Νέα

"Έκαψα τη Χίο επειδή δεν με πήραν στην πυροσβεστική"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kazabuburas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 188
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Βέβαια λογαριάζω κι εγώ χωρίς τον ξενοδόχο θα μου πεις και θα έχεις δίκιο.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
πηξαμε στους τσιφλικαδες...τες παν καλη επιτυχια σου ευχομαι :)
δεν ειναι κακο να εισαι εργατης μπαι δε γουει...

Επισκέπτης
Να τα μααας, ειπα εγώ τίποτα κακό για εσένα, ο άλλος βγάζει συμπεράσματα και του τη "λέω"...

Συμπεράσματα? Το μόνο συμπέρασμα που έχω βγάλει από σένα είναι ότι αυτή τον τρώει από λάθρα και μισεί τους αλβανούς.  :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
δεν εχω εργατες εγω μικρε μου κοτζαμπαση...αληθεια και εδω με την ιδια δουλεια ασχολεισαι ή παρθενικη σου φορα θα ειναι?

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Τι να αφήσω ρε. Εργάτες θα πάρω. Σιγά μην κάνω όλη την δουλειά μόνος.  :jerking:
Με αυτά τα μυαλά και στο καμπο να είχες έκταση πάλι "μέσα" θα έμπαινες.
Άστο παιδί μου , δεν κάνεις γι'αυτά...

Επισκέπτης
Με αυτά τα μυαλά και στο καμπο να είχες έκταση πάλι "μέσα" θα έμπαινες.
Άστο παιδί μου , δεν κάνεις γι'αυτά...

Θα έρθω να σας κάνω ανθρώπους και μου λες για μυαλά?
Όποιος κυνηγάει την τύχη του βγαίνει κερδισμένος. Άλλωστε Αθήνα δεν έχω να κάνω τίποτα.
Όλοι φεύγουν από δώ για νησιά και χωριά. Όπως η τυχάρπαστη που γύρισε στους γονείς.
Εγώ δεν έχω χωριό οπότε θα πάω αλλού Αθήνα δεν παίζει να κάτσω πάντως. :sunglasses:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
πρωτη φορα θα ασχοληθεις με γη? δε μου απαντας και ανησυχω...

Επισκέπτης
δεν εχω εργατες εγω μικρε μου κοτζαμπαση...αληθεια και εδω με την ιδια δουλεια ασχολεισαι ή παρθενικη σου φορα θα ειναι?

Αναγνωρίζω ότι δεν έχεις χιουμορ ότι είσαι η κακομαθημένη κόρη του μπαμπά και ότι δεν γνωρίζεις επίσης την διαφορά της εργασίας από την δουλεία.
:sunglasses:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αναγνωρίζω ότι δεν έχεις χιουμορ ότι είσαι η κακομαθημένη κόρη του μπαμπά και ότι δεν γνωρίζεις επίσης την διαφορά της εργασίας από την δουλεία.
:sunglasses:

εχεις πεσει μεσα :) συγχαρητηρια...

Έχω φίλους γεωπόνους που θα με βοηθούν σε διάφορους τομείς όπως να διαλέξω γή. Αρκετοί είναι και στα υπουργεία.  :)

απλα κρατα στο βαθος του υπεροπτικου μυαλου σου οτι το θεο τον ιδιο να εχεις μπατζανακη η γη ειναι γη...κρατα το καλαθι σου μικρο και το μυαλο στο εδαφος γιατι προβλεπω να τρως τα μουτρα σου πολυ ευκολα...δε στο ευχομαι ομως...καλη επιτυχια....

Επισκέπτης
εχεις πεσει μεσα :) συγχαρητηρια...

απλα κρατα στο βαθος του υπεροπτικου μυαλου σου οτι το θεο τον ιδιο να εχεις μπατζανακη η γη ειναι γη...κρατα το καλαθι σου μικρο και το μυαλο στο εδαφος γιατι προβλεπω να τρως τα μουτρα σου πολυ ευκολα...δε στο ευχομαι ομως...καλη επιτυχια....

Υπερόπτης? Εγωιστής θέλεις να πείς.
Και ξέρεις εμείς οι εγωιστές πετυχαίνουμε πάντα σε ότι σκοπό και αν βάλουμε.  :sunglasses:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οταν δεν καταδεχεσαι τον ορο "Εργατης" δεν εισαι εγωιστης...εισαι υπεροπτης...εχουν μεγαλη διαφορα αυτοι οι δυο οροι...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom