Νέα

Έκλεισαν οι εκδοσεις Λυμπέρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 185
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
αφου δε ξερω εγω απο αυτα δεν ειμαι μαλακας να παιξω μονος μου?  :think:

Εκτορ έχουν περάσει οι εποχές που επαιζα έτσι. Τα dealing rooms είναι πλέον για τους νεότερους.

Παίζω μόνο για πάρτη μου. Χασω, κερδίσω όλα είναι δικά μου και δεν έχω να δώσω λογαριασμό σε κανεναν.

Δεν παίζω για άλλους.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εκτορ έχουν περάσει οι εποχές που επαιζα έτσι. Τα dealing rooms είναι πλέον για τους νεότερους.

Παίζω μόνο για πάρτη μου. Χασω, κερδίσω όλα είναι δικά μου και δεν έχω να δώσω λογαριασμό σε κανεναν.

Δεν παίζω για άλλους.

ε αρα τι λες οτι δουλευεις τρειντερ ρε τυπε? δε δουλευεις, τζογαρεις για παρτη σου.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Οι χρηματιστές παίζουν για άλλους.

O TRADER παίζει για πάρτη του...

Και πολύ σωστά ο τύπος που είπε πιο πάνω. Βάστα και μικρό καλάθι... Ισχύει και για μένα αυτό.

Δεν κερδίζω πάντα, ούτε έχω μαγική συνταγή. Τα χρήματα που έχω έχουν προέλθει από πολλά χρόνια τρέιντινγκ στις αγορές. ,ε κέρδη και χασούρες. Όχι μόνο κέρδη.
Στο σύνολο της πορείας είμαι κερδισμένος.

Θέλει πολλά χρόνια για να κατακτήσεις αυτή τη γνώση. Να συμβιβαστείς με τη χασούρα.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
 Οι χρηματιστές παίζουν για άλλους.

O TRADER παίζει για πάρτη του...

Και πολύ σωστά ο τύπος που είπε πιο πάνω. Βάστα και μικρό καλάθι... Ισχύει και για μένα αυτό.

Δεν κερδίζω πάντα, ούτε έχω μαγική συνταγή. Τα χρήματα που έχω έχουν προέλθει από πολλά χρόνια τρέιντινγκ στις αγορές. ,ε κέρδη και χασούρες. Όχι μόνο κέρδη.
Στο σύνολο της πορείας είμαι κερδισμένος.

Θέλει πολλά χρόνια για να κατακτήσεις αυτή τη γνώση. Να συμβιβαστείς με τη χασούρα.

Άλλο trader, άλλο investor & άλλο speculator ... άλλα τα κίνητρα, άλλη η ηθική, άλλα τα προϊόντα, οι προσδοκώμενες αποδόσεις και, κυρίως, ο επενδυτικός ορίζοντας.

Διευκρίνηση απαραίτητη επειδή διαβάζουν και μικρά παιδιά που μπορεί να νομίσουν ότι το παρασιτικό τζογαδόρικο νταβαντζιλίκι αποτελεί επένδυση.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Εγώ πάντως τους χωρίζω μόνο σε δύο κατηγορίες. Στους συνολικά χαμένους και στους συνολικά κερδισμένους.

Ο επενδυτικός ορίζοντας μπορεί να αλλάξει σε έναν τρέιντερ ή μπορεί να έχει ταυτόχρονα core position και να κάνει και scalping.

