Νέα

Εκ του μηδενός..ΨΠΣ ♫♫

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια τεχνική χρησιμοποιεί ο Βρασιδας για την πρόβλεψη των σεισμών;

• Την τεχνική της καράφλας κόντρα στον άνεμο.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Διαβάζει τον καφέ.

Ψήφοι: 1 9,1%
  • Διαβάζει την παλάμη του

• Χρησιμοποιεί πρόγραμμα πρόβλεψης Lotto

• Το πουλί του είναι ανήσυχο 2 λεπτά πριν τον σεισμό

• Η τεχνική των πορδών..4 απανωτές=σεισμός

Ψήφοι: 5 45,5%
  • Διαβάζει το ''Τραβέλια με προσόντα''

Ψήφοι: 3 27,3%
  • Μαδάει τη μαργαρίτα

• Μαδάει μουνότριχες..

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    11

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
τι σκάνδαλο ρε συ..εδώ σχεδόν θα μπορούσε να μιλήσει για ίντρικες και δολοπλοκίες..
και σκανδαλο και ιντριγκεσ και δολοπλοκιες? αυτο ειναι σκανδαλο, για να μην πω και για ιντριγκες και δολοπλοκιες :new_shocked:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
E ναι, επειδή βλέπω ότι έχετε να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση, εγώ φεύγω και τα λέμε κάποια άλλη φορά. :S

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
E ναι, επειδή βλέπω ότι έχετε να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση, εγώ φεύγω και τα λέμε κάποια άλλη φορά. :S
Δεν θα μας κανεις πρωτα ανω κατω και μετα θα φευγεις θα κατσεις εδω να λυσουμε την παρεξηγηση.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

να κάτσεις να φας πεταλουδες φρικασε γιατί σε βλέπω χλωμό μέχρι εκρού μην σου πω..

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Δεν θα μας κανεις πρωτα ανω κατω και μετα θα φευγεις θα κατσεις εδω να λυσουμε την παρεξηγηση.

Γιατρός και εσείς? Μάλιστα.
Λοιπόν, να σας εξηγήσω. Είχα ερθει στο επισκεπτήριο για να δω την πρόοδο της loukritias και ήρθε μία γιατρός, ξέρετε, αυτή η κοντή κακιασμένη και άρχισε να μου λέει κάτι για αίματα και γκάβλες και καμηλοπαρδάλεις. Εγώ προσπάθησα, ήρεμα και ωραία, να της εξηγήσω ότι επρόκειτο για μία παραξήγηση και ότι είμαι απλά ένας περαστικός. Από εκεί και μετά την έχασα γιατί άρχισε να λέει πάλι κάτι ακαταλαβίστικα (για εμένα προφανώς, αυτή ξέρει τι λέει) οπότε αποφάσισα πως ήρθε η ώρα να φύγω. Οπότε καληνύχτα σας και καλό κουράγιο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Λοιπόν, να σας εξηγήσω. Είχα ερθει στο επισκεπτήριο για να δω την πρόοδο της loukritias και ήρθε μία γιατρός, ξέρετε, αυτή η κοντή κακιασμένη και άρχισε να μου λέει κάτι για αίματα και γκάβλες και καμηλοπαρδάλεις. Εγώ προσπάθησα, ήρεμα και ωραία, να της εξηγήσω ότι επρόκειτο για μία παραξήγηση και ότι είμαι απλά ένας περαστικός. Από εκεί και μετά την έχασα γιατί άρχισε να λέει πάλι κάτι ακαταλαβίστικα (για εμένα προφανώς, αυτή ξέρει τι λέει) οπότε αποφάσισα πως ήρθε η ώρα να φύγω. Οπότε καληνύχτα σας και καλό κουράγιο.

έβρισε την καμηλοπάρδαλη η μου φάνηκε; :S

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
έβρισε την καμηλοπάρδαλη η μου φάνηκε; :S

Όχι όχι, το αντίθετο, είπα ότι η καμηλοπάρδαλη είναι η καλύτερη και το πιστεύω, αλήθεια λέω.
Δεν έχω κάνενα παράπονο από κανένα ζώο, μπορώ να φύγω τώρα? :S

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
να κάτσεις να φας πεταλουδες φρικασε γιατί σε βλέπω χλωμό μέχρι εκρού μην σου πω..
Όχι όχι, το αντίθετο, είπα ότι η καμηλοπάρδαλη είναι η καλύτερη και το πιστεύω, αλήθεια λέω.
Δεν έχω κάνενα παράπονο από κανένα ζώο, μπορώ να φύγω τώρα? :S
Α αφου ηρθες επισκεψει θα μεινεις και για φαγητο δεν ακουμε κουβεντα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν με πειραζει ...μεζέ θα τον φτιαξω ..μην αγχώνεσαι.. :dancing:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Α αφου ηρθες επισκεψει θα μεινεις και για φαγητο δεν ακουμε κουβεντα.

Θα ήθελα πολύ να μείνω για φαγητό, σας μιλάω ειλικρινά, αλλά δε μπορώ απόψε γιατί πρέπει να φύγω. Την επόμενη φορά να είστε σίγουροι ότι θα μείνω. ΟΚ? Άντε, καλή σας όρεξη και καλό βράδυ.

Ποσα κιλα εισαι μονο να πεις στην εριναλ για να δει αν φτανεις για ολους.

Χαχα, καλό καλό, λοιπόν σας χαιρετώ.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Θα ήθελα πολύ να μείνω για φαγητό, σας μιλάω ειλικρινά, αλλά δε μπορώ απόψε γιατί πρέπει να φύγω. Την επόμενη φορά να είστε σίγουροι ότι θα μείνω. ΟΚ? Άντε, καλή σας όρεξη και καλό βράδυ.

Χαχα, καλό καλό, λοιπόν σας χαιρετώ.
Το εσκασε ο μεζες :tickedoff:
Την κανω και εγω παω για υπνο αντε καλο βραδυ.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
με φωναξε κανεις;;;;;;;;;;;;;;;;κανω πιστολσκι κ ερχομαι σε 5!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πες μου τώρα σε παρακαλώ που έχεις μπλέξει?
Τι γίνεται εδώ μέσα? Νομίζω ότι κυκλοφορούν ανθρωποφάγοι. :S

Τι ώρα είναι ρε παιδιά ; Στις 12.30 παίρνει το μπάνιο του το μπλέ ιγκουάνα. Λουκριτία τελείωνε με το μπιστολάκι να στεγνώσω το ιγκουάνα μετά. αντεεεεε λεμε εδω μέσα το βρήκαμε κάθε μέρα μπάνια...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Γκράαααουρρρρ
'σπέρα...

Έριναλ...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)