enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.732
- Πόντοι
- 3.656
δεν ειμαι σιγουρος..εχω ακουσει,οτι εχει σκληρηνει ο κυκλος που μπαινεις...
τυπε μηπως εχει βαλει ο αντρας της ορο να τον γαμανε αυτον πρωτα; :S
λιμανακια συχναζει ακομα?δοκιμασα 2 φορες να την πετυχω αλλα τιποτα
οχι...μικρυνε πολυ...οσοι δεν ηταν συχνα στα παρτυ,φαγανε πορτα...Υπάρχει κάποια επαφή με τον κύκλο αυτό?
παλαιων πατρων γερμανος αυτα...λιμανακια συχναζει ακομα?δοκιμασα 2 φορες να την πετυχω αλλα τιποτα
Υπάρχει κάποια επαφή με τον κύκλο αυτό?
ψαξε στις πισω σελιδες καποιος θυμαμαι ειχε ποσταρει την διευθυνση της στο fb με φωτογραφιες, πληροφοριες για την προσωπικη της ζωη κτλ κτλ
Με τον ανδρα της χωρισε, μετα απο τοσες πουτσες καταλαβαν οτι δεν ταιριαζουν !
ψαξε στις πισω σελιδες καποιος θυμαμαι ειχε ποσταρει την διευθυνση της στο fb με φωτογραφιες, πληροφοριες για την προσωπικη της ζωη κτλ κτλ
Με τον ανδρα της χωρισε, μετα απο τοσες πουτσες καταλαβαν οτι δεν ταιριαζουν !
κριμα τυπε που χωρισε με τον αντρα της.ηταν πολυ ταιριαστο ζευγαρι οταν ρουφαγαν πουτσες μαζι
δεν νομίζω ότι χώρισαν, χθές το βράδυ τα πίναν μαζί στην Βάρκιζα...
έχουν και δυό παιδιά, κορίτσι και αγόρι στην εφηβεία... δυσκολο να τα σπαάσουν, ο πίπης μάλλον ονειρεύεται...
έχουν και δυό παιδιά, κορίτσι και αγόρι στην εφηβεία... δυσκολο να τα σπαάσουν, ο πίπης μάλλον ονειρεύεται...
ε αφου δεν ασχολείσαι όπως λές γιατί μεταφέρεις ανακρίβειες χωρίς να έχεις γνώση από πρώτο χέρι?
ε αφου δεν ασχολείσαι όπως λές γιατί μεταφέρεις ανακρίβειες χωρίς να έχεις γνώση από πρώτο χέρι?
Ειναι γνωστος για τις ανακριβειες και τις μαλακιες του ο συγκεκριμενος επι παντως επιστητου, δεν θα επρεπε να απορεις
Aστους να λενε αστερι μας και συνεχισε να μας ανοιγεις τα ματιαΑντε γαμησου ρε μαλακα... ψαξε στις προηγουμενες σελιδες και θα τα βρεις ολα.
Αν δεν υπαρχουν ρωτα κανεναν διαχειρηστη αν σβηστηκανε..
Γραφτηκανε πολλα για την συγκεκριμενη κυριως για την δουλεια που κανει, την χωρα προελευσης της και την οικογενειακη της κατασταση...
Για να ποσταριστει και το fb της σημαινει οτι ηξερε και το ονοματεπωνυμο της
Αυτος που το εκανε αν θελει ας μπει να ενημερωσει, εγω δεν ασχολουμαι !!!