Σημασία έχει πόσα βάζεις τελικά στο παντελόνι σου.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Το ότι δεν καταλάβαινες τι έγραφε ο Κ.Κ. δεν τον κάνει κατ' ανάγκην ούφο ...
Καστοριάδης και άνω ο τύπος ε; :2funny:
Κλασσικός ελληνάρας που πέτυχε να γράφει τις αρλούμπες του σε περιοδικό και όχι να τις λέει απλά σε καφενείο.
Αυτό όσον αφορά στις κοσμοθεωρίες του.
Κατά τα άλλα δημιούργησε ολοκληρη σχολή σε ειδικό κατα τα άλλα τύπο οπου "ο κινητήρας έχει απόδοση τάδε ίππων" εξ'ορισμού λάθος δηλαδή.
Α, θυμάμαι και γελάω, δεν θυμάμαι ακριβώς ποιο το θέμα είχε πιάsει, αλλά έγραφε  και ξανάγραφε "χειμερινή ισημερία της 21ης Δεκεμβρίου" που ειναι γνωστο στους πάντες ότι πρόκειται για την ημέρα (στο β. ημισφαίριο) με τη μεγαλύτερη νύχτα. Οι ισημεριες ειναι Μάρτη και Σεπτέμβρη (21 ή 22) οπότε η μέρα με τη νύχτα έχουν ίση διάρκεια , τέλος.
Άπειρα τα παραδείγματα που δείχνουν το πόσο αστοιχείωτος ειναι ο τύπος.
Ένας πομπώδης, φαφλατάς, ξερόλας, απαίδευτος, άξεστος (τον έχω πετύχει στο δρόμο), καλαμοκαβαλάρης, νάρκισσος , ελληνάρας δηλαδή που η πορεία του αποδεικνύει οτι αρκει να εισαι πεισματάρης για να πετύχεις. Δεν μπορώ να μην του αναγνωρίσω οτι σε κάτι πέτυχε.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
  Εγώ πάντως τους χωρίζω μόνο σε δύο κατηγορίες. Στους συνολικά χαμένους και στους συνολικά κερδισμένους.

Ο επενδυτικός ορίζοντας μπορεί να αλλάξει σε έναν τρέιντερ ή μπορεί να έχει ταυτόχρονα core position και να κάνει και scalping.

Σημασία έχει πόσα βάζεις τελικά στο παντελόνι σου.

ρε φιλε ολο ορολογιες εχει το αθλημα τι μουμπλε μουμπλε ειναι αυτα

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Ε τι να κάνουμε; Κάθε δουλειά έχει και την ορολογία της...  Οι μηχανικοί ένα σημείο της οικοδομής το λένε "μισοτσίμπουκο".

Το ακούς κι εσύ και λες μάλλον για καμμιά πουτάνα λέει που κάνει μισό τσιμπούκι! :2funny: :2funny: :2funny:

ΈΛα που είναι μέρος της οικοδομής....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ο ΚΚ είναι υπερτιμημένος σαν προσωπικότητα, το περιοδικό όμως είναι πολύ καλό

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
  Ε τι να κάνουμε; Κάθε δουλειά έχει και την ορολογία της...  Οι μηχανικοί ένα σημείο της οικοδομής το λένε "μισοτσίμπουκο".

Το ακούς κι εσύ και λες μάλλον για καμμιά πουτάνα λέει που κάνει μισό τσιμπούκι! :2funny: :2funny: :2funny:

ΈΛα που είναι μέρος της οικοδομής....

δηλαδη αυτο το σκαλπινγκ δεν ειναι το ιδιο με αυτο που κανανε οι ινδιανοι

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Καστοριάδης και άνω ο τύπος ε; :2funny:
Κλασσικός ελληνάρας που πέτυχε να γράφει τις αρλούμπες του σε περιοδικό και όχι να τις λέει απλά σε καφενείο.
Αυτό όσον αφορά στις κοσμοθεωρίες του.
Κατά τα άλλα δημιούργησε ολοκληρη σχολή σε ειδικό κατα τα άλλα τύπο οπου "ο κινητήρας έχει απόδοση τάδε ίππων" εξ'ορισμού λάθος δηλαδή.
Α, θυμάμαι και γελάω, δεν θυμάμαι ακριβώς ποιο το θέμα είχε πιάsει, αλλά έγραφε  και ξανάγραφε "χειμερινή ισημερία της 21ης Δεκεμβρίου" που ειναι γνωστο στους πάντες ότι πρόκειται για την ημέρα (στο β. ημισφαίριο) με τη μεγαλύτερη νύχτα. Οι ισημεριες ειναι Μάρτη και Σεπτέμβρη (21 ή 22) οπότε η μέρα με τη νύχτα έχουν ίση διάρκεια , τέλος.
Άπειρα τα παραδείγματα που δείχνουν το πόσο αστοιχείωτος ειναι ο τύπος.
Ένας πομπώδης, φαφλατάς, ξερόλας, απαίδευτος, άξεστος (τον έχω πετύχει στο δρόμο), καλαμοκαβαλάρης, νάρκισσος , ελληνάρας δηλαδή που η πορεία του αποδεικνύει οτι αρκει να εισαι πεισματάρης για να πετύχεις. Δεν μπορώ να μην του αναγνωρίσω οτι σε κάτι πέτυχε.

