giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ρε αστον να φωναζει οσο θελει..όχι νομίζει ότι έχει ελπίδα αμα φωνάζει να μην τον γράφουμε στα παπάρια μας.
εχω κλεισει τα ηχεια..
ρε αστον να φωναζει οσο θελει..όχι νομίζει ότι έχει ελπίδα αμα φωνάζει να μην τον γράφουμε στα παπάρια μας.
τστστστστστσστσ!
τι είναι αυτά που λες?
θα σε μαλώσω!
αχ και να το δει αυτό ο ΠΠ.
μαύρο φίδι που τον έφαγς το μητσάρα του. όλη την κρεβατομουρμούρα πάνω του και μετά πάνω μας θα βγάλει!
η φορολογηση επι του τζιρου ή ακομη ακομη επι του υψους της περιουσιας, για ποιο αλλο φυσικο ή νομικο προσωπο ισχυει ΠΠε?Το ανύπαρκτο μυαλουδάκι σου, προφανώς, υποθέτει ότι ο ΠΠ δεν θέλει να φορολογούνται οι λοιπές -πλην της ορθόδοξης χριστιανικής- θρησκείες.
Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι δεν είσαι σε θέση να κάνεις οποιουσδήποτε συλλογισμούς.
Η θέση του ΠΠ είναι:
χωρισμός εκκλησίας από το κράτος,
ανεξιθρησκεία του κράτους (εκπαίδευση, δικαιοσύνη κλπ),
ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις για όλες τις θρησκείες.
.-
η φορολογηση επι του τζιρου ή ακομη ακομη επι του υψους της περιουσιας, για ποιο αλλο φυσικο ή νομικο προσωπο ισχυει ΠΠε?
Οχι βεβαια...Δεν σας βριζω..Απλα σας αποδιδω τον πιο περιεκτικο και πρεπων χαρακτηρισμο,που σας προσδιοριζει απολυτα.το ''αντιχριστοι'' γιατι το γραφεις με κεφαλαια ????
νομιζεις οτι μας βριζεις ????
βρηκες τελικα καποια πηγη που να το απορριπτει αυτο ή παλι το ριξες στην προπαγανδα ΠΠε?το είπε οργισμένος ο Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου μήπως;;;
Οχι βεβαια...Δεν σας βριζω..Απλα σας αποδιδω τον πιο περιεκτικο και πρεπων χαρακτηρισμο,που σας προσδιοριζει απολυτα.
Γιατι αλλο ΑΘΕΟΣ και αλλο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ...
Ο ΑΘΕΟΣ (που οι αποψεις του ειναι καθολα σεβαστες),δεν πιστευει οτι υπαρχει καποια υπερτατη δυναμη και ολα αυτα τα "περι θεοτητων" και δογματων,τα θεωρει παπαριες.Γουστο του και καπελο του.
Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ,επικεντρωνει ολη την αμφισβητηση του και υβριζει ΜΟΝΟ το Χριστιανισμο,ενω ΟΛΑ τα αλλα δογματα ειτε τα υποστηριζει,ειτε δεν ασχολειται καθολου μαζι τους...
Το ανύπαρκτο μυαλουδάκι σου, προφανώς, υποθέτει ότι ο ΠΠ δεν θέλει να φορολογούνται οι λοιπές -πλην της ορθόδοξης χριστιανικής- θρησκείες.
Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι δεν είσαι σε θέση να κάνεις οποιουσδήποτε συλλογισμούς.
Η θέση του ΠΠ είναι:
.-
αν μιλάς σοβαρά....θέλει ψάξιμο.εγώ που είμαι με τον Ιησού αλλα είμαι αντίχριστος τι να κάνω;
Οχι βεβαια...Δεν σας βριζω..Απλα σας αποδιδω τον πιο περιεκτικο και πρεπων χαρακτηρισμο,που σας προσδιοριζει απολυτα.
Ο ΑΘΕΟΣ (που οι αποψεις του ειναι καθολα σεβαστες),δεν πιστευει οτι υπαρχει καποια υπερτατη δυναμη και ολα αυτα τα "περι θεοτητων" και δογματων,τα θεωρει παπαριες.Γουστο του και καπελο του.
Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ,επικεντρωνει ολη την αμφισβητηση του και υβριζει ΜΟΝΟ το Χριστιανισμο,ενω ΟΛΑ τα αλλα δογματα ειτε τα υποστηριζει,ειτε δεν ασχολειται καθολου μαζι τους...
χαρα που θα παρουν τα μεμετια....καλά εσύ ακόμα δεν μπορείς να καταλάβεις ότι το κράτος μας δεν μπορεί να καταργήσει τη σαρία, τι να λέμε τώρα.
Πάντως βλέπω ρε παίδες την ΠάΠια μαζί με όλο το επιτελείο του τσίριζα μαχεμένο στη Θράκη, να σκίζουν τα στριγκάκια τους, έτσι και πάει να φορολογήσει τα βακούφια!
