Δεν τα παραταμε ποτε και σε τιποτα.Απλως χτυπαμε αλλιν στοχο.Π.χ.:Δεν σου εκατσε η γκομενα...ασχολεισαι με αλλη!Δεν σου εκατσε η δουλεια...
Συναγωνιστη Μενεδημε,
Να εισαι ευγνωμων για αυτα που εχεις:Δεν ζεις στον δρομο και δεν εισαι νηστικος.Χρειαζεται βεβαια να προσεχεις την εικονα σου γιατι στον ιδ.τομεα πουλας ΚΑΙ εικονα ακριβως οπως οι πουτανες:επικρατει η θετικη αυρα και η καλη εικονα!Τρωγε πιο πολλα φρουτα και λαχανικα και κοψε τις πολλες πιτσες και τα σουβλακια .
Δεν σου εκατσε η γκομενα;Κυνηγα αλλη!
Δεν σου εκατσε η δουλεια;Στελνεις βιογραφικο αλλου!
Στελνε για Α.Σ.Ε.Π.Υπαρχουν θεσεις ακομα και για ατομα χωρις εμπειρια.Δοκιμασε ακομα και για θεσεις αποφοιτων Γυμνασιου αν εχεις καλι βαθμο στο απολυτηριο.
Θεωρω δεδομενο οτι στο διαδικτυο δεν μπαινεις μονο στο bou.αλλα και οπου μπορεις να βρεις θεσεις εργασιας.Συν Αθηνα και χειρα κινει!Στελνε βιογραφικα και η θεα Αθηνα θα βοηθησει.Μην το βαζεις κατω .Εχεις σφαιρες στο οπλο σου και οσο εχεις σφαιρες η μαχη ΔΕΝ τελειωνει παρα μονο οταν ερθει η νικη!
Σε ευχαριστώ
@argyrotoxos , και ευχαριστώ τον καθέναν σας ξεχωριστά. Το παλεύω παιδιά, απλά μερικές φορές μου έρχεται να τα παρατήσω όλα.
Με έχω εντοπίσει ουκ ολίγες φορές να είμαι πολύ δυνατός και άλλες φορές να ψάχνω σημείο να κρυφτώ για να κλαίω μέσα στο σπίτι. Παλιά, όχι πολύ παλιά, πριν κάποια χρόνια, κάποια βράδια, όταν είχα προβλήματα, κανένα γκομενικό κλπ, έκλαιγα και κάπως ανακουφιζόμουν. Τώρα δεν μου έρχεται ούτε αυτό. Βυθίζομαι, βυθίζομαι βαθιά στα δικά μου σκοτάδια. Δεν το δείχνω στους δικούς μου ανθρώπους, μόνο λίγο γκρινιάζω σε φίλους. Ναι, μιλάω με αρκετό κόσμο. Είμαι, ή μάλλον ήμουν ιδιαίτερα κοινωνικό άτομο, με το γυμναστήριό μου, τις δουλειές μου, τα φλέρτ μου, τις σχέσεις μου, τις πουτάνες μου, όλα. Δυστυχώς με την covid αλλάξανε πολλά. Πολλοί γύρω μου, αλλά και εμένα συμπεριλαμβανόμενου γίνανε "φοβικοί". Μετά ήρθε και η ανεργία. Μια υπερεκτίμηση δυνατότητων, κάποιες λανθασμένες κινήσεις και έχω οδηγηθεί εδώ.
Όσον αφορά τα βιογραφικά και την αναζήτηση εργασίας πιστέψτε με κάνω προσπάθειες πολύ σοβαρές - στέλνω, και προσέχω το οτιδήποτε.
