Πολύ ωραίες οι παραθέσεις που βάλανε όλοι οι συναγωνιστές. Ξεχωρίζω ιδιαίτερα τις παραθέσεις που έκαναν οι
@GiorgosTsompanidis και ο
@Fillipos , ο οποίος το θέτει σε μια βάση πιο "φιλοσοφική" και με γενική σημασία. Να έχει δίκιο. Θα συμφωνήσω επίσης με τον συναγωνιστή φίλο
@deltree , ειδικά στην τελευταία του πρόταση που λέει
"Η ζωή είναι μαραθώνιος όχι σπριντ" κρύβεται όλη αλήθεια. Μπορεί να ακούγεται σαν μια ανιαρή κοινοτυπία αλλά είναι η αλήθεια. (Εν τω μεταξύ η φωτογραφία του
@deltree μου θυμίζει έναν πολύ παλιό συναγωνιστή με τεράστια παρουσία εδώ!)
Στα δικά μου τώρα. Όχι ρε 'σεις, δεν θα θέλω να "γκρινιάζω", αλλά δυστυχώς μου βγαίνει πλέον από το φυσικού του ένα "παράπονο". Μόλις ξεκίνησε ο ιός και τα λοκντάουν ξεκίνησε και η καταστροφή μου, η επαγγελματική και η προσωπική (κατά συνέπεια). Έχω ευθύνη; Φυσικά έχω, και φυσικά δεν την απεμπολώ, επουδενί. Αλλά ρε φίλε και η ατυχία με έχει πηδήξει. Ό,τι και να πάω να κάνω γαμιέται, με συγχωρείτε για την έκφραση. Αναφέρομαι κατά βάση επαγγελματικά. (Όχι, δεν θα αναλύσω guys εδώ συγκεκριμένα απλά όποιος θέλει να βοηθήσει σε pm όπως κάνω και εγώ αν χρειαστεί.)
Διάγω λοιπόν το 2ο έτος ανεργίας και η ψυχολογία μου αναμφίβολα βρίσκεται στα τάρταρα. Η ζήση μου έχει αλλάξει φύρδην, όπως έλεγε και η Δέσποινα Ανυφαντούλη στην ταινία με τον κύριο Πετροχείλο (για όσους θυμούνται). Με έχει καταβάλει έντονα, ψυχολογικά η όλη κατάσταση. Κάποιες κινήσεις βελτιωτικές με σεμινάρια κλπ δεν δούλεψαν. Τα πάντα είναι κλειστά. Υπάρχει τεράστια προσφορά από υποψήφιος παντού (σε κάθε τομέα) γενικά. Χρειάζονται γνωριμίες και πολλοί τομείς είναι κλειστοί. Και δεν είμαι 25 αλλά 37. όχι, μεγάλο δεν με λες. Με αυτό τον γαμοιό νιώθω σαν να έχω γεράσει απότομα. Προσπαθώ να τηρώ απόλυτα τα μέτρα καθώς έχω επαφή με ανθρώπους ηλικίας κοντά στα 70 που είναι οι γονείς μου.
Όχι, δεν είμαι ευχαριστημένος από τη ζωή μου. Δεν περίμενα να με οδηγήσουν σε τέτοιο τέλμα οι επιλογές και τα όποια λάθη μου. Ναι, το είπαμε, σαφώς και έκανα λάθη, αλλά νομίζω τα πληρώνω δυσανάλογα.
Ευχαριστώ όσους μπήκατε στο κόπο να διαβάσετε.
Μενέδημος