DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.790
- Πόντοι
- 41.129
Κατευθυνθηκα πριν λιγες μερες σε οικο οπου σαλοναριζε φρεσκομυρωδατο μουνι...
Ηθελα να κανω το μεταπτυχιακο μου στο γλειφομουνι..
Νοικιασα το κορμι της κορασιδας για 1 ωρα οπου της ειπα οτι δεν θα την γαμησω αλλα μονο θα την γλειψω.
Η κορασιδα απορησε...
Ηρθε στο δωματιο οπου χωρις να χασω απο τον πληρωμενο χρονο, ανοιξα τα ποδια της και αρχισα να γλειφω μουνι.
Εγλειφα εγλειφα εγλειφα και η ωρα περνουσε... τα ζουμια της κορασιδας ειχαν ανακατευτει με τα σαλια μου που ετρεχαν
πανω στο μουνι της και τα ρουφουσα ξανα ολα μαζι..
Η κορασιδα καποια στιγμη εκανε και λιγο squirt αλλα τα ειπια ολα, ευτυχως δεν ηταν κιτρινα αλλα ασπρα.
Εφτασα τη μια ωρα απο το συνεχες γλειφομουνι και η γλωσσα μου ειχε αρχισει να μουδιαζει...
Ενιωθα μια αναγουλα απο τα πολλα υγρα που ειχα πιει, επαθα overdose.
Τα μουνοζουμα ειχαν γεμισει το στομαχι μου και ανεβαιναν κατα πανω...
Ξερασα διακριτικα πανω στο μουνι της κορασιδας ....
Η κορασιδα εκανε κινηση με χαρτι υγειας να σκουπιστει αλλα εγω την εγλειψα και τα ξαναεφαγα ολα...
Ηθελα να κανω το μεταπτυχιακο μου στο γλειφομουνι..
Νοικιασα το κορμι της κορασιδας για 1 ωρα οπου της ειπα οτι δεν θα την γαμησω αλλα μονο θα την γλειψω.
Η κορασιδα απορησε...
Ηρθε στο δωματιο οπου χωρις να χασω απο τον πληρωμενο χρονο, ανοιξα τα ποδια της και αρχισα να γλειφω μουνι.
Εγλειφα εγλειφα εγλειφα και η ωρα περνουσε... τα ζουμια της κορασιδας ειχαν ανακατευτει με τα σαλια μου που ετρεχαν
πανω στο μουνι της και τα ρουφουσα ξανα ολα μαζι..
Η κορασιδα καποια στιγμη εκανε και λιγο squirt αλλα τα ειπια ολα, ευτυχως δεν ηταν κιτρινα αλλα ασπρα.
Εφτασα τη μια ωρα απο το συνεχες γλειφομουνι και η γλωσσα μου ειχε αρχισει να μουδιαζει...
Ενιωθα μια αναγουλα απο τα πολλα υγρα που ειχα πιει, επαθα overdose.
Τα μουνοζουμα ειχαν γεμισει το στομαχι μου και ανεβαιναν κατα πανω...
Ξερασα διακριτικα πανω στο μουνι της κορασιδας ....
Η κορασιδα εκανε κινηση με χαρτι υγειας να σκουπιστει αλλα εγω την εγλειψα και τα ξαναεφαγα ολα...