Σορυ.Απο όξω, λέγεται παλικάρι.
Ειναι σαν και αυτο που λεμε... του το φερε απο οξω απο οξω?
Σορυ.Απο όξω, λέγεται παλικάρι.
Σορυ.
Ειναι σαν και αυτο που λεμε... του το φερε απο οξω απο οξω?
Ε αφου καταλαβαινομαστε.Στα λόγια μου ερχεσαι
Δεν θέλω να μας επαινείς μπροστά μαςΕ αφου καταλαβαινομαστε.
Εχουμε και οι δυο τετραγωνο μυαλο.
Τι φοβασαι μην το παρουμε επανω μας?Δεν θέλω να μας επαινείς μπροστά μας
Έριναλ με όλο το θάρρος...
Eρώτηση:
θα ενέδιδες σε ένα βασανιστικό αργό με διακυμάνσεις ταχύτητας και ελιγμών γλυψιματάκι των απόκρυφών σου με σίγουρη κορύφωση
ή
σε αργό βασανιστικό με διακυμάνσεις σε ταχύτητες και βάθος διείσδυσης σεξ? (με εγγυημένη κορύφωση και αυτό)
Tι θα προτιμούσες αν έπρεπε να διαλέξεις;
Eκ του μηδενός έτσι μου ήρθε και ρωτώ και αμαρτία δεν έχω
Βρασίδα σε παρακαλώ παιδί μου απάντησε στον κύριο ότι αυτή η ερώτηση είναι σαν την ερώτηση θα προτιμούσατε να μην αναπνέετε ή να μην πίνετε νερό;
Ποιό είναι το νερό και ποιό ο αέρας στο παράδειγμα του since1991;
Να σου πω και την αμαρτια μου περιμενα και εγω να δω τι θα απαντουσες.Βρασίδα σε παρακαλώ παιδί μου απάντησε στον κύριο ότι αυτή η ερώτηση είναι σαν την ερώτηση θα προτιμούσατε να μην αναπνέετε ή να μην πίνετε νερό;
Σιγά μην σου απαντήσει γκόμενα κατευθείαν... Mέχρι το βράδυ να την ζορίζουμε και AN μας απαντήσει. Θα απαντήσω εγώ για σένα Έριναλ. Προτιμάς το 2 γιατί μία πυρωμένη χοντρή ατσαλόβεργα δεν συγκρίνεται με τίποτε άλλο... αναστέναξε μικρή μου από την έλλειψη να σε ακούσουμε όλοι εδώ μέσα
Θες απο εναν υδροχοο να σου δωσει μια απλη απαντηση?Σιγά μην σου απαντήσει γκόμενα κατευθείαν... Mέχρι το βράδυ να την ζορίζουμε και AN μας απαντήσει. Θα απαντήσω εγώ για σένα Έριναλ. Προτιμάς το 2 γιατί μία πυρωμένη χοντρή ατσαλόβεργα δεν συγκρίνεται με τίποτε άλλο... αναστέναξε μικρή μου από την έλλειψη να σε ακούσουμε όλοι εδώ μέσα
Στο τσακ μην σου πω παρα τσακ με προλαβες.Αφού ήμουνα σαφέστατη ρε σινς.
Αλλά από ότι βλεπω δεν την άξιζες την απάντηση. Αι κιου μανιταριού..
Αφού ήμουνα σαφέστατη ρε σινς.
Αλλά από ότι βλεπω δεν την άξιζες την απάντηση. Αι κιου μανιταριού..
Μπορει να μην της αρεσει η βρυση.Eγώ δεν την έπιασα Eριναλ την απάντηση; Aχ Eριναλ...Eίσαι κοντά στην πηγή αλλά δεν πίνεις νερό....
Προσεχε μην σπασει μονο γιατι ειμαι ξεροκεφαλος και ψαχνεις για υδραυλικο βραδυατικα.Θα σου ρίξω καμιά βρυσιά εσένα στα έχω μαζεμένα