Εάν υπήρχαν πολλοί σαν κι αυτόν () στην Ελλάδα αγαπητέ θα είμασταν πολλά χρόνια μπροστά ... Ο Κ.Κ. έχει γράψει και κυρίως κάνει για την Ελλάδα πράγματα που το 99% των δημοσιοκάφρων και εκδοτών δεν θα τολμούσαν καν να ονειρευτούν ... το πώς κατέληξε εκεί που κατέληξε είναι μια άλλη περίεργη ιστορία ...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Μεταφορικά ναι.

Scalper είναι αυτός που θέλει να βγάλει από την απειροελάχιστη κίνηση της αγοράς. Ανοδική ή πτωτική. Συνήθως οι scalpers δουλεύουν σε πολύ μικρά time frames από 1 λεπτο μέχρι 1 ώρα.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Εάν υπήρχαν πολλοί σαν κι αυτόν () στην Ελλάδα αγαπητέ θα είμασταν πολλά χρόνια μπροστά ... Ο Κ.Κ. έχει γράψει και κυρίως κάνει για την Ελλάδα πράγματα που το 99% των δημοσιοκάφρων και εκδοτών δεν θα τολμούσαν καν να ονειρευτούν ... το πώς κατέληξε εκεί που κατέληξε είναι μια άλλη περίεργη ιστορία ...
Του αναγνωρίζω οτι δεν υπήρξε άπληστος, οτι δεν ειχε μοναδικό σκοπό την κονόμα.
Ναι, αν δεν ειχαμε τόσους λιγούριδες, τόσους αχόρταγους θα ειμασταν πολύ καλύτερα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
εσύ δεν ήσουν με την βλεννόροια???

μήπως σε χτύπησε και στο μυαλό?

ποια πόρτα ρε πανηλίθιε θα πάει να χτυπήσει ένας συντάκτης,με τέτοια τραγική κατάσταση στα ΜΜΕ?

ιδίως αν είναι και μεγάλης ηλικίας?...μήπως στο συγκρότημα Κωστόπουλου???

μήπως στον τελειωμένο ΔΟΛ?πού πες μας...

τελικά η αμορφωσιά δεν κρύβεται,μπαμ κάνει από την πρώτη λέξη που θα πει κάποιος....
Κάτσε καλά τύπε.....γιατί θα ανεβάσει πάλι φωτό,με μπάζο από Σουηδία....και θα έχουμε άλλα................ :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Κάτσε καλά τύπε.....γιατί θα ανεβάσει πάλι φωτό,με μπάζο από Σουηδία....και θα έχουμε άλλα................ :2funny: :2funny: :2funny:

Εσύ μπούλη ρούφα το αυγό σου και σάλτα να πηδήξεις σε κάνα Μετάξι, γιατί από γκόμενα γιοκ!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Επισκέπτης
φίλε έχεις πολύ φανατισμό μέσα σου... με όλο το θάρρος...

Ναι έχω και ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ,
ΓΑΜΩ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

Το μεγαλύτερο όνειρό μου,
είναι να ζήσω έναν νέο Δεκέμβρη σαν του 1944
για να βγω στους δρόμους της Αθήνας
ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΑΝΕΣ ΔΙΧΩΣ ΓΙΟΥΣ.

Μας έχουν ζαλίσει τα @@ τα καριόλια της μεταπολίτευσης και της αριστεράς.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom