You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
"Έκαψα τη Χίο επειδή δεν με πήραν στην πυροσβεστική"
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kazabuburas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 188
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Πώς είναι η ζωή στην χίο το χειμώνα? Αν εγώ πχ ερχόμουν να εγκατασταθώ να γίνω αγρότης θα ήταν εύκολα?
ναι αμε...με ανοιχτες αγκαλες θα σε υποδεχτουν....μην παραλειψεις...
Χιώτισσα είσαι μουνίτσα;
απο τη μια παντα...
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Πώς είναι η ζωή στην χίο το χειμώνα? Αν εγώ πχ ερχόμουν να εγκατασταθώ να γίνω αγρότης θα ήταν εύκολα?
Μη το σκέφτεσαι.
Επισκέπτης
ναι αμε...με ανοιχτες αγκαλες θα σε υποδεχτουν....μην παραλειψεις...
Ωχ κατάλαβα...
Καιρός να σας στείλουμε τα λάθρα λοιπόν.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Ωχ κατάλαβα...
Καιρός να σας στείλουμε τα λάθρα λοιπόν.
απο που προωθουνται νομιζεις? duhhhh....
τι αγροτης θες να γινεις κυνηγε? οπωροκηπευτικα κετς?
Επισκέπτης
Μη το σκέφτεσαι.
Και τι να κάνω ρε μλκ? Σήμερα το βράδυ κατέβηκα να πάρω τσιγάρα και μπύρες και πέρασε αμάξι με αλβανούς μάλλον που πυροβολούσαν το περιπολικό που τους κυνηγούσε.
Πώς δεν έφαγα καμιά αδέσποτη! Και στα κανάλια και ΜΜΕ δεν αναφέρουν τίποτα 3 ώρες τώρα. >
mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
επειδη γινεται παντου πρεπει να το γουσταρω δηλαδη?
το θεωρω κοροϊδια σε ενα μερος που δεν ειναι τουριστικο και στηριζεται σχεδον αποκλειστικα στους ντοπιους και σε αυτους που εχουν καταγωγη απο κει και πολυ λιγοτερο σε αυτους που πανε καθαρα τουριστικα να εχει τιμες στα υψη των πλεον τουριστικων περιοχων...να μη μιλησω για τα μαγαζια με τα ρουχα και τα παπουτσια που ειναι απλησιαστα...απλα επειδη οι χιωτες γενικα ειναι ευποροι και δεν τους νοιαζει να δωσουν 7 ευρω για το ποτο βρισκουν οι μαγαζατορες και τα κανουν...
εννοείτε πως είναι κοροϊδία βρε κορίτσι μου (που μέχρι πριν από λίγο νόμιζα ότι ήσουν αγόρι) σε κανένα δεν αρέσει αλλα δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα εγώ φέτος το αισθάνθηκα πολλή την μια μέρα στης πρέβεζα πλήρωνα μονο τον καφέ την άλλη μέρα στην λευκάδα πλήρωνα ακόμα και την άμμο που πάταγα
Επισκέπτης
απο που προωθουνται νομιζεις? duhhhh....
τι αγροτης θες να γινεις κυνηγε? οπωροκηπευτικα κετς?
Το σκέφτομαι για βότανα. Να πουλάω σε φαρμακοβιομηχανίες.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Το σκέφτομαι για βότανα. Να πουλάω σε φαρμακοβιομηχανίες.
εγω ξερω ενα βοτανακι που θα πουλησει καλα εκει παντως....χαχαχαχαχα
εννοείτε πως είναι κοροϊδία βρε κορίτσι μου (που μέχρι πριν από λίγο νόμιζα ότι ήσουν αγόρι) σε κανένα δεν αρέσει αλλα δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα εγώ φέτος το αισθάνθηκα πολλή την μια μέρα στης πρέβεζα πλήρωνα μονο τον καφέ την άλλη μέρα στην λευκάδα πλήρωνα ακόμα και την άμμο που πάταγα
σιγα σιγα θα κοπουν αυτα...ελπιζω
Επισκέπτης
Χα πολύ αστείο. Εκεί είναι τα λεφτά. Στα βότανα για είδη υγιεινής φάρμακα και καλλυντικά. Εσείς οι γυναίκες δεν καταλαβαίνετε από κρίση και ακόμα αγοράζεται.
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Σκέψου άλλο μέροςΚαι τι να κάνω ρε μλκ? Σήμερα το βράδυ κατέβηκα να πάρω τσιγάρα και μπύρες και πέρασε αμάξι με αλβανούς μάλλον που πυροβολούσαν το περιπολικό που τους κυνηγούσε.
Πώς δεν έφαγα καμιά αδέσποτη! Και στα κανάλια και ΜΜΕ δεν αναφέρουν τίποτα 3 ώρες τώρα. >
mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
σιγα σιγα θα κοπουν αυτα...ελπιζω
δεν το βλέπω αφού δεν βάλανε φέτος μυαλό που εννοείτε ήμασταν στην χειρότερη κατάσταση τον τελευταίων χρόνον γιατί να βάλουν του χρόνου
Επισκέπτης
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Χα πολύ αστείο. Εκεί είναι τα λεφτά. Στα βότανα για είδη υγιεινής φάρμακα και καλλυντικά. Εσείς οι γυναίκες δεν καταλαβαίνετε από κρίση και ακόμα αγοράζεται.
εγω χρωσταω σε ο,τι ΔΕΚΟ υπαρχει και δεν υπαρχει οποτε δεν αγοραζω τιποτα...τωρα που γυρισα πρεπει να βαλω μια ταξη στους λογαριασμους μου
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Γιατί? Εκεί έχει καλό κλίμα.
γιατι ειναι λιγο...πώς να το θεσω κομψα....λιγο τοπικισμο να το πω....λιγο δε θενε ξενους να το πω....αμα ησουν πακιστανος και πουλαγες σιντι μεγαλυτερη τυχη θα ειχες να το πω...
Επισκέπτης
εγω χρωσταω σε ο,τι ΔΕΚΟ υπαρχει και δεν υπαρχει οποτε δεν αγοραζω τιποτα...τωρα που γυρισα πρεπει να βαλω μια ταξη στους λογαριασμους μου
Πόσο είσαι και δεν αγοράζεις?
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Δες ποσοστά μετανάστευσης στο εξωτερικό, ενασχόληση με τη ναυτιλία και θα καταλάβεις.Γιατί? Εκεί έχει καλό κλίμα.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Πόσο είσαι και δεν αγοράζεις?
εχει οριο ηλικιας το αν αγοραζεις ή οχι? νομιζα οριο προϋπολογισμου οτι ειχε μονο...
Επισκέπτης
Δες ποσοστά μετανάστευσης στο εξωτερικό, ενασχόληση με τη ναυτιλία και θα καταλάβεις.
Και στο εξωτερικό υπάρχει κρίση. Όσοι πάνε γυρίζουν.
Όσο για την ναυτιλία είμαι 29 ετών ποιός και πώς θα με δεχτεί?
Επισκέπτης
γιατι ειναι λιγο...πώς να το θεσω κομψα....λιγο τοπικισμο να το πω....λιγο δε θενε ξενους να το πω....αμα ησουν πακιστανος και πουλαγες σιντι μεγαλυτερη τυχη θα ειχες να το πω...
Δεν θέλουν ξένους? Αυτό είναι καλό. Με την μία στα γραφεία της Χρυσής Αυγής θα πάω να γνωρίσω κόσμο.