Νέα

"Έκαψα τη Χίο επειδή δεν με πήραν στην πυροσβεστική"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kazabuburas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 188
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
ε και τι θα πει αυτο? οτι πρεπει σιγα σιγα να καταντησουμε ετσι? προσωπικα προτιμω τον λιγο και ποιοτικο τουρισμο...οι νορβηγοι οι ολλανδοι και οι τουρκοι μια χαρα ειναι...ηρεμοι και καθαροι...ασε μην πηξουμε ιταλους και αγγλους και τρεχουμε και δε φτανουμε
Είδες....έτσι είμαστε και είναι αστείο ότι θα αλλάξουμε.
Θέλουμε τον τουρίστα στα μέτρα μας, να μη μας πολυενοχλεί.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Και ειδικά το σουρεαλιστικό σκηνικό να τρώς λουκουμάδες δίπλα στις δημόσιες τουαλέτες !!!
Πράγματι, αλλά κι αυτό ειναι για έπαινο, οτι υπάρχουν δημόσιες τουαλέτες, ούτε στη πλατεία Συντάγματος δεν υπάρχουν...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Είδες....έτσι είμαστε και είναι αστείο ότι θα αλλάξουμε.
Θέλουμε τον τουρίστα στα μέτρα μας, να μη μας πολυενοχλεί.

δε διαφωνω....η ποιοτητα των τουριστων που εχουμε μου αρεσει και μου αρκει...δε θελω φωνακλαδες βρωμιαρηδες και μεθυσμενους...αλλα οχι και να μου πιανουν τον κωλο και να μου ζητανε 7 και 8 ευρω το απλο ποτο...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πράγματι, αλλά κι αυτό ειναι για έπαινο, οτι υπάρχουν δημόσιες τουαλέτες, ούτε στη πλατεία Συντάγματος δεν υπάρχουν...

ναι αλλα εκει δεν υπαρχει και Στελαρα :rockon:

αυτο με τους λουκαμαδες και τις τουαλετες....για το Χουλη λες ε? :2funny:

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
παλι καλα που δεν σε απερριψαν για πορνη γιατι θα μας γαμουσες ολους. καθυστερημενε

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
κρονος :rockon:
απλως ΔΕΝ υπαρχει πουθενα αλλου....

θες να μου πεις δηλαδη οτι εχεις τον ιδιο τουρισμο με τη λευκαδα και την κερκυρα ωστε να εχεις το "δικαιωμα" να βαρας τον τουριστα? τους ιδιους ιταλους σκαφατους και αγγλους μεθυστακες? 5 σκαφη εχεις ολα κι ολα στο λιμανι γιατι ουτε καν στον κοπο να φτιαξουν το λιμανι στα Μεστα και το χωρο που λεγανε οτι θα κανουν στο Κονταρι δε μπαινουν...ουτε τα κρουαζιεροπλοια δε μπορουν να μπουν στο λιμανι...φερε ολους αυτους που εχει η λευκαδα και η κερκυρα και τοτε ισως...ισως...να μπορεις να εχεις αυτο το "Δικαιωμα"

κοριτσάρα μου δεν ξέρω πόσους τουρίστες έχετε κάθε χρόνο και πόσοι είναι οι σκαφάτοι σας αλλα από ακριτικά νησιά ξέρω ότι και στην μυτιλήνη και στην κο και στην ρόδο που έχω πάει τα ίδια γίνονται
και να μην σου πω  στα πιο εμορικά νησιά τη γίνετε

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
ναι αλλα εκει δεν υπαρχει και Στελλαρα :rockon:

αυτο με τους λουκαμαδες και τις τουαλετες....για το Χουλη λες ε? :2funny:
Ναι για τον Χούλη λέω, ο Μανάρας δε νομίζω ότι το έχει ο ίδιος πια.
Η Στελλάρα είναι αυτός παλιά ο πούστης με το ποδήλατο ?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι για τον Χούλη λέω, ο Μανάρας δε νομίζω ότι το έχει ο ίδιος πια.
Η Στελλάρα είναι αυτός παλιά ο πούστης με το ποδήλατο ?

