raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.279
- Πόντοι
- 5.006
ψεμα παντου τυπε... :STύπε δύο ειναι τα πιασαρικα θεματα στο μπου κομ. Ποσες πηδαει ο alex71 και ποσα λεφτα εχει ο τραμουντανας.
ψεμα παντου τυπε... :STύπε δύο ειναι τα πιασαρικα θεματα στο μπου κομ. Ποσες πηδαει ο alex71 και ποσα λεφτα εχει ο τραμουντανας.
Tύπε δύο ειναι τα πιασαρικα θεματα στο μπου κομ. Ποσες πηδαει ο alex71 και ποσα λεφτα εχει ο τραμουντανας.
Δεν εχετε βαρεθεί τοσα χρονια να τσακωνεστε για την περιουσια του τραμουντανα;
A, τώρα βγαίνει νόημα! Άλλο έβγαλα δυο μύρια που μου περίσεψαν από μισθωτή εργασία, άλλο έχω 800.000 που τα 500.000 μου προέκυψαν από σωστές αγοραπωλησίες! ;)
2.000.000 σε 30 χρόνια δουλιάς είναι να σου μένουν 70.000 το χρόνο, σχεδόν 6.000 το μήνα. Οπότε σαν πόσα να βγάζει κάποιος; Αν βγάζει και 12.000 (δύσκολο πολύ) και τρώει τις 6.000 γίνεται, αλλά κάτι τέτοιο εγώ τον θεωρώ πολύ "μίζερο"...
Tύπε δύο ειναι τα πιασαρικα θεματα στο μπου κομ. Ποσες πηδαει ο alex71 και ποσα λεφτα εχει ο τραμουντανας.
A, τώρα βγαίνει νόημα! Άλλο έβγαλα δυο μύρια που μου περίσεψαν από μισθωτή εργασία, άλλο έχω 800.000 που τα 500.000 μου προέκυψαν από σωστές αγοραπωλησίες! ;)
2.000.000 σε 30 χρόνια δουλιάς είναι να σου μένουν 70.000 το χρόνο, σχεδόν 6.000 το μήνα. Οπότε σαν πόσα να βγάζει κάποιος; Αν βγάζει και 12.000 (δύσκολο πολύ) και τρώει τις 6.000 γίνεται, αλλά κάτι τέτοιο εγώ τον θεωρώ πολύ "μίζερο"...
Ε πες του να σου ποσταρει τις δηλωσεις...
εγω πρωτη φορα το πιανω το θεμα παρντον
να σου θυμησω οτι εχεις δηλωσει εδω μεσα οτι δεν σκοπευεις να αφησεις λεφτα μετρητα στα παιδια σου αλλα θα τα φας μεχρι κεραιας.
αρα δε συναδουν ολα μαζι αυτα που λες οπως ειπα. ςκτος και αν εισαι ο χαιλαντερ και δουλευεις εξηντα χρονια για να καθεσαι να τρως αλλα εξηντα.
Αυτό θα πει σκληρός άντρας.Σωστό.
Αλλά μην λησμονείτε ότι ο κ. Τραβμούνης, είναι και λίγο τσιγκούνης. Θα θυμάστε την άλλη φορά που μας εκμυστηρεύθηκε ότι μετέτρεψε την συμβία του σε ελαιοχρωματιστή, και την έβαλε να βάψει την εξονχική τους κατοικία, προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα και να τα "τρώει" με τις ξετσίπωτες.
Oχι τύπε, ο γιατρος θυμαται μια αλλη μεγαλοφυη επενδυση σε ομολογα του Ελληνικου Δημοσιου που του τα κουρεψανε.φυσικά δεν μένουν από μισθωτή εργασία μόνον 2.000.000 .... συνδυασμός αποταμιεύσεων και επενδύσεων σου τα δίνει πολύ καλά...
ντοκ εσύ θα θυμάσαι εκείνα τα περίφημα ομόλογα με ρήτρα δολλαρίου που έβγαλε ο Ζολώτας το 1990 με επιτόκιο 12.5% .. τότε που έγινε για ακόμη μια φορά υποτίμηση του εθνικού νομίσματος (έγινε σκατά δηλαδή) κατά 35% και που διολίσθησε μέχρι το τέλος του ομολόγου στα 45%... ;)
Αυτό θα πει σκληρός άντρας.
Αυτά να τα βλέπεις εσύ, που έγινες πιρφόρος με το πουτανάκι με τον Τσέχοφ.
Τύπε να μας δωσεις και μια τριαδα για το στοιχημα, εισαι μεγαλο ταλεντο στην αντιληψηστο μπου βεβαια όλα αυτα όπως όπως ειπες... γιατι σιγουρα εσυ θα παιζεις το πουλι σου και άλλος θα είναι σερβιτόρος σε γκουντις
και το παιζετε ιστοριες εδώ μεσα...
φυσικά δεν μένουν από μισθωτή εργασία μόνον 2.000.000 .... συνδυασμός αποταμιεύσεων και επενδύσεων σου τα δίνει πολύ καλά...
ντοκ εσύ θα θυμάσαι εκείνα τα περίφημα ομόλογα με ρήτρα δολλαρίου που έβγαλε ο Ζολώτας το 1990 με επιτόκιο 12.5% .. τότε που έγινε για ακόμη μια φορά υποτίμηση του εθνικού νομίσματος (έγινε σκατά δηλαδή) κατά 35% και που διολίσθησε μέχρι το τέλος του ομολόγου στα 45%... ;)
Τύπε να μας δωσεις και μια τριαδα για το στοιχημα, εισαι μεγαλο ταλεντο στην αντιληψη
και με ολα αυτα λοιπον ενιωσες την αναγκη να πας εξηντα χρονων στο...σεφιλντ απο αναγκη να δημιουργεις και να εισαι χρησιμος. καθοτι αυτο δεν μπορεις να το κανεις εδω η εστω στο λονδινο. και επειδη εδω θα σε δαχτυλοδειχνανε με ασχημο τροπο για αραγε και θα σε στενοχωρουσε ιδιαιτερα αυτη η σταση ποιων αραγε.
μαλιστα. σορρυ αλλα
Ψάχνεται τώρα
Πολύ καλόν!!!
θα θυμαμαι αυτό το ποστ σου όμως όταν αυτά που γραφεις γινουν όλα ιδιωτικα και εκτοξευτουν οι τιμες στα υψη και μετα θα παραπονιεσαι για ακριβο ρευμα
Τύπε να μας δωσεις και μια τριαδα για το στοιχημα, εισαι μεγαλο ταλεντο στην αντιληψη
φυσικά δεν μένουν από μισθωτή εργασία μόνον 2.000.000 .... συνδυασμός αποταμιεύσεων και επενδύσεων σου τα δίνει πολύ καλά...