Σωστός σε ότι είπεςΛοιπόν παίδες η γονορροια η βλενοροια όπως πολλοί ναυτικοί ακαποτοι Καβαλλάριδες της οικουμένης αποκαλούσαν είναι βακτηριακή λοίμωξη η οποία παρουσιάζεται κυρίως ως τσούξιμο της ουρήθρας από την κύστη δλδ έως την έξοδο πάνω στο πουτσοκεφαλο. Εμφανίζεται η παραγωγή λευκοκίτρινου εκκριματος απο το πέος . Γίνεται λήψη αυτού για εργαστηριακή διάγνωση... Η θεραπεία είναι αγωγή από του στόματος αντιβίωσης και κάποιο ενέσιμο στο ποπουδακι εφάπαξ. Γενικά δεν είναι λοίμωξη επικίνδυνη στο να σου αφήσει κάτι χρόνιο η να κάνει μόνιμη ζημιά κάπου. Μπορεί να κολλήσεις και με ακαποτη πίπα και η μετάδοση γίνεται σχεδόν αμέσως δλδ αν κάποιος έχει και πιπωσει την κοπέλα και είσαι ο επόμενος ... Δεν χρειάζεται χρόνο επώασης .... Μόνο να εκτεθεις σε αυτό το υγρό που ανέφερα ... Αυτά γνωρίζω .... Από κάποιο φίλο που κόλλησε και γιατρούς που έχω μιλήσει...
Πριν από 7-8 χρόνια σε παρτουζα είχα εκτεθεί κι εγώ τα συμπτώματα είναι ακριβώς όπως είπε ο φίλος ποιο πάνω
Πώς κόλλησα ενώ έκανα με προφυλακτικό κανονικά?
Η κοπέλα απίστευτη ποιο ωραίο πισινό δεν είχα ούτε έχω ξαναδεί
Μπανάκι μαζί καβλωμενος στο φουλ,πάμε στο κρεβάτι πάω να γλύψω ψαρίλα παιδιά!
Χαλαστηκα άντε λέω να μπω μέσα της να χύσω τλχστ έτσι ημισκληρος βγαίνει η καποτα σε κάποια φάση ακούμπησε μάλλον αυτό ήταν
Τελικά ούτε που τελείωσα έπρεπε να διακόψω το παιχνίδι μόλις μύρισα την ψαρίλα απαράδεκτο για έμπειρο παίχτη
Συμπτώματα γρήγορα μετά από 3 -4 ημέρες τσούξιμο και υγρό σαν ποιον
Θεραπεία χάπια και ενέσεις 5-6 δεν θυμάμαι πάντως κάνα μήνα ιστορία
Η σύντροφός μου τότε δεν κόλλησε
Κολλητός μου πριν κάνα τρίμηνο ζευγάρι είχε αρπάξει κι αυτός με ζευγάρι που είχαμε παίξει κι εγώ με την σύντροφό μου
Το χαρακτηριστικό τις κοπέλας ήταν η βαθιά πίπα ο γιατρός του είχε πει ότι κολαει κι έτσι ειδικά αν το πέος πιάνει φάρυγγα
Τλσπ μετά από όλα αυτά ψιλοξενερωσα με τον χώρο αυτό δεν είναι κι ότι καλύτερο να βλέπεις τον πουτσο σου να βγάζει ποιον
Η μυρουδια είναι καμπανάκι μάγκες και για αυτό και πολλά άλλα!