Τα εχω ακουση απο το ιντερνετ.Παιδες έχετε ακούσει τις κασέτες με τις φάρσες των Πατρινών.. ? Κυκλοφορούν νομίζω 2 κασέτες...
Κανα δυο ειναι καλες αλλα οι περισοτερες ειναι με χοντρα μπινελικια και δεν λενε πολλα.
Τα εχω ακουση απο το ιντερνετ.Παιδες έχετε ακούσει τις κασέτες με τις φάρσες των Πατρινών.. ? Κυκλοφορούν νομίζω 2 κασέτες...
Στους υπόλοιπους;;;Καλημέρα σε όλους του ψυχικά άρρωστους του σίτε...
Στους υπόλοιπους;;;
Χαχαχα έχω ακούσει όλες τις φάρσες αλλά επίσης έχω ακούσει ότι αυτός ο καθυστερημένος μπήκε φυλακή επειδή τον κάνανε μηνύσεις...Παιδες έχετε ακούσει τις κασέτες με τις φάρσες των Πατρινών.. ? Κυκλοφορούν νομίζω 2 κασέτες...
Τις ειχα προ δεκαετίας...υπάρχουν φήμες οτι αυτοι που το έκαναν ήταν φαντάροι..δεν ξέρω αν αληθεύει...Χαχαχα έχω ακούσει όλες τις φάρσες αλλά επίσης έχω ακούσει ότι αυτός ο καθυστερημένος μπήκε φυλακή επειδή τον κάνανε μηνύσεις...
Ναι ρε Ass(Φίλε) όντως το είχαν παρακάνει οι σουρουκλεμέδες.... Τραβούσαν πολύ το σχοινί μέχρι που κόπηκε :o :o :oΤις ειχα προ δεκαετίας...υπάρχουν φήμες οτι αυτοι που το έκαναν ήταν φαντάροι..δεν ξέρω αν αληθεύει...
Θα συμφωνήσω κάποιες φαρσες καλές....αλλα πολυ βωμολοχία..
Για περάστε και εσεις........Παιδες έχετε ακούσει τις κασέτες με τις φάρσες των Πατρινών.. ? Κυκλοφορούν νομίζω 2 κασέτες...
Ναι έτσι λένε....πάτα στο youtube ''τηλεφωνικές φάρσες'' να τις ακούσεις....φαντάροι οι οποίοι,όπως λένε,απο τις πωλήσεις έβγαλαν πολύ χρήμα...κυρά-Όλγα...κυρ-Λεωνίδας...Κατσουράνης...απίστευτο γέλιο....Τις ειχα προ δεκαετίας...υπάρχουν φήμες οτι αυτοι που το έκαναν ήταν φαντάροι..δεν ξέρω αν αληθεύει...
βλπεω δυο μερες ελειψα απο τον προεκλογικο αγωνα και μας την πηρα τη μακαροναδα ο φανταστικος φιλαρακος μαςΚαλημερουδιααααααααααααααα www.freesmileys.org] [/url]
Φήμες λενε οτι τον ψηφίζουν οι τρανς..βλπεω δυο μερες ελειψα απο τον προεκλογικο αγωνα και μας την πηρα τη μακαροναδα ο φανταστικος φιλαρακος μας
Φήμες λενε οτι τον ψηφίζουν οι τρανς..
Ρε ποιος τον έβαλε στην ψηφοφορία τον χάλια τον Κλούνει και σας έφαγε την γκόμενα?
Εδώ κυριαρχεί η μαγεία…Θες να σε βάλω στη ψηφοφορία και το '' σας ''…να γίνει '' μας '' .. www.freesmileys.org] [/url]Ρε ποιος τον έβαλε στην ψηφοφορία τον χάλια τον Κλούνει και σας έφαγε την γκόμενα?
ετσι!!!!!!!!Εδώ κυριαρχεί η μαγεία…Θες να σε βάλω στη ψηφοφορία και το '' σας ''…να γίνει '' μας '' .. www.freesmileys.org] [/url]