Νέα

Εκ του μηδενός..ΨΠΣ ♫♫

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποια τεχνική χρησιμοποιεί ο Βρασιδας για την πρόβλεψη των σεισμών;

  • Την τεχνική της καράφλας κόντρα στον άνεμο.

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Διαβάζει τον καφέ.

    Ψήφοι: 1 9,1%
  • Διαβάζει την παλάμη του

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Χρησιμοποιεί πρόγραμμα πρόβλεψης Lotto

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Το πουλί του είναι ανήσυχο 2 λεπτά πριν τον σεισμό

    Ψήφοι: 1 9,1%
  • Η τεχνική των πορδών..4 απανωτές=σεισμός

    Ψήφοι: 5 45,5%
  • Διαβάζει το ''Τραβέλια με προσόντα''

    Ψήφοι: 3 27,3%
  • Μαδάει τη μαργαρίτα

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μαδάει μουνότριχες..

    Ψήφοι: 1 9,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    11

Επισκέπτης
αν βάλουμε και λίγο από Μαμαλάκη δέσαμε.
στο τέλος θα ανοίξουμε και θρέντ με συνταγές.
 

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Μηνύματα
528
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Καλημέρα μόλις μου έφεραν φρεσκοσκοτωμένο ανανά.
Παρακαλώ συνταγές για να τον μαγειρέψω. Θα προτιμούσα κάτι ελαφρύ γιατί έχουμε και αγώνα
 

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Μηνύματα
528
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Καλημέρα μόλις μου έφεραν φρεσκοσκοτωμένο ανανά.
Παρακαλώ συνταγές για να τον μαγειρέψω. Θα προτιμούσα κάτι ελαφρύ γιατί έχουμε και αγώνα
Τα σχόλια παρακαλώ για την παρακάτω συνταγή:
1. Από βραδύς, μουλιάζουμε τον κομμένο σε φέτες ανανά μέσα σε ένα μίγμα με ξύδι και τουμποφλο στο οποίο προσθέτουμε  φύλλα κάνναβης (περίπου 6-8), 2 φύλλα γλάσο, 1 κρεμμύδι σε φέτες, 3 σκελίδες σκόρδο πατημένες, αλάτι, πιπέρι ρίγανη, τσάι του βουνού και 2 αυγά Τουρκίας.
2. Την επόμενη, σοτάρουμε σε λίγο ορυκτέλαιο (προτιμάται συνθετικό 5/40) 1 κρεμμύδι με μια σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένα. Βαζουμε μεσα τον ανανά (αφού το έχουμε στραγγίζει) και το σοτάρουμε, να πάρει χρώμα (πρέπει να γίνει Λούα-Λούα).
3. Βάζουμε 1 ποτήρι με τσίπουρο και το βράζουμε σε χαμηλή φωτιά (πολύ χαμηλή, υπόγειο και βάλε).
4. Πριν αρχίσει να "λιώνει" ο ανανάς, σε ένα άλλο τηγάνι βάζουμε όλα τα σαλιγκάρια  (1 κιλο) ολόκληρα μαζί με μια σκελίδα σκόρδο (πατημένη) και τα σοτάρουμε.
5. Τα στραγγίζουμε από το λάδι (που τα έχουμε σοτάρει) και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα με το ανανά.
6. Εκεί θα βάλουμε άλλα 2 φύλλα ευκάλυπτο, πευκοβελόνες, ρετσίνα, 2 κρόκους από 5 αυγά, αλάτι, μπαχάρι, κομμένα ντοματακια, κομμένα νυχάκια και την τεκίλα (με το μπουκάλι και το πώμα).
7. Σιγοβράζουμε, μέχρις οτου σφίξει η σάλτσα (από το σφίξιμο πρέπει να φύγει μια ελαφριά μυρωδιά).
8. Σερβίρουμε σε ψηλό ποτήρι χωρίς πάτο
 
OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Μηνύματα
6.084
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Γιατι νιώθω οτι θες να μας μεταμορφώσεις σε κατσαριδακια ...  :grin:

URL]]
 

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Μηνύματα
908
Κριτικές
195
Like
4.560
Πόντοι
15.775
Καλημέρα μόλις μου έφεραν φρεσκοσκοτωμένο ανανά.
Παρακαλώ συνταγές για να τον μαγειρέψω. Θα προτιμούσα κάτι ελαφρύ γιατί έχουμε και αγώνα
Ο ανανάς είναι ντόπιος?? :dancing: :dancing:
 

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Μηνύματα
528
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Με χαρά διαπιστώνω ότι όσοι δοκιμάσατε την συνταγή του ανανά αισθάνεστε καλύτερα.
Αύριο η νέα συνταγή θα έχει αγγούρια και ατζούγιες.
 

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom