Νέα

Εκ του μηδενός..ΨΠΣ ♫♫

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια τεχνική χρησιμοποιεί ο Βρασιδας για την πρόβλεψη των σεισμών;

• Την τεχνική της καράφλας κόντρα στον άνεμο.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Διαβάζει τον καφέ.

Ψήφοι: 1 9,1%
  • Διαβάζει την παλάμη του

• Χρησιμοποιεί πρόγραμμα πρόβλεψης Lotto

• Το πουλί του είναι ανήσυχο 2 λεπτά πριν τον σεισμό

• Η τεχνική των πορδών..4 απανωτές=σεισμός

Ψήφοι: 5 45,5%
  • Διαβάζει το ''Τραβέλια με προσόντα''

Ψήφοι: 3 27,3%
  • Μαδάει τη μαργαρίτα

• Μαδάει μουνότριχες..

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    11

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τον νανο θα τον κρατησουμε?
Να κραταει τους κουραμπιεδες. :2funny:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Μήπως θες να κάνει φωνητικά... :2funny:
Αφου ειπαμε φωνητικα εγω, αν θες και εσυ μαζι δεν θα τα χαλασουμε εκει.
Ασε που δεν μου αρεσει ο ανταγωνισμος γιατι μεχρι στιγμης το συγκροτημα εχει δυο μελη και το μπαλετο το ιδιο , οποτε ειμαστε κομπλε.
Μεχρι που μας βλεπω να ακυρονουμε την τουρνε και να την κανουμε για καμια αραχωβα με το μπαλετο. :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μηπως ξερετε κανενα καλο μασατζιδικο για παπαδες ????  :priest: :priest: :priest: :priest:

ωωωωωωωωπ.. σορυ. εκτος θεματος βρεθηκα. παρακαλειται καποιος μοντ να διαγραψει το ποστ..

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

Συνημμένα

• C-XCS_1_dt.jpg
    C-XCS_1_dt.jpg
    27,3 KB · Εμφανίσεις: 17

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Aυτη με τα αγκαθια πρεπει να ειναι για πολαπλους οργασμους. :grin:

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Ρε μάγκες έχετε παρατηρήσει ότι ο αριθμός των παιδιών  που λένε τα κάλαντα κάθε χρόνο όλο και μειώνεται..

εγώ τουλάχιστον το ξέσκιζα...από το πρωί..βοουρ για 50αρικα και κατοστάρικακια..άντε και κανένα πεντακοσάρικο από κανενα συγγενή..Πάντως μάζευα..τρελό χαρτζιλίκι.. :dancing:

Τα νέα παιδιά δεν τα βλέπω να ψήνονται.. :think:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ρε μάγκες έχετε παρατηρήσει ότι ο αριθμός των παιδιών  που λένε τα κάλαντα κάθε χρόνο όλο και μειώνεται..

εγώ τουλάχιστον το ξέσκιζα...από το πρωί..βοουρ για 50αρικα και κατοστάρικακια..άντε και κανένα πεντακοσάρικο από κανενα συγγενή..Πάντως μάζευα..τρελό χαρτζιλίκι.. :dancing:

Τα νέα παιδιά δεν τα βλέπω να ψήνονται.. :think:
Τα λεφτα που εβγαζες τι τα εκανες δεν μας ειπες. :grin:
Και εγω παντος την ιδια διαπιστωση εκανα σημερα στο μαγαζι δεν ηρθε κανενα να μου πει τα καλαντα και ειχα και πολυ νοστιμους κουραμπιεδες να τους δωσο οπως καθε χρονο. :think:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Και εγω παντος την ιδια διαπιστωση εκανα σημερα στο μαγαζι δεν ηρθε κανενα να μου πει τα καλαντα και ειχα και πολυ νοστιμους κουραμπιεδες να τους δωσο οπως καθε χρονο. :think:
μαλλον τους απασχολει η στρατολογηση σε συμμοριες εμο η τρεντυ.δεν εχουν χρονο για τετοιες σαχλαμαρες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
δεν εχω λογο να μη σε πιστεψω βρασιδα.αυτα ειναι τα βλαμμενα

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Συλλογές Playboy  :grin:
Καλά ε...όλο κουβαρνταλίκια είσαι...Βρε Βρασίδα δώσε κανένα ευρωπουλο...πας να τη βγάλεις με κουραμπιέδες και εσύ...  :grin:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Αυτες της μερες λογο του οτι καθομουνα μπορεσα να προβληματιστο επανω σε πολυ σοβαρα θεματα τα οποια θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας.
Το ποιο σοβαρο απο αυτα και ενα απο τα πολλα πανω στα οποια προβληματιστικα ειναι το γιατι το χασμουριτο ειναι κολητικο. :think:
Για να κολησεις γριπη ειντζ η οτιδηποτε αλλο πρεπει να εχεις μια επαφη η να εισαι στον ιδιο χωρο με τον φορεα ενω το χασμουριτο κολαει και απο την τηλεοραση.( αυτο επαθα και εγω γιαυτο προβληματηστικα). :grin:

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Αυτες της μερες λογο του οτι καθομουνα μπορεσα να προβληματιστο επανω σε πολυ σοβαρα θεματα τα οποια θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας.
Το ποιο σοβαρο απο αυτα και ενα απο τα πολλα πανω στα οποια προβληματιστικα ειναι το γιατι το χασμουριτο ειναι κολητικο. :think:
Για να κολησεις γριπη ειντζ η οτιδηποτε αλλο πρεπει να εχεις μια επαφη η να εισαι στον ιδιο χωρο με τον φορεα ενω το χασμουριτο κολαει και απο την τηλεοραση.( αυτο επαθα και εγω γιαυτο προβληματηστικα). :grin:
Βρασίδα με έχεις καταπλήξει...Μέσα στην επιστημονική παρατήρηση είσαι..  :grin:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Βρασίδα με έχεις καταπλήξει...Μέσα στην επιστημονική παρατήρηση είσαι..  :grin:
Το πασχα που θα κατσω για περισοτερες μερες θα ασχοληθω και με την λυση του προβληματος, που ξερεις μπορει να βρω και καποιο εμβολιο. :grin:

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Το πασχα που θα κατσω για περισοτερες μερες θα ασχοληθω και με την λυση του προβληματος, που ξερεις μπορει να βρω και καποιο εμβολιο. :grin:
Σου έχω και μια εργασία με παράδοση το Πάσχα..εγώ και ο Einstein το έχουμε λύσει..Ελπίζω να είσαι ο τρίτος στη παρέα.. :grin:

(Ο Einstein έγραψε αυτό το γρίφο στον 20ο αιώνα. Υποστήριξε ότι αυτός και ο ΑssFiller το έχουν λύσει )

Υπάρχουν 5 σπίτια, 5 διαφορετικών ανθρώπων. Σε κάθε ένα σπίτι ζει ένας άνθρωπος διαφορετικής εθνικότητας. Οι 5 ιδιοκτήτες πίνουν ένα
συγκεκριμένο είδος ποτού ,καπνίζουν μια συγκεκριμένη μάρκα τσιγάρων και έχουν ένα συγκεκριμένο κατοικίδιο. Όλοι έχουν μεταξύ τους διαφορετικά κατοικίδια, διαφορετικές μάρκες τσιγάρων και διαφορετικά είδη ποτών.

Η ερώτηση είναι ποίος έχει το ψάρι????

Στοιχεία:

α) Ο Άγγλος μένει στο κόκκινο σπίτι.

β) Ο Σουηδός έχει ένα σκύλο.

γ) Ο Δανός πίνει τσάι.

δ) Το πράσινο σπίτι είναι αριστερά από το άσπρο σπίτι

ε) Ο ιδιοκτήτης του πράσινου σπιτιού πίνει καφέ.

ζ) Αυτός που καπνίζει Pall Mall τσιγάρα έχει πουλιά για  κατοικίδια.

η) Ο ιδιοκτήτης του κίτρινου σπιτιού καπνίζει Dunhill.                                             

θ) Αυτός που μένει στο μεσαίο σπίτι πίνει γάλα.

ι) Ο Νορβηγός μένει στο 1ο σπίτι.

κ) Αυτός που καπνίζει Blends μένει δίπλα σε αυτόν που έχει γάτες.

λ) Αυτός που έχει το άλογο μένει δίπλα σε αυτόν που καπνίζει Dunhill.

μ) Ο ιδιοκτήτης που καπνίζει Bluemasters πίνει μπίρα.

ν) Ο Γερμανός καπνίζει Prince.

ξ) Ο Νορβηγός μένει δίπλα στο μπλε σπίτι

ο)Αυτός που καπνίζει Blends έχει ένα γείτονα που πίνει νερό

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom