apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
λατρεμενη....
μια εξευγενισμενη ομορφια σε συνδιασμο με μια μυσταγωγικη γοητεια
Η φάτσα της είναι να τη γαμάς και να κάνεις headbanging....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ε sometimes τυπετυπε την εχεις γδαρει ε?
το Ναταλακι ειναι η επισημη αγαπημενη του απολυτου τυπου ρε συ...Καλα το λεει η κοπελα. Εισαι παλιανθρωπος. ΤΟν παιζεις και για τη Ναταλι Θανου!
Αμα ειναι αυτη που επαιζε στο σηριαλ με το μαγαζι Μπαρμπαδημος, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΕΤΑ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑτο Ναταλακι ειναι η επισημη αγαπημενη του απολυτου τυπου ρε συ...
Καλα το λεει η κοπελα. Εισαι παλιανθρωπος. ΤΟν παιζεις και για τη Ναταλι Θανου!
α τυπε δεν φταιω εγω,ειναι το καλυτερο μοντελοτο Ναταλακι ειναι η επισημη αγαπημενη του απολυτου τυπου ρε συ...
α τυπε δεν φταιω εγω,ειναι το καλυτερο μοντελο
ειναι νεα
ομορφη
με ξετρελαινει![]()
![]()
Στο βιντεακι παντως το δερμα του προσωπου της ειναι επιεικως....χαλια!!!!
Με εμφανεστατο-παρα το μακιγιαζ-"πορτοκάλι" και πολλα μικρα σπυρακια...
Ωραιο σωμα και ποδια,ιδιοτυπο-ιδιομορφο κουρεμα και χρωμα (εμενα μου αρεσει..)αλλα μετριο
προσωπο
Αυτα
Τα καλα μου λογια τα ειπα :S
Εαν κοιταξεις απο κοντα την φλουδα ενος ωριμου χρωματικα πορτοκαλιου,σχηματιζονται αυτοι οι μικροι
"κρατηρες",λακκουβιτσες,οι οποιες μπορει στο πορτοκαλι (και στα εσπεροειδη γενικοτερα) να
υποδουλωνουν την υπαρξη βιταμινης Ε,στο ανθρωπινο δερμα και δη στο προσωπο,το να εχει τετοια οψη
και υφη υποδηλωνει την ελλεψη της της (μαλλον..)
![]()
ειναι χαρακτηριστικες οι λακκουβιτσες
![]()
Ενα λαμπερο και υγιεστατο δερμα αψογης ποιοτητας και αισθητικης ειναι "τσιτα",και γυαλιστερο σαν στιλβωμενο...
Καταλαβες πανηλιθιε;
Ή θες ειδικη επεξηγηση;
Αλλα που να ξερεις εσυ απο γυναικεια δερματα προσωπου,δεν εχεις δει και ποτε απο κοντα αμακιγιαριστη κοπελλα
Μονον πουτανες αυτηρως,οι υπολοιπες ειναι ελλεεινιδες ετσι;
Και η χουφτα σου εχει βγαλει μαλλια απο την μαλακια που σε δερνει,δεν βλεπεις δερμα να μας πεις την ποιοτητα της....
Οποτε δεν εχεις προσλαμβανουσες...σε καταλαβαινω Ναθφαλινα,Φιλε μου
Τραβα γαμησου,τωρα να συζητησω με τα κοριτσια