Νέα

"Έκαψα τη Χίο επειδή δεν με πήραν στην πυροσβεστική"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kazabuburas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 188
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν θέλουν ξένους? Αυτό είναι καλό. Με την μία στα γραφεία της Χρυσής Αυγής θα πάω να γνωρίσω κόσμο.  :grin:

στην Καλαμωτη τα εχουν...εκει να πας...7 στους 10 κατοικους ειναι αλβανοι :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Φυσικά και έχει και επί το πλείστον οι νεαρές δεν αγοράζουν. Τις αγοράζουν. If you know what i mean.  :)

ναι...μαλιστα...και μεχρι ποια ηλικια ειναι οι νεαρες? να δω αν εμπιπτω στην κατηγορια...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ακόμα καλύτερα να υπάρχει και συσπείρωση του πυρήνα.  :)

πιο πιθανο ειναι να μη θενε εσενα που εισαι ελληνας παρα τον πακιστανο παντως να ξερεις....δυσκολα καποιος ασχετος παει να εγκατασταθει εκει χωρις να εχει κυκλο...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε προφανώς δεν ανήκεις στην κατηγορία.  :)

η αθανατη ελληνικη οικογενεια πιστευω οτι "αγοραζει" στα τεκνα της μεχρι αυτα να φτασουν τα 60-70...οποτε δε νομιζω οτιυπαρχει κατηγορια...εκτος αν αναφερεσαι αλλου

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Και στο εξωτερικό υπάρχει κρίση. Όσοι πάνε γυρίζουν.
Όσο για την ναυτιλία είμαι 29 ετών ποιός και πώς θα με δεχτεί?
Διαχρονικά στη Χίο μετανάστευαν και γίνονταν ναυτικοί.
Από πολλά χρόνια πριν, δεν ειναι τωρινό το φαινόμενο. Δείγμα ότι δεν παλεύεται η κατάσταση με τη γη και οτι δεν περισσεύει χώρος και για "ξένους".

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Διαχρονικά στη Χίο μετανάστευαν και γίνονταν ναυτικοί.
Από πολλά χρόνια πριν, δεν ειναι τωρινό το φαινόμενο. Δείγμα ότι δεν παλεύεται η κατάσταση με τη γη και οτι δεν περισσεύει χώρος και για "ξένους".

μωρε η γη παλευεται και παραπαλευεται...αλλα ποιος παει να κεντισει πες μου...αν και τα τελευταια 2 χρονια παρατηρω σημαντικη αλλαγη...ολοι ξαφνικα την ειδαν μαστιχοπαραγωγοι :P

Επισκέπτης
η αθανατη ελληνικη οικογενεια πιστευω οτι "αγοραζει" στα τεκνα της μεχρι αυτα να φτασουν τα 60-70...οποτε δε νομιζω οτιυπαρχει κατηγορια...εκτος αν αναφερεσαι αλλου

Υπάρχει η κατηγορία του αγαπούλη πιρφόρου.  :)

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
μωρε η γη παλευεται και παραπαλευεται...αλλα ποιος παει να κεντισει πες μου...αν και τα τελευταια 2 χρονια παρατηρω σημαντικη αλλαγη...ολοι ξαφνικα την ειδαν μαστιχοπαραγωγοι :P
Χίος δεν ειναι μόνο ο Κάμπος και τα μαστιχοχώρια.
Η μεγαλυτερη έκταση ειναι άνυδρη και όχι ιδιαίτερα εύφορη.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Χίος δεν ειναι μόνο ο Κάμπος και τα μαστιχοχώρια.
Η μεγαλυτερη έκταση ειναι άνυδρη και όχι ιδιαίτερα εύφορη.

ναι αλλα ενα μεγαλο μερος της ειναι ο καμπος και τα μαστιχοχωρια...αυτο που περιγραφεις ειναι πιο συστηματικο βορεια...ναυτικοι καπεταναιοι κλπ...

Επισκέπτης
Πήγαινε να δουλέψεις στους σκίνους της mounitsas  :2funny:

Μπα δεν σκέφτομαι για εργάτης πόσο μάλλον γυναίκας! Άλλωστε δεν είμαι και ζιγκολό. Το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης είναι στην περιοχή μου.
Πάω και κάνω τα κονέ μου για να γίνω αγρότης. Αλλά θα πρέπει να μάθω τα μέρη ώστε να επιλέξω.
Και να είμαι κοντά στον κομματικό μου πυρήνα.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom