You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκ του μηδενός..ΨΠΣ ♫♫
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 171K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
και της ειχε πει ο ass της ερι να μην τρωει τους πανθηρες ωμουςAν δεν σας αρέσουν μπορώ να φέρω όλες αυτές....
κατεληξε με ζουρλομανδυα η κακομοιρα
Βασικα είναι ο AssMouniler ..ο ξάδελφος μου, που είναι μετανάστης στο Βέλγιο..αυτος με το πρασινο μαντιλι στο κεφαλι που το παιζει χειρουργος ειναι ο AssFiler?
Ναι? πες μας κιολας οτι δουλευει και στα ορυχεια.Βασικα είναι ο AssMouniler ..ο ξάδελφος μου, που είναι μετανάστης στο Βέλγιο..
Γεια σου αφεντικο.
Γεια σου τρελόπαιδο...Ναι? πες μας κιολας οτι δουλευει και στα ορυχεια.
Γεια σου αφεντικο.
Που είσαι ρε συ...??σε έστειλα σε κοινότητα για σεξουαλική αποτοξίνωση και χάθηκες... σε ρούφηξε το μουνί..
Ειμαι ενταξει τωρα αποτοξινωθηκα δεν θελω αλλο σεξ.
Βρηκα καινουργιο χομπι το ραψιμο,στειλε μου μια νοσοκομα στο δωματιο να την τεμαχισω και μετα να την ξαναραψω ουτε που θα καταλαβεις διαφορα, αυτοσχεδιαζω κιολας στην συναρμολογιση.
Βρηκα καινουργιο χομπι το ραψιμο,στειλε μου μια νοσοκομα στο δωματιο να την τεμαχισω και μετα να την ξαναραψω ουτε που θα καταλαβεις διαφορα, αυτοσχεδιαζω κιολας στην συναρμολογιση.
Ειμαι ενταξει τωρα αποτοξινωθηκα δεν θελω αλλο σεξ.
Εγω λεω να σε στείλω στη Βολιβία να διευθύνεις εργοστάσιο παραγωγής τζιν...δεν χρειάζεται να μου στείλεις βιογραφικό..εισαι εκτός ανταγωνισμού..
Επισκέπτης
Ρε παιδιά η κατάσταση με τούς κλώνους έχει παραγίνει!
Επισκέπτης
Τι πρόβλημα έχει εσύ ρε φίλε με τούς κλώνους?Ρε παιδιά η κατάσταση με τούς κλώνους έχει παραγίνει!
Επισκέπτης
Εσύ τι πρόβλημα έχεις πες μου! Μαλάκα!Τι πρόβλημα έχει εσύ ρε φίλε με τούς κλώνους?
Επισκέπτης
Ρε παιδιά η κατάσταση με τούς κλώνους έχει παραγίνει!
Τι πρόβλημα έχει εσύ ρε φίλε με τούς κλώνους?
Δεν είμαι καλά!Εσύ τι πρόβλημα έχεις πες μου! Μαλάκα!
Evabb για να μην γαμήσω το αλλο θέμα..ας γαμήσω το παραδοσιακά γαμημένο..
Το λοιπόν...σου κάνω πρόταση δικτυακού γάμου...Δεν με ξερεις...αλλα θέλω να φανταστείς οτι είμαι πρώην πολιστας με ζυγωματικά ,σκούρα επιδερμίδα (με τα ταλέντα ολα στο πακέτο.. ;)) και πράσινα μάτια.. ...επίσης θα ειμαι υπάκουος και καλος φύλακας..
Το λοιπόν...σου κάνω πρόταση δικτυακού γάμου...Δεν με ξερεις...αλλα θέλω να φανταστείς οτι είμαι πρώην πολιστας με ζυγωματικά ,σκούρα επιδερμίδα (με τα ταλέντα ολα στο πακέτο.. ;)) και πράσινα μάτια.. ...επίσης θα ειμαι υπάκουος και καλος φύλακας..
Επισκέπτης
Evabb για να μην γαμήσω το αλλο θέμα..ας γαμήσω το παραδοσιακά γαμημένο..
http://[URL unfurl="true"]www.canadiandesignresource.ca/officialgallery/wp-content/uploads/2007/06/tobias%20wong%20ring.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Έχεις όλα σου τα εμβόλια?
Κολλάρο για τους ψύλλους έχεις?
Ολοκάθαρο σκυλάκι..και καλοοοοοοοο.......Έχεις όλα σου τα εμβόλια?
Κολλάρο για τους ψύλλους έχεις?
Evabb μην αφήνεις το υποσυνείδητο να δημιουργεί αρνητικούς συνειρμούς λόγω του nickname...θα το αλλάξω το nickname επισήμως σε κατι μη οδυνηρό....να θυμίζει ζαρζαβατικο για παράδειγμα....
Επισκέπτης
piperies filler?.να θυμίζει ζαρζαβατικο για παράδειγμα....
Όπως λέμε γεμιστά?
Ολοκάθαρο σκυλάκι..και καλοοοοοοοο.......
Evabb μην αφήνεις το υποσυνείδητο να δημιουργεί αρνητικούς συνειρμούς λόγω του nickname...θα το αλλάξω το nickname επισήμως σε κατι μη οδυνηρό....να θυμίζει ζαρζαβατικο για παράδειγμα....
κοιτα να δεις αφου εχεις κανει και ολα σου τα εμβολια (γτ την εχω μια φοβια με τις αρρωστιες) μπορουμε να αρχισουμε να το σκεφτομαστε
Ετσι σε θέλω...τολμηρή..κοιτα να δεις αφου εχεις κανει και ολα σου τα εμβολια (γτ την εχω μια φοβια με τις αρρωστιες) μπορουμε να αρχισουμε να το σκεφτομαστε
Απλα μια σημείωση...δεν θα σε περιμένω και αιώνια..αντε 2-3 χρόνια...μετα θα πρεπει να απαντήσω στην Monica Belluci..μου έκανε πρόταση πέρυσι...αλλα μεσα μου παντα γνώριζα οτι αλλου υπάρχει ο πραγματικός έρωτας..
Ομως...να μην σε πιέζω...θες να σου στείλω μια πίτσα οσο θα σκέπτεσαι ?
Ετσι σε θέλω...τολμηρή..
Απλα μια σημείωση...δεν θα σε περιμένω και αιώνια..αντε 2-3 χρόνια...μετα θα πρεπει να απαντήσω στην Monica Belluci..μου έκανε πρόταση πέρυσι...αλλα μεσα μου παντα γνώριζα οτι αλλου υπάρχει ο πραγματικός έρωτας..
η μονικα τα εχει φαει τα ψωμια της. μετα απο τοσα χρονια ο κωλος της εχει ξεχυλωσει. ενω ο δικος μου ειναι σφιχτος σφιχτος ακομα. πρεπει να το λαβεις υποψην σου αυτο
Αυτα λες και επιβεβαιώνεις οτι είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον (Ass Filler KAI..εσυ σφιχτό κώλο..) ..η μονικα τα εχει φαει τα ψωμια της. μετα απο τοσα χρονια ο κωλος της εχει ξεχυλωσει. ενω ο δικος μου ειναι σφιχτος σφιχτος ακομα. πρεπει να το λαβεις υποψην σου αυτο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 22K