ο Χουλης μετακομισε νομιζω ομως...πηγε καπου αλλου το μαγαζακι του...
η Στελαρα ειναι αυτος που την επεφτε στις τουαλετες :grin:
ναι με ποδηλατο...
μορφη...απιστευτος...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
κοριτσάρα μου δεν ξέρω πόσους τουρίστες έχετε κάθε χρόνο και πόσοι είναι οι σκαφάτοι σας αλλα από ακριτικά νησιά ξέρω ότι και στην μυτιλήνη και στην κο και στην ρόδο που έχω πάει τα ίδια γίνονται
και να μην σου πω  στα πιο εμορικά νησιά τη γίνετε

πλακα μου κανεις βρε? η κως και η ροδος συγκρινονται τουριστικα με τη χιο? ειναι πολυ τουριστικα μερη...για Λεσβο δεν ξερω τιμες να σου πω την αληθεια...

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
ναι με ποδηλατο...
μορφη...απιστευτος...
Τόσες λεπτομέρειες δεν έχω προλάβει να μάθω...

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
ναι με ποδηλατο...
μορφη...απιστευτος...
Ρε τι θυμηθήκαμε τώρα !
Και καταίφι στο λιμάνι στις 5-6 το πρωί μετά από άπειρα ποτά.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε τι θυμηθήκαμε τώρα !
Και καταίφι στο λιμάνι στις 5-6 το πρωί μετά από άπειρα ποτά.

μπα...σουπιτσα στο μπελ ερ... :smitten:

Τόσες λεπτομέρειες δεν έχω προλάβει να μάθω...

μικρος εισαι...σιγα σιγα...χαχαχα
η στελαρα ειναι κατι σαν τη φτερου στην αθηνα....τοσο θρυλος...

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
πλακα μου κανεις βρε? η κως και η ροδος συγκρινονται τουριστικα με τη χιο? ειναι πολυ τουριστικα μερη...για Λεσβο δεν ξερω τιμες να σου πω την αληθεια...

για την λέσβο που ξέρω και καλύτερα επειδή έχω κάτσει και χειμώνα το χειμώνα μας παρακαλάγανε και το καλοκαίρι μας διώχνανε και στης τιμές της είχαν σχεδόν διπλασιάσει
το νησί σου μονο από το καράβι το έχω δει δεν το ξέρω αλλα μου κάνει εντύπωση γιατί σε πειράζει κάτι που γίνετε παντού

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
για την λέσβο που ξέρω και καλύτερα επειδή έχω κάτσει και χειμώνα το χειμώνα μας παρακαλάγανε και το καλοκαίρι μας διώχνανε και στης τιμές της είχαν σχεδόν διπλασιάσει
το νησί σου μονο από το καράβι το έχω δει δεν το ξέρω αλλα μου κάνει εντύπωση γιατί σε πειράζει κάτι που γίνετε παντού

επειδη γινεται παντου πρεπει να το γουσταρω δηλαδη? :P
το θεωρω κοροϊδια σε ενα μερος που δεν ειναι τουριστικο και στηριζεται σχεδον αποκλειστικα στους ντοπιους και σε αυτους που εχουν καταγωγη απο κει και πολυ λιγοτερο σε αυτους που πανε καθαρα τουριστικα να εχει τιμες στα υψη των πλεον τουριστικων περιοχων...να μη μιλησω για τα μαγαζια με τα ρουχα και τα παπουτσια που ειναι απλησιαστα...απλα επειδη οι χιωτες γενικα ειναι ευποροι και δεν τους νοιαζει να δωσουν 7 ευρω για το ποτο βρισκουν οι μαγαζατορες και τα κανουν...

Επισκέπτης
επειδη γινεται παντου πρεπει να το γουσταρω δηλαδη? :P
το θεωρω κοροϊδια σε ενα μερος που δεν ειναι τουριστικο και στηριζεται σχεδον αποκλειστικα στους ντοπιους και σε αυτους που εχουν καταγωγη απο κει και πολυ λιγοτερο σε αυτους που πανε καθαρα τουριστικα να εχει τιμες στα υψη των πλεον τουριστικων περιοχων...να μη μιλησω για τα μαγαζια με τα ρουχα και τα παπουτσια που ειναι απλησιαστα...απλα επειδη οι χιωτες γενικα ειναι ευποροι και δεν τους νοιαζει να δωσουν 7 ευρω για το ποτο βρισκουν οι μαγαζατορες και τα κανουν...

Πώς είναι η ζωή στην χίο το χειμώνα? Αν εγώ πχ ερχόμουν να εγκατασταθώ να γίνω αγρότης θα ήταν εύκολα?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom