erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Τι ώρα είναι ρε παιδιά ; Στις 12.30 παίρνει το μπάνιο του το μπλέ ιγκουάνα. Λουκριτία τελείωνε με το μπιστολάκι να στεγνώσω το ιγκουάνα μετά. αντεεεεε λεμε εδω μέσα το βρήκαμε κάθε μέρα μπάνια...
Γκράαααουρρρρ
'σπέρα...
Έριναλ...
εγω δε ξερω τιποτα φιλε...ειμαι κοσμογκερλ...
εγω δε ξερω τιποτα φιλε...ειμαι κοσμογκερλ...
Εγώ ρεΤι είναι αυτό? Το ιγκουάνα?
ναι αμε!!εκλεισα χρονο!!!!!!!!!!!αν θα συνεχισω αγνωστο...αυτό είναι σίγουρο ; σε εξετάσανε; :o
Τελικά μου φαίνεται πως θα κάτσω λίγο παραπάνω.
Dr.erinal, μισό λεπτό να κάνω ένα τηλέφωνο για να μην με περιμένουν και μετά δεν παραγγέλνουμε τίποτα να φάμε?
Τι είναι αυτό? Το ιγκουάνα?
Πες μου ρε loukritia, τόσα χρόνια γνωριζόμαστε, τι γίνεται εδώ μέσα? Να σε βοηθήσω θέλω.
Εγώ ρε
Γκράααααουρρρ
ναι αμε!!εκλεισα χρονο!!!!!!!!!!!αν θα συνεχισω αγνωστο...
Τελικά μου φαίνεται πως θα κάτσω λίγο παραπάνω.
Dr.erinal, μισό λεπτό να κάνω ένα τηλέφωνο για να μην με περιμένουν και μετά δεν παραγγέλνουμε τίποτα να φάμε?
Εγώ ρε
Γκράααααουρρρ
[quote author=mouNINJA link=topic=21736.msg1001931#msg1001931 date=123672457
Πες μου, σε προσέχουν στο ίδρυμα ή σου φέρονται άσχημα?
τα εχω παρει λεμε!!!!!!!!!!!
Νέος είσαι; Κάποτε έπαιζα μπαγλαμά στα φανάρια, με λέγανε "Ρένος ο Πενιάς", μήπως ήσουν αυτός που μια μέρα κλώτσησε την καρέκλα μου;Είσαι και εσύ ασθενής? Μου φαίνεται ότι σε ξέρω από κάπου.
Μια γλυκεια κρεπα και ενα περιε..............
εσύ στο μουσικολογικό με τον dr. iblis..αμέσως...Εχεις πρόβλημα στις ψηλές..
Μια γλυκεια κρεπα και ενα περιε..............
Παίζει μπαγλαμά; Θέλω να πω το "σε αγαπώ τσαχπίνα μου γιατί είσαι απ'τον Περαία"εσύ στο μουσικολογικό με τον dr. iblis..αμέσως...Εχεις πρόβλημα στις ψηλές..
Και εσύ ασθενής είσαι φίλε ή για επισκεπτήριο όπως εγώ?
μια βυζόκρεπα στο 7 και ένα περιέεεεεεεεεεεε
(δεν έχουμε δώστου λουκριτία μου γάλα απο την γαιδούρα μπας και ησυχάσουμε..)
πως το εκανα αυτο??????????????????????????????????????????
Νέος είσαι; Κάποτε έπαιζα μπαγλαμά στα φανάρια, με λέγανε "Ρένος ο Πενιάς", μήπως ήσουν αυτός που μια μέρα κλώτσησε την καρέκλα μου;
τι φρικη εχετε φαει και δε σας πιανω ρε;;;;;;;;;;γνωριστε μου τον προμηθευτη σας γτ ο δικος μου εχει αδεια....!!!!!
νιντζα μαθαινω ρε!!!!!!!!