η ξαδελφη του ποσο ειναι???
Αν κρίνω από τον λοβό του αυτιού με ένα πρόχειρο resize που έκανα, γύρω στα 27-28..........
η ξαδελφη του ποσο ειναι???
μπααααααααα..για αυτους που www.freesmileys.org]Για αυτον με την χαρτοσακουλα λες?![]()
μπααααααααα..για αυτους που www.freesmileys.org][/url] τ' αποτελεσματα..
παλι ξεχασες την δοση σου ρε μπαρμπα??? η erinal_w ειναι αυτη ειπαμεH erinal_w ειναι εκει και φτιαχνει τη σουπα?![]()
Στην ψηφοφορία πρέπει να μπει άλλη μια επιλογή........υπάρχει μέλος στο site με αυτό το nick!!!!![]()
Εμένα με ρωτάει αν φοράω ρούχα και λέει να τα βγάλω για να μπω!Μπορει καποιος mod να πει στο σαιτ οτι ειμαι 34 χρονον γιατι μερικες φορες με ρωταει αν ειμαι πανω απο 18.![]()
Οχι βρε ο δαχτυλος του πλεσουρ θα ερθει αφου βγαλεις τα ρουχα.Εμένα με ρωτάει αν φοράω ρούχα και λέει να τα βγάλω για να μπω!
Αυτό είναι δάχτυλος πλέσουρ!
δεν λες και παλι καλα που εχω βαλει μονο το δαχτυλο μου??? ;)Εμένα με ρωτάει αν φοράω ρούχα και λέει να τα βγάλω για να μπω!
Αυτό είναι δάχτυλος πλέσουρ!
ναι αλλα τελειωνουν απο αυριο..λενε..εχεις & εσυ τα συμπτωματα της ανοιξης(σηκωμαρες)???Ρε παιδιά έχουμε αλκυονίδες; σαν ανοιξη ειναι ρε γμτ ..
www.freesmileys.org]ναι αλλα τελειωνουν απο αυριο..λενε..εχεις & εσυ τα συμπτωματα της ανοιξης(σηκωμαρες)???
κατσε καλα λεμε ρε.. τι θελεις παλι???να σε www.freesmileys.org]
μην μου λες τετοια βρωμολογα γιατι ερεθιζομαι..Εχω μια ρομαντική διάθεση θα το έλεγα...
Θέλω βόλτες στην παραλία..
Θέλω καφέδες και όχι δουλειά θα το έλεγα..
Κάτι τροπικες παραλίες μου ερχονται στο νου..
Κάτι θάλασσες και άμμος άσπρη..
Κάποιος με κυνηγάει.. ουπθς ενα παραλληλογραμμο!