georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 380
- Πόντοι
- 366
όποιος δεν τολμάει πού να τα ποστάρει ρε μπέμπα;.... οποιος τολμαει ποσταρει τα τρελα του εδω
όποιος δεν τολμάει πού να τα ποστάρει ρε μπέμπα;.... οποιος τολμαει ποσταρει τα τρελα του εδω
όποιος δεν τολμάει πού να τα ποστάρει ρε μπέμπα;
έτσι μπράβο. όποιος τα λέει χωρίς να τολμάει, μας ζαλίζει τον έρωτα. γι' αύτό μόνο όσοι τολμάνε θα τα λένε.
τα λέω καλά;![]()
Τώρα....εσύ πως πήγες 3000 post θυμάσαι;
ο ναι αλλα εγω κανω χαβαλε. δεν βριζω ουτε κανω εχθρους και φιλους. ειμαι το ανιαρο διαλυμα απο την πληκτικα σοβαρη πραγματικοτητα. η κωμοδια του σαιτ
ανιαρο διαλυμα και κωμωδία του site - τo ανιαρο διαλυμα φτιάξε την ορθογραφία για να είναι κατανοητο τι εννοείς - τι τελευταίες μέρες έχει απογειωθεί, πριν είχαμε μόνο διαλυτικά spam
δεν το είπα για να πεις συγνώμη, αλλά γιατί μ' αυτά βγαίνει διαφορετικό νόημα
Αυτό το θρεντ έχει ατονίσει για τα καλά...
Που είναι οι παλιοί καλοί καιροί που το θρεντ πρόσφερε καθημερινά θεραπεία σε εκατοντάδες τρόφιμους της πτέρυγας.. ???
Μάλλον όλοι τους θα το σκασαν για διακοπές ή για άλλα μέρη ή πήραν μεταγραφή σε κανένα άλλο ψυχιατρείο...
Από φθινόπωρο ας ελπίσουμε ότι η πτέρυγα θα ξανα γεμίσει και θα οργανωθεί καλύτερα από πριν....
Τέλος έχει ακουστεί ότι θα προσλάβουν νέο ΣΕΞΥ προσωπικό για να φροντίζουν τους ψυχασθενείς.....![]()
![]()
![]()
![]()
τρως ψωλιες στο travian και ξαναγυρισες ε?Κατι ακουσα για σεξυ προσωπικο, παρακαλω να σταλει στο δωματιο μου και αν ειναι οντως σεξυ και προθυμο να προσληφθη, αν οχι στειλτε μου εναν πανθηρα απο τα χερακια της εριναλ γιατι πειναω.
![]()
τι εισαι διατεθειμενος να κανεις?Αφήστε τις μαλακίες και βρείτε μου εισητήριο με την Ανόρθωση στο Φάληρο...![]()
![]()
![]()
Τα θελει ο κωλος σου εσενα.Αφήστε τις μαλακίες και βρείτε μου εισητήριο με την Ανόρθωση στο Φάληρο...![]()
![]()
![]()
Γιατι το κοιταει ετσι σαν εξωγηινο?τρως ψωλιες στο travian και ξαναγυρισες ε?
εγω ηδη εχω αρχισει συνεδριες με το νεο προσωπικο
γιατι η φωτο ειναι απο την πρωτη της μερα,ηταν παρθενα τοτε και δεν ειχε ξαναδειΓιατι το κοιταει ετσι σαν εξωγηινο?![]()
Πολλά και διάφορα...τι εισαι διατεθειμενος να κανεις?