κάτι μου λέει ότι καθόσασταν και στη ουρά απέναντι από το Τσουμ και περιμένατε να φάτε πιροσκί άπό ένα παράθυρο, από μια τρύπα μαγαζάκι που υπήρχε εκεί.Σε ήμέρα γιορτής είχες τύχει στην Χερτσάτικ όπου εκτός από τα χιλιάδες εξωπραγματικά μουνιά που υπήρχαν εκεί, το άλλο απίστευτο θέαμα, ο δρόμος ήταν στρωμένος από εκκατομύρια σπασμένα μπουκάλια σα χαλί φακίρη, από αυτά που πίνανε και πετάγανε. Οι φίλοι σου λογικά πρέπει να πηγαίνανε στο Τάρας Σεβσένκα. Κάποτε στο Τεπελένι τύπε ή Κύριε διότι για να τα είδες αυτά είσαι άνω των ήντα...
στη σελιδα 326 και 329 στο σποσοριγκ και σεξοτουρισμος στην ουκρανια γραφω μερικες από τις εμπειριες μου
πραγματι είμαι μεγαλος
εκτος από αυτά που γραφω στις σελιδες που ανεφερα δεν τα θυμαμαι αυτά που ρωτας
θυμαμαι ότι το νομισμα ηταν κουπονι,οτι πηγαίναμε κοντα στο σταθμο κριτσιατικ στο καζινο budapest που στο ισογειο ειχε ένα ζαχαροπλαστειο και στον πρωτο ένα στριπτιζαδικο
τις παραμονες πασχα και νεου ετους το μεσημερι πηγαίναμε στο ντεκανατο)τμημα του πανεπιστμιου που ασχολείτο με τους ξενους φοιτητες και καναμε τσιμπουσι με τις υπαλληλους που ευτυχως ηταν από τις λιγες που ηξεραν αγγλικα
τρωγαμε πολλες φορες σε ένα ελληνοουκρανικο εστιατοριο που ειχαν ο ενας φοιτητης ο ευγενιος και η φιλεναδα του η ζανα οπως και σε εστιατόρια μεγαλων ξενοδοχείων
στο μεταξυ επειδή τα χριστουγεννα ηταν 15 μερες μετα την ελλαδα δεν εκανα ποτε χριστουγεννα στην ουκρανια αλλα μονο νέο ετος και πασχα
θυμαμαι ένα πασχα το βραδυ του μεγαλου σαββατου πηγαμε νομιζω στο βλαντιμιρσκι και φυγαμε 12,15 οι μονοι που φυγαμε
την άλλη μερα 5 το πρωι υπηρχαν οι ουρανεζεσ γυρω από την εκκλησια και περιμεναν με καλαθακια τον παππα νατις ευλογησει
γαμησι και θρησκεια
τοτε 1990μεχρι 93 αν τους ρωταγες για τον κομουνισμο η πλειοψηφια ελεγε ότι ναι μεν ειχαν περισσοτερες κοινωνικες παροχες τοτε αλλα ποτε πια κομμουνισμος
ειχε και μια άλλη μεγαλη εκκλησια