ολα μαζι δεν συναδουν.
και εξηνταφευγα και σκατοχωρι αγγλια στην ηλικια του και υπαλληλος και δυο μυρια.
κανεις ηλικιωμενος δεν μεταναστευει ετσι. αν δεν ειναι της ντολτσε βιτας απλα καθεται σπιτι του στην αθηνα με τον ωραιο καιρο και τις ανεσεις του. με δυο μυρια και λιτη ζωη σιγουρα δεν εχει αναφκη να τρεχει πουθενα. κατανοεις το παραδοξο ειμαι σιγουρος δεν εχεις κανενα αντιστοιχο παραδειγμα τετοιο
την ανάγκη να δημιουργείς και να αισθάνεσαι χρήσιμος δεν την ξέρεις εκτοράκι ??
χώρια που αν είχα αράξει στην Αθήνα θα ήμουν ένας δακτυλοδεικτούμενος και θα μου έσερναν τα χίλια μύρια πίσω από την πλάτη μου (γιατί μπροστά δεν θα τολμούσαν θα τους έχωνα τρία μετρα στο χώμα καταπώς είπε και ο Πολάκης) πχ λαμόγιο, κλέφτη, κρατικοδίαιτο κλπ
και όσο για το σκατοχώρι που λες ... έχει 1.200.000 πληθυσμό, δύο πανεπιστήμια (εκ των οποίων το ένα μέσα στο 20 καλύτερα της Ευρώπης), 80 θεατρικές σκηνές, μία από τις καλύτερες ορχήστρες κλασσικής μουσικής και είναι δίπλα σε ένα από τα ομορφότερα φυσικά πάρκα στην Ευρώπη (Peak District)....
έχει 120.000 φοιτητές (και φοιτήτριες βεβαίως βεβαίως)...
και για να συμπληρώσω έχει καμμιά σαρανταριά μικροζυθοποιείες με καταπληκτικές μπύρες και ένα φημισμένο μασατζίδικο (για τους επαϊοντες)...