εισαι μλκς!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!ελιωσα!!!!!!!!!!!! μπραβο ρε μπακ!!!!!!!να σαι καλα!!!!!!
Με λές και μαλάκα μωρή???Α ρε τζάκι με ξύλα που θές...
εισαι μλκς!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!ελιωσα!!!!!!!!!!!! μπραβο ρε μπακ!!!!!!!να σαι καλα!!!!!!
ελλεηνιδα παιδι μου!το"μαλακας" ψωμοτυρι!!!!!!!κοριτσι πραμα!!!!!!τςτςτςτς!!!!Με λές και μαλάκα μωρή???Α ρε τζάκι με ξύλα που θές...
ελλεηνιδα παιδι μου!το"μαλακας" ψωμοτυρι!!!!!!!κοριτσι πραμα!!!!!!τςτςτςτς!!!!
πλακα ΜΕ κανεις;;;!!!τοσο καιρο εδω μεσα ανοσια εχω παθει!!!!εδω εχω λαβει 2πμ που νομιζαν οτι ειμαι λουγκρα κ μου την επεσαν!!!επειδη το νικ μου ειναι λουκριτια...ελεος;;;;;;Μην λές αυτή την απαγορευμένη για πολλούς λέξη...τί θές????Να σκάσουν μύτη εδώ όλα τα καλόπαιδα και να μην χορταίνεις να ακούς μαλακίες???
ελλεηνιδα παιδι μου!το"μαλακας" ψωμοτυρι!!!!!!!κοριτσι πραμα!!!!!!τςτςτςτς!!!!
ε οχι κ κουβας!!!χοντρη ειμαι οχι κοντη!!!!!!!!!Κοίτα πώς μιλάει ο κουβάς με σκατά που μας το παίζει και κυρία.
Α ρε κατακαημένη, ποιος σε έχει φορτωθεί θα 'θελα να 'ξερα...
ε οχι κ κουβας!!!χοντρη ειμαι οχι κοντη!!!!!!!!!
πλακα ΜΕ κανεις;;;!!!τοσο καιρο εδω μεσα ανοσια εχω παθει!!!!εδω εχω λαβει 2πμ που νομιζαν οτι ειμαι λουγκρα κ μου την επεσαν!!!επειδη το νικ μου ειναι λουκριτια...ελεος;;;;;;
αγνωστα νικς με μηδενικα ποστς...Ο ένας που σου έστειλε φαντάζομαι ποιός είναι....
βρε α να χαθεις πια!!!!!!εσεις μας κανετε κομπλεξικες ελλεηνιδες!!!!!!!!!2 πράγματα:
- Η ψηφοφορία είναι από τις καλύτερες του forum.
- Δεν υπάρχει ζώνη που να χωράει την loukritia.
βρε α να χαθεις πια!!!!!!εσεις μας κανετε κομπλεξικες ελλεηνιδες!!!!!!!!!
ειναι το μονο που θα συμφωνησω... ;):Είναι πραγματικά τραγικό.
χμμμ....παρομοίως...
χμμμ....
Ότι σας λέμε είναι για το καλό σας.
Αν ακολουθήσετε τις συμβουλές που σας δίνουμε μέσα από το site τότε θα γίνετε πρότυπα για τις υπόλοιπες γυναίκες.
Το πρόβλημά σας είναι ότι δε βάζετε μυαλό. Σας λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια μπας και τα χωρέσει το ρημάδι το κεφάλι σας, αλλά τζίφος. Όλο χιχιχι, χαχαχα, και πολλά :'( :-*.
Εμείς θέλουμε να σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε τα κόμπλεξ σας και εσείς κάνετε πλάκα. Είναι πραγματικά τραγικό.