εσυ τωρα σα να λεμε εισαι καλος χριστιανός ??Οχι βεβαια...Δεν σας βριζω..Απλα σας αποδιδω τον πιο περιεκτικο και πρεπων χαρακτηρισμο,που σας προσδιοριζει απολυτα.
Ειλικρινα δε μπορω να σε βοηθησω "εν Χριστω αδερφε"...εγώ που είμαι με τον Ιησού αλλα είμαι αντίχριστος τι να κάνω;
Οχι βεβαια...Ειμαι ΚΑΚΟΣ...Αλλα ΚΑΚΟΣ Χριστιανος Ορθοδοξος...(Κι ας μη το γραφει η νεα μου ταυτοτητα!)εσυ τωρα σα να λεμε εισαι καλος χριστιανός ??
κανονικα θα επρεπε και με τα δυο χερια αλλα τελος παντων...Το ανύπαρκτο μυαλουδάκι σου, προφανώς, υποθέτει ότι ο ΠΠ δεν θέλει να φορολογούνται οι λοιπές -πλην της ορθόδοξης χριστιανικής- θρησκείες.
Η θέση του ΠΠ είναι:
.-
ειναι σαν τους κουκουεδες....λενε οτι θελουν σε ενα συστημα που τους επιτρεπει να λενε οτι θελουν, αλλα θελουν ενα συστημα που δεν θα επιτρεπει στους αλλουν οτι να λενε οτι θελουν....Ορισμενες φορες γελαω πολυ με τους γνωστους ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ του site...
Ειδικα με το "ευρος" του "ανοιχτου μυαλου" που αντιμετωπιζουν ολες τις αλλες θρησκειες...
Ειναι τυχεροι βεβαια που ζουν στην Ελλαδα και επισημη θρησκεια ειναι ο Χριστιανισμος,που ειναι η πιο δημοκρατικη και φιλελευθερη θρησκεια...
Ηθελα να ηξερα,εαν ζουσαν σε μια μουσουλμανικη χωρα,θα ειχαν τετοια "ανεση" να καταδικαζουν συνεχως την επισημη θρησκεια του κρατους και σε καθε ευκαιρια να υποστηριζουν τις αλλες θρησκειες?
Η θα τους ειχαν κρεμασει,τους ιδιους και ολο τους το σοι?
κι εις ανωτερα !!Οχι βεβαια...Ειμαι ΚΑΚΟΣ...Αλλα ΚΑΚΟΣ Χριστιανος Ορθοδοξος...(Κι ας μη το γραφει η νεα μου ταυτοτητα!)
Είναι σήμερα μία από τις πιο ελεύθερες θρησκείες ο Χρίστιανισμος,παλαιότερα δεν ήταν(ιερά εξέταση κ σταυροφορίες).Ορισμενες φορες γελαω πολυ με τους γνωστους ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ του site...
Ειδικα με το "ευρος" του "ανοιχτου μυαλου" που αντιμετωπιζουν ολες τις αλλες θρησκειες...
Ειναι τυχεροι βεβαια που ζουν στην Ελλαδα και επισημη θρησκεια ειναι ο Χριστιανισμος,που ειναι η πιο δημοκρατικη και φιλελευθερη θρησκεια...
Ηθελα να ηξερα,εαν ζουσαν σε μια μουσουλμανικη χωρα,θα ειχαν τετοια "ανεση" να καταδικαζουν συνεχως την επισημη θρησκεια του κρατους και σε καθε ευκαιρια να υποστηριζουν τις αλλες θρησκειες?
Η θα τους ειχαν κρεμασει,τους ιδιους και ολο τους το σοι?
καλά εσύ ακόμα δεν μπορείς να καταλάβεις ότι το κράτος μας δεν μπορεί να καταργήσει τη σαρία, τι να λέμε τώρα.
Πάντως βλέπω ρε παίδες την ΠάΠια μαζί με όλο το επιτελείο του τσίριζα μαχεμένο στη Θράκη, να σκίζουν τα στριγκάκια τους, έτσι και πάει να φορολογήσει τα βακούφια!
μην κοιτας πως τον καταντησαν καποιοι ενθεν και ενθεν ,,,τον οικο του πατρος μου οικο εμποριου......Είναι σήμερα μία από τις πιο ελεύθερες θρησκείες ο Χρίστιανισμος,παλαιότερα δεν ήταν(ιερά εξέταση κ σταυροφορίες).
Δημοκρατική με τις γυναίκες να μην μπορούν να φτάσουν στα ανώτερα αξιώματα κ την υποχρέωση των πιστών για να θεωρούνται ευσεβείς να παρίστανται εκκλησία μου φαίνεται αστείο.
Προφανώς το ίδιο αντίθετοι θα ήταν οπότε θα έτρωγαν λεπίδι,θα το έκρυβαν ή θα μετακόμιαζαν από τις Μουσουλμανικές χώρες.