Δεν είμαι φυσικά μόνο στο bou και χαζεύω. Κάνω απίστευτες προσπάθειες - αλλά έχω ένα μεγάλο πρόβλημα - δε είμαι τεχνίτης ή μάστορας - έχω ένα καλό αλλά γενικό βιογραφικό το οποίο έχουν πολλοί - Χρειάζεται κοινώς κάποιος να με "σπρώξει" - να μου δοθεί ευκαιρία - δεν ξέρω αν με πιανετε - δεν το λέω με την έννοια της "απάιτησης", προς Θεού αλλά αλλιώς δεν γίνεται. Έχω στείλει βιογραφικά στο e food (όχι διανομέας) μέχρι και για ταμίας σε τσοντοσινεμά έχω στείλει βιογραφικό - δεν σνομπάρω αγγελίες αλλά πάντα κοιτάζω τα logistics (δεν εννοώ τον κλάδο άλλο εννοώ). Τι εννοώ; Εννοώ πως δεν μπορείς να πηγαίνεις στη Μαγούλα από τον Πειραια για 600 ευρώ κάθε μέρα εκτός αν έχεις ΜΑΥΡΗ ανάγκη ή αν είσαι πχ εκπαιδευόμενος για κάποια τέχνη. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΟΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ
Έχω πάει σε 8 - 9 συνεντεύξεις, μεγάλες εταιρείες, οι δύο μάλιστα ήταν σε πολύ σοβαρές εταιρείες (πολυεθνικές ή με εξαγωγικό στυλ) και για μισθούς 900 - 1000 ευρώ που για μένα είναι ταμάμ. Μιλάμε 3 και 4 συνεντεύξεις διαδοχικά.... Ωστόσο τη τελευταία στιγμή όλα στράβωσαν, κυρίως λόγω της covid.
Μετά, οι ευκαιρίες που βλέπω επαγγελματικά είναι για ελάχιστα χρήματα και πολύ μακριά, όπως σας προείπα παραπάνω. Μένω πχ στο Πειραιά και οι πιο πολλές δουλειές που σκάνε ως "ευκαιρίες" (αν λες ευκαιρία να είσαι χαμάλι για 600 ευρω με Πακιστανούς στο Μενίδι, όπου πρέπει να πας με το αμάξι σου κάθε μέρα...) Και το τονίζω δεν έχω θέμα ως προς τη δουλειά αλλά δεν είμαι 25 ετών πια για να κάνω ξεγλιστρίματα. Πρέπει να βρω μια εργασία και να δουλεύω "σταθερά" - όχι από εδώ και απο εκεί. Έχω παρακολουθήσει και κάποια μαθήματα security και περιμένω να δώσω εξετάσεις αλλά και αυτά με τον ιό αργουνε, προκειμένου να βγάλω άδεια - και είναι και σαν δουλειά μια μαλακία που σχεδον δεν πληρώνει.
Στο xe (χρυσή ευκαιρία ergasia) που μπαίνω πάρα πολύ τακτικά υπάρχουν κυρίως πολύ μικρές εταιρείες, φυσικά στέλνω και απο εκεί. Δεν χάνω καμία ευκαιρία. Μορφοποιώ βιογραφικό, το στέλνω για έλεγχο σε γνωστους και σε ειδικούς κλπ. Το ψάχνω πολύ. Η εμπειρία δεν με βοηθάει. Αν πχ είχα εμπειρία B2B πωλήσεων τώρα θα επέλεγα εργασίες... ή αν ήμουν τεχνίτης. Στην ηλικία που είμαι σε ζητάνε "έτοιμο", γενικά ζητάνε έτοιμους, δεν έχουν όρεξη να επενδύσουν πάνω σου - γι αυτό πάνε κατά διάολου οι πιο πολλές ελληνικές επιχειρήσεις. Εγώ πχ που έχω τρελή διάθεση για έναν τομεά Χ δεν θα με πάρουν αλλά θα πάρουν τον ετοιματζίδικο... ο ετοιματζίδικος έχει πάντα τρελές απαιτήσεις και ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ που πολλές αγγελίες ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ και κλαίνε ότι δεν βρίσκουν" τον κατάλληλο.