Για να δω και εγω.εχω ενα σχεδιο
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Για να δω και εγω.εχω ενα σχεδιο
βρασιδα καλως τα δεχτηκες,εχεις επισκεπτηριοισε ομορφο αντρας?
παμε να επεκτεινουμε την πτερυγα και σε αλλα θρεντ?Για να δω και εγω.
Βρασιδο..το tsouli_stin_vathis ... σε γυρεύει..![]()
καλά τον Βαγγέλη που έλεγες τι τον έκανες?ισε ομορφο αντρας?
θεό..εγκώ τρώει όλο φαί μου,χέζει καλά και πηντάει...μαντρότοιχους...εσύ χέζει?...ισε ομορφο αντρας?
Καλως το κουριτσι μας θες χουρο?ισε ομορφο αντρας?
Καλως το κουριτσι μας θες χουρο?
δεν καταλάβι τιποτιθεό..εγκώ τρώει όλο φαί μου,χέζει καλά και πηντάει...μαντρότοιχους...εσύ χέζει?...
βρασίδοοοοοοοο.......σουρχεται...την ζώνη αγνότητας γρήγορα......ρε νοσοκόμοιιιιιιιι...κλειδώστε τις πόρτες...μας την πέσανε τα τσουλιά ρεεεεεεεε........Βρασιδο..το tsouli_stin_vathis ... σε γυρεύει..![]()
βαγγέλι οχι μαζι δεν ξερι που βαγγελι εσι φιλο βαγγελικαλά τον Βαγγέλη που έλεγες τι τον έκανες?
λέω...όταν τρώει χέζει?....ή μήπως έχει δυσκιλοιότητα?...αν ναί κλίσμα....τον βρασίδος...δεν καταλάβι τιποτι
έλα μεγάλε έρωτα εσύ.βρασίδοοοοοοοο.......σουρχεται...την ζώνη αγνότητας γρήγορα......ρε νοσοκόμοιιιιιιιι...κλειδώστε τις πόρτες...μας την πέσανε τα τσουλιά ρεεεεεεεε........
μωρέ αν περιμένεις να καταλάβεις σε αυτό το θρέντ..σώθηκες...εδώ αυτός που το άνοιξε δεν το έχει καταλαβει ακόμα γιατί....ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΑΑΑΑ...δεν καταλάβι τιποτι
Τον ξεζουμισε.καλά τον Βαγγέλη που έλεγες τι τον έκανες?
οχι βραδι πολι φαγιτο μονο σμετανα κε τσαι, μεσιμερι φαγιτο ταβερνα ροσικο σασλικ αντζικα και λιγο καλο βοτκα.λέω...όταν τρώει χέζει?....ή μήπως έχει δυσκιλοιότητα?...αν ναί κλίσμα....τον βρασίδος...