Νέα

"Έκαψα τη Χίο επειδή δεν με πήραν στην πυροσβεστική"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kazabuburas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 188
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Χιώτισσα είσαι μουνίτσα;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πώς είναι η ζωή στην χίο το χειμώνα? Αν εγώ πχ ερχόμουν να εγκατασταθώ να γίνω αγρότης θα ήταν εύκολα?

ναι αμε...με ανοιχτες αγκαλες θα σε υποδεχτουν....μην παραλειψεις... :rolleyes:

Χιώτισσα είσαι μουνίτσα;

απο τη μια παντα...

Επισκέπτης

Και τι να κάνω ρε μλκ? Σήμερα το βράδυ κατέβηκα να πάρω τσιγάρα και μπύρες και πέρασε αμάξι με αλβανούς μάλλον που πυροβολούσαν το περιπολικό που τους κυνηγούσε.
Πώς δεν έφαγα καμιά αδέσποτη! Και στα κανάλια και ΜΜΕ δεν αναφέρουν τίποτα 3 ώρες τώρα.  >:(

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
επειδη γινεται παντου πρεπει να το γουσταρω δηλαδη? :P
το θεωρω κοροϊδια σε ενα μερος που δεν ειναι τουριστικο και στηριζεται σχεδον αποκλειστικα στους ντοπιους και σε αυτους που εχουν καταγωγη απο κει και πολυ λιγοτερο σε αυτους που πανε καθαρα τουριστικα να εχει τιμες στα υψη των πλεον τουριστικων περιοχων...να μη μιλησω για τα μαγαζια με τα ρουχα και τα παπουτσια που ειναι απλησιαστα...απλα επειδη οι χιωτες γενικα ειναι ευποροι και δεν τους νοιαζει να δωσουν 7 ευρω για το ποτο βρισκουν οι μαγαζατορες και τα κανουν...

εννοείτε πως είναι κοροϊδία βρε κορίτσι μου (που μέχρι πριν από λίγο νόμιζα ότι ήσουν αγόρι) σε κανένα δεν αρέσει αλλα δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα εγώ φέτος το αισθάνθηκα πολλή την μια μέρα στης πρέβεζα πλήρωνα μονο τον καφέ την άλλη μέρα στην λευκάδα πλήρωνα ακόμα και την άμμο που πάταγα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το σκέφτομαι για βότανα. Να πουλάω σε φαρμακοβιομηχανίες.  :grin:

εγω ξερω ενα βοτανακι που θα πουλησει καλα εκει παντως....χαχαχαχαχα

εννοείτε πως είναι κοροϊδία βρε κορίτσι μου (που μέχρι πριν από λίγο νόμιζα ότι ήσουν αγόρι) σε κανένα δεν αρέσει αλλα δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα εγώ φέτος το αισθάνθηκα πολλή την μια μέρα στης πρέβεζα πλήρωνα μονο τον καφέ την άλλη μέρα στην λευκάδα πλήρωνα ακόμα και την άμμο που πάταγα

σιγα σιγα θα κοπουν αυτα...ελπιζω

Επισκέπτης

Χα πολύ αστείο. Εκεί είναι τα λεφτά. Στα βότανα για είδη υγιεινής φάρμακα και καλλυντικά. Εσείς οι γυναίκες δεν καταλαβαίνετε από κρίση και ακόμα αγοράζεται.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Και τι να κάνω ρε μλκ? Σήμερα το βράδυ κατέβηκα να πάρω τσιγάρα και μπύρες και πέρασε αμάξι με αλβανούς μάλλον που πυροβολούσαν το περιπολικό που τους κυνηγούσε.
Πώς δεν έφαγα καμιά αδέσποτη! Και στα κανάλια και ΜΜΕ δεν αναφέρουν τίποτα 3 ώρες τώρα.  >:(
Σκέψου άλλο μέρος

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96

σιγα σιγα θα κοπουν αυτα...ελπιζω

δεν το βλέπω αφού δεν βάλανε φέτος μυαλό που εννοείτε ήμασταν στην χειρότερη κατάσταση τον τελευταίων χρόνον γιατί να βάλουν του χρόνου

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Χα πολύ αστείο. Εκεί είναι τα λεφτά. Στα βότανα για είδη υγιεινής φάρμακα και καλλυντικά. Εσείς οι γυναίκες δεν καταλαβαίνετε από κρίση και ακόμα αγοράζεται.

εγω χρωσταω σε ο,τι ΔΕΚΟ υπαρχει και δεν υπαρχει οποτε δεν αγοραζω τιποτα...τωρα που γυρισα πρεπει να βαλω μια ταξη στους λογαριασμους μου :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γιατί? Εκεί έχει καλό κλίμα.

γιατι ειναι λιγο...πώς να το θεσω κομψα....λιγο τοπικισμο να το πω....λιγο δε θενε ξενους να το πω....αμα ησουν πακιστανος και πουλαγες σιντι μεγαλυτερη τυχη θα ειχες να το πω...

Επισκέπτης
γιατι ειναι λιγο...πώς να το θεσω κομψα....λιγο τοπικισμο να το πω....λιγο δε θενε ξενους να το πω....αμα ησουν πακιστανος και πουλαγες σιντι μεγαλυτερη τυχη θα ειχες να το πω...

Δεν θέλουν ξένους? Αυτό είναι καλό. Με την μία στα γραφεία της Χρυσής Αυγής θα πάω να γνωρίσω κόσμο.  :grin:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom