Επισκέπτης
ρεεεεεεεεεεεεεεεε..δεν μας φτανουν οι βαζελοι???θα πεθανω απο το γελιο σημερα..ΜΕΓΑΛΕ εγραψες..Αστέρια από που τα παίρνετε????
ρεεεεεεεεεεεεεεεε..δεν μας φτανουν οι βαζελοι???θα πεθανω απο το γελιο σημερα..ΜΕΓΑΛΕ εγραψες..Αστέρια από που τα παίρνετε????
+100.000.000.000Εγω φευγω αλλα σας δινω μια συμβουλη να προσεχεται τον Stat3 δεν ξερω εχω ενα προαισθημα οτι θα διαπρεψει εδω.
Ο γουιλι ο μαύρος θερμαστής απο το τσιμπουτή..
Τα αγοράζουμε απο το περίπτερο.....Αστέρια από που τα παίρνετε????
ρε μπαρμπα τι σταρ & βλακειες???εδω μεσα ειναι ολα τα λεφτα λεμε..εχουμε παθει τριαντα εγκεφαλικα απο το γελιο σημερα..Σημερα ειδα στις ειδησεις του star (μονο αυτες βλεπω πια - τα αλλα δελτια προσπα8ουν
να περασουν μηνυματα - erinal_w δες πως γραφεται το μηνυμα)
τον Γαλατη με περουκα που ειχε κοτσιδες σαν του οβελιξ ,
και μια χυτρα ανα χειρας να λεει οτι ειναι ο μυκονιξ...
ενω κερνουσε κοσμο που κα8οταν στα διπλανα καφε κουταλιες !!!
Τελος σταματαει ενα αυτοκινητο να κερασει τον υπερβαρο οδηγο του ,
για να λαβει μια ακρως αφοπλιστικη απαντηση "οταν ημουν μικρος ειχα πεσει μεσα"
ειπε ο χοντρος
χαχ αυτος κι αμα ειναι τρελοκομειο....
Τα αγοράζουμε απο το περίπτερο.....
11880 παρε & ρωτα ρε φιλε..πες οτι σε στελνω εγω & ολο & κατι θα γινει..Της Ομόνοιας ?????? έχει????
Θενκς 4η Πτέρυγα 123 δωμ11880 παρε & ρωτα ρε φιλε..πες οτι σε στελνω εγω & ολο & κατι θα γινει..
Υ.Γ σε ποια πτερυγα σε ειχαν ειπαμε???
Υ.Γ1 μην ξεχασεις το συνθηματικο(παραλληλογραμμο)..
Ουτε το ροζ πρεπει να πηρες.Σήμερα ξέχασα να πάρω τα πορτοκαλί χαπάκια.
Ξαφνικά το μαύρο δέντρο έτριξε με θόρυβο.
Το είχα καταλάβει ότι το πήγαινε για βροχή.
Οχι είπε θα αφανιστούμε έτσι.
Πέρασαν μέρες, η κούραση τους έτρωγε.
Άνοιξε φύλλο και έβαλε μέσα το τύρι λιωμένο με τα χέρια. ΄Καλά εσυ δεν έμαθες τίποτα; Το διαμάντι που φορούσε στον λαιμό της ήταν παραλληλόγραμμο...
τι είναι αυτό ο εθνικός ύμνος της Κατίνας?Σήμερα ξέχασα να πάρω τα πορτοκαλί χαπάκια.
Άνοιξε φύλλο και έβαλε μέσα το τύρι λιωμένο με τα χέρια. ΄Καλά εσυ δεν έμαθες τίποτα; Το διαμάντι που φορούσε στον λαιμό της ήταν παραλληλόγραμμο...
Ουτε το ροζ πρεπει να πηρες.
παλι μου λες βρωμολογα πρωι-πρωι???παλι με ερεθιζεις???παλι τριβεσαι στην ΓΚΛΙΤΣΑ του τσομπανη???Σήμερα ξέχασα να πάρω τα πορτοκαλί χαπάκια.
Άνοιξε φύλλο και έβαλε μέσα το τύρι λιωμένο με τα χέρια. ΄Καλά εσυ δεν έμαθες τίποτα; Το διαμάντι που φορούσε στον λαιμό της ήταν [size=15pt]παραλληλόγραμμο[/size]...
τι είναι αυτό ο εθνικός ύμνος της Κατίνας?
Θα του το πω αλλα της αλυσιδες δεν θα στης βγαλουμε για την ασφαλεια και τον υπολοιπον.Ρε βραδίδα πες του πλεσουρ σε παρακαλώ να με αφήνει να πηγαίνω βόλτες
Τα λεει αυτα επειδη σε εχουμε δεμενη κατσε να σε λυσουμε να δεις μετα.Με είπε κατίνα;
Ολοι εξω καποιος να λυση την erinal... αφηστε την δεν προλαβενουμε.Φωτιά Φωτιά Φωτιά