You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκ του μηδενός..ΨΠΣ ♫♫
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 170K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Εεεε είναι άδικο...τον Κλούνει τον έχεις προσθέσει εδώ και 3-4 μέρες...δεν προλαβαίνω να τον ξεπεράσω!Εδώ κυριαρχεί η μαγεία…Θες να σε βάλω στη ψηφοφορία και το '' σας ''…να γίνει '' μας '' .. www.freesmileys.org] [/url]
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Tραβάτε με κι ας κλαίω είσαι μωρή κουφάλα... Εγώ πάντως,αν σε βάλει στην ψηφοφορία ο ΑssFiller,θα κάνω προεκλογικό αγώνα για πάρτη σου ...αν τρώς μάλιστα και τη μακαρονάδα τόσο χαριτωμένα όπως τη μπανάνα...Εεεε είναι άδικο...τον Κλούνει τον έχεις προσθέσει εδώ και 3-4 μέρες...δεν προλαβαίνω να τον ξεπεράσω!
Τα ρουφάει όλα τα μακαρόνια ένα-ένα...Tραβάτε με κι ας κλαίω είσαι μωρή κουφάλα... Εγώ πάντως,αν σε βάλει στην ψηφοφορία ο ΑssFiller,θα κάνω προεκλογικό αγώνα για πάρτη σου ...αν τρώς μάλιστα και τη μακαρονάδα τόσο χαριτωμένα όπως τη μπανάνα...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Τρέμε χλιμίτζουρα Κλούνει!Tραβάτε με κι ας κλαίω είσαι μωρή κουφάλα... Εγώ πάντως,αν σε βάλει στην ψηφοφορία ο ΑssFiller,θα κάνω προεκλογικό αγώνα για πάρτη σου ...αν τρώς μάλιστα και τη μακαρονάδα τόσο χαριτωμένα όπως τη μπανάνα...
Αν μου τα ταίζει η erinal...
Επισκέπτης
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
http://www.bourdela.com/smf/index.php?action=dlattach;attach=77254;type=avatar[/img[/URL]]
[/quote]
Καλά αυτό το μαμόθρευτο θα το πάρω να μου κρατάει το φανάρι αν νικήσω... :2funny:
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Εσύ είσαι ο πούστης ο Κλούνει?Γεια σας και απο εμενα, απο οτι βλεπω εξακολουθω να ειμαι πρωτος στην βαθμολογια.
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Εγώ πάντως το καθήκον μου το έκανα...Τρέμε χλιμίτζουρα Κλούνει!
Αν μου τα ταίζει η erinal...
Κλούνει...θα το χάσεις το γκομενάκι
Εγω ειμαι ο Βρασιδας και ειμαι πανω πανω στην λιστα, ειμαι πρωτοοοοοοοοοοοοοοοοος!!!Εσύ είσαι ο πούστης ο Κλούνει?
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Τι βαθμό είχες στην αριθμητική?Εγω ειμαι ο Βρασιδας και ειμαι πανω πανω στην λιστα, ειμαι πρωτοοοοοοοοοοοοοοοοος!!!
Υπολοχαγος.Τι βαθμό είχες στην αριθμητική?
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Υπολοχαγος.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ωραιο αβαταρ βρασιδα,που χαθηκες ρε ατομο?ειδες τι εγραφε στο θρεντ μας ο green machine?
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Υπολοχαγός Νατάσα?Υπολοχαγος.
Εγώ λέω πατρίδα να συνεργαστούμε και να το κάνουμε το τραπέζωμα τριολέ!Ένα πιάτο παραπάνω ρε αδελφέ!Δεν τρέχει τίποτα...
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Θα μ'αφήσετε να τραβάω.....Υπολοχαγός Νατάσα?
Εγώ λέω πατρίδα να συνεργαστούμε και να το κάνουμε το τραπέζωμα τριολέ!Ένα πιάτο παραπάνω ρε αδελφέ!Δεν τρέχει τίποτα...
....με την κάμερα???
Διαβασα την αλλη την μαλακια που ανοιξε.ωραιο αβαταρ βρασιδα,που χαθηκες ρε ατομο?ειδες τι εγραφε στο θρεντ μας ο green machine?
Παω να διαβασω και το δικο μας.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
θα παρεις τα πανω σου μολις το διαβασειςΔιαβασα την αλλη την μαλακια που ανοιξε.
Παω να διαβασω και το δικο μας.
Ναι σίγουρα θα γυρίσει εδώ για ζουρλομανδία !!θα παρεις τα πανω σου μολις το διαβασεις
Παρόμοια θέματα
Δ
- Απαντήσεις
- 288
- Εμφανίσεις
- 21K