erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Φυσικά και όχι!!!!
Το φυσικά δεν ταιριάζει με το οχι όπως δεν ταιριάζει το κάστανο με το ιγκουάνα τηγανιτό. Να προσέχεις τις εκφράσεις σου αλλη φορά.
Φυσικά και όχι!!!!
;) ;) ;)Το φυσικά δεν ταιριάζει με το οχι όπως δεν ταιριάζει το κάστανο με το ιγκουάνα τηγανιτό. Να προσέχεις τις εκφράσεις σου αλλη φορά.
ααα εδω λεμε οτι να ναι>>?>>??????????????????αα τελεια!!!!!!!!
Κοίτα χαρά....
ελευθερο σπαμ ρε!!!!πλακα κανεις;;;;;;εγω ηρθα απο το κοσμοπολιταν(πως λεμε:ειμαι απο χωριο!) δεν εχω μαθει να μη μαφηνουν να μιλαω...!οποτε αυτο θα ειναι το θρεντ μου πλεον!!!!!!!!!Κοίτα χαρά....
ελευθερο σπαμ ρε!!!!πλακα κανεις;;;;;;εγω ηρθα απο το κοσμοπολιταν(πως λεμε:ειμαι απο χωριο!) δεν εχω μαθει να μη μαφηνουν να μιλαω...!οποτε αυτο θα ειναι το θρεντ μου πλεον!!!!!!!!!
Λέγε την ιστορία. Ποιός κλέφτηκε σήμερα και πώς?
ελευθερο σπαμ ρε!!!!πλακα κανεις;;;;;;εγω ηρθα απο το κοσμοπολιταν(πως λεμε:ειμαι απο χωριο!) δεν εχω μαθει να μη μαφηνουν να μιλαω...!οποτε αυτο θα ειναι το θρεντ μου πλεον!!!!!!!!!
γουατ?:o :o :o
Δηλαδή εσύ σπαμάρεις ποτέ?
γουατ?
τι να σου λεω τωρα...!Άρχισες ήδη.
Λοιπόν, εγώ από εδώ και πέρα όπου πάει να γίνει σπαμ η δουλειά, θα μεταφέρω τις παραθέσεις σας εδώ για να συνεχίζουμε.
Συνεχίζω.
Εσύ με ποιά κλέφτηκες είπαμε?
ρωτα κ θα παρεις τις αναλογες απαντησεις!!!!Μίλα μωρή. Πέστα όλα.
δε παντρευομαι μπακ!!!!!!!!!!!ασε που ΑΝ ποτε το αποφασισω εχω ηδη τον τελειο!!!!!
Μίλα μωρή. Πέστα όλα.
ο καυτος ειναι τρελη συμπαθεια!!!!τελος!!!Δεν σου ξεφεύγει τίποτα...απλά ο...καυτός κάτι θέλει να σου πεί...
Οχι και οτι να ναι μην το γαμησουμε το θρεντ.ααα εδω λεμε οτι να ναι>>?>>??????????????????αα τελεια!!!!!!!!
ο καυτος ειναι τρελη συμπαθεια!!!!τελος!!!
Οχι και οτι να ναι μην το γαμησουμε το θρεντ.
Οχι και οτι να ναι μην το γαμησουμε το θρεντ.
εισαι μλκς!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!ελιωσα!!!!!!!!!!!! μπραβο ρε μπακ!!!!!!!να σαι καλα!!!!!!Ναι...γουστάρει...παχουλές!!!