Επισκέπτης
με τι κρασι τον κανει - ασπρο ?- γιατι εχω εναν στην καταψυξη και ελεγα
να τον κανω στο φουρνο με σαλατες (μαρουλι - ροκα).. ??
Κρασάτο με μάλτ ουισκυ λαγκαβούλιν τον κάνω και μην βάλεις ρόκα, τον πικρίζει
με τι κρασι τον κανει - ασπρο ?- γιατι εχω εναν στην καταψυξη και ελεγα
να τον κανω στο φουρνο με σαλατες (μαρουλι - ροκα).. ??
την ουρα μπορεις να μου την κρατησεις?ειναι λιχουδιαΚρασάτο με μάλτ ουισκυ λαγκαβούλιν τον κάνω και μην βάλεις ρόκα, τον πικρίζει
Καλά, φάτε τους. Καθένας είναι ελεύθερος να τρώει ό,τι τραβάει το στομάχι του.
δεν κανω σεξ,το εχω κοψει *PΑσχετο.... σας εχει πιάσει ποτέ νευρικό γέλιο κατά την διάρκεια του sex?
κι οτι αντεχει η τσεπη του...
@erinal_w - τα δοντια τα βγαζεις στο ψησιμο η τον βαζεις να δαγκωνει μηλο σα τα
παλιογουρουνια ??
Του δικου μας σεξ η αλουνου?Ασχετο.... σας εχει πιάσει ποτέ νευρικό γέλιο κατά την διάρκεια του sex?
Πόσα ξέρεις...την ουρα μπορεις να μου την κρατησεις?ειναι λιχουδια
Ασχετο.... σας εχει πιάσει ποτέ νευρικό γέλιο κατά την διάρκεια του sex? www.freesmileys.org] [/url]
Ελαφι βαζει στο στομα οχι μηλο.κι οτι αντεχει η τσεπη του...
@erinal_w - τα δοντια τα βγαζεις στο ψησιμο η τον βαζεις να δαγκωνει μηλο σα τα
παλιογουρουνια ??
Ασχετο.... σας εχει πιάσει ποτέ νευρικό γέλιο κατά την διάρκεια του sex? www.freesmileys.org] [/url]
Του δικου μας σεξ η αλουνου?
Εγω εχω πα8ει ακριβως το αντι8ετο.
Κατα τη διαρκεια νευρικου γελιου , γαμη8ηκα..
σε λιγο θα γαμηθω και εγωΕγω εχω πα8ει ακριβως το αντι8ετο.
Κατα τη διαρκεια νευρικου γελιου , γαμη8ηκα..
ότι καπνίζω πίπα για να μειώσω το τσιγάρο..τι πέρασε απο το διεστραμμένο μυαλό σας....οτι ειμαι πιασοσαπούνης?....δεν ντρέπεστε λίγο.....ψυχασθενείς άνθρωποι...αίσχοςΟταν λες κανω πιπα τι εννοεις?
ισε ομορφο αντρας?ότι καπνίζω πίπα για να μειώσω το τσιγάρο..τι πέρασε απο το διεστραμμένο μυαλό σας....οτι ειμαι πιασοσαπούνης?....δεν ντρέπεστε λίγο.....ψυχασθενείς άνθρωποι...αίσχος
μόνο?...βάλε πράμα να το ευχαριστηθούμε..εξάλλου με λιγότερα θα κόψει η μπεσαμέλ..και μετά πάει το παστίτσιο...Οχι αυτον θα τον βαλουμε στην πριζα. 20.000 βολτ να τα αφησω η να βαλω και αλλα.
ισε ομορφο αντρας?