Νέα

Ειρήνη Κεβεζέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Γαμαικανος.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 231
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Που να μου το'δινε το 80άρι δεν της τον έδινα....

Δε λέω, έχω πηδήξει και, καλά να μ'έχει ο Θεούλης, σκοπεύω να πηδήξω και πολύ χειρότερες "αντικειμενικά". Απλά η συγκεκριμένη μου βγάζει κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω ούτε με τη λέξη εμετό.
Άσε που είναι και βαζέλα! :grin:

Είναι 25 ετών, έχει ύψος 1.75 και έχει καταγωγή από το Μεσολόγγι και τη Μικρά Ασία. Εργάζεται ως εκπαιδεύτρια κομμωτών σε πολυεθνική εταιρεία, ενώ έχει συμμετάσχει και σε διαφημίσεις. Συμμετέχει στα Playmate της χρονιάς 2010 για να ζήσει από κοντά τη μοναδική εμπειρία του διαγωνισμού. Δηλώνει ευαίσθητη αλλά και δυναμική. Είναι Παναθηναϊκός, ενώ χόμπι της είναι το kick boxing και το aqua aerobic.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Είναι 25 ετών, έχει ύψος 1.75 και έχει καταγωγή από το Μεσολόγγι και τη Μικρά Ασία. Εργάζεται ως εκπαιδεύτρια κομμωτών σε πολυεθνική εταιρεία, ενώ έχει συμμετάσχει και σε διαφημίσεις. Συμμετέχει στα Playmate της χρονιάς 2010 για να ζήσει από κοντά τη μοναδική εμπειρία του διαγωνισμού. Δηλώνει ευαίσθητη αλλά και δυναμική. Είναι Παναθηναϊκός, ενώ χόμπι της είναι το kick boxing και το aqua aerobic.

Είμαι 23 ετών, έχω ύψος 1.80, καταγωγή από Αθήνα, ξέρω να κουρεύω σκύλους υπαλλήλων πολυεθνικών εταιρειών που έχουν συμμετάσχει σε διαφημίσεις (οι σκύλοι όχι οι υπάλληλοι) και δεν της τον έβαζα ούτε με προεδρικό διάταγμα! :2funny: :2funny: :2funny:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
παιρνουν συναλλαγμα? jesus δλδ :cool2:

Τώρα που έχουν σφίξει τα γάλατα προκειμένου να πάρουν τα βουνά, παίρνουν και συνάλλαγμα κι ό,τι θες....

Εγώ δεν τους δίνω φράγκο πάντως άμα είναι να καπνίζω στο πεζοδρόμιο και να πάθω πνευμονία. Σταδιάλα!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Είμαι 23 ετών, έχω ύψος 1.80, καταγωγή από Αθήνα, ξέρω να κουρεύω σκύλους υπαλλήλων πολυεθνικών εταιρειών που έχουν συμμετάσχει σε διαφημίσεις (οι σκύλοι όχι οι υπάλληλοι) και δεν της τον έβαζα ούτε με προεδρικό διάταγμα! :2funny: :2funny: :2funny:
Και δηλώνεις άγριος και γλυκούλης? :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τώρα που έχουν σφίξει τα γάλατα προκειμένου να πάρουν τα βουνά, παίρνουν και συνάλλαγμα κι ό,τι θες....

Εγώ δεν τους δίνω φράγκο πάντως άμα είναι να καπνίζω στο πεζοδρόμιο και να πάθω πνευμονία. Σταδιάλα!

ασε τα κλειδια του σαιτ σε εμπιστο ατομο
401856.gif

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αν είχα κλειδιά για το site στο νώντα θα τα άφηνα.

Μέσα σε ένα μήνα θα είχε βροντήξει το σύμπαν!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ααααααχαχαχα
αχαχαχαχαχαχαχα
τουλαχιστον θα μαθαινε τους κλωνους κ θα χαιροταν!

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ποιον θα εβαζες να συγχωνευει θεματα??

δωσε σε μενα αυτη τη δουλειααα πλιζζζζ

(νια νια νια γκαστεζζζ :P)

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
βρε βρε!!!καλως την ''φιλη'' του κολλητου μου!!!! ;) ;) ;)
ακριβεστατες οι πληροφοριες σου φιλε... :thumbsup:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
βρε βρε!!!καλως την ''φιλη'' του κολλητου μου!!!! ;) ;) ;)
ακριβεστατες οι πληροφοριες σου φιλε... :thumbsup:
απο κοντα ειναι καλη φιλε?σε σχεση με τις φωτογραφιες εχει μεγαλη διαφορα?

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
ποιον θα εβαζες να συγχωνευει θεματα??

δωσε σε μενα αυτη τη δουλειααα πλιζζζζ

(νια νια νια γκαστεζζζ :P)

Μοντς θα άφηνα κάμποσους για να λυσσομανάνε αναμεταξύτωνε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
:grin:

00000000000000000000000fi.jpg

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αν τα κανει κ μοικανα τα μαλλια της, εγω την θελω παντως :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Λάκι μην μασάς!Φαντάσου να έχει και καμμιά Μεσολογγίτικη προφορά...έμετο! :grin:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Καλούτσικη είναι.
50103225.jpg

Θα ξανανοίξω φωτό της μετά από 5 μέρες τουλάχιστον, να έχει ηρεμήσει το στομάχι μου. :2funny:

Αν μου αρέσει θα το πω κι ας είναι κωλοτούμπα. Στις πρώτες δύο που μπήκαν στο θρεντ ισχύουν αυτά που είπα στο ακέραιο.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Λάκι μην μασάς!Φαντάσου να έχει και καμμιά Μεσολογγίτικη προφορά...έμετο! :grin:

Δεν ξέρω τι προφορά έχουν εκεί ρε παίχτη.

Με τις κρητικές δεν τα'χω καλά με τον τρόπο που μιλάνε αλλά κάνουν κάτι πίπες οι ρουφιάνες άλλο πράμα!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom