ManForbiGirl
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2006
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
κι όχι μόνο....
Ζηλευεις που εγινε πιο διασημη απο σενα σε χρονο ντε-τε?
τα προφυλακτικα παντως δεν τα βλεπω ουτε στον κωλο ουτε στο μουνι....
τα προφυλακτικα παντως δεν τα βλεπω ουτε στον κωλο ουτε στο μουνι....
πιο πολυ για urban legend μου κανει..
Το ότι βρισκόμαστε εδώ δε σημαίνει οτι αντιλαμβανόμαστε τον ερωτισμό με τον ίδιο τρόπο.
Αυτό που κάνει όμως έναν άνθρωπο να είναι πραγματικά ερωτικός είναι το να είναι ανοικτόμυαλος.. Αυτό δε σημαίνει ότι κάνει τα πάντα, αλλά ότι αποδέχεται την οποιαδήποτε έκφραση του σεξ.
Αν λοιπόν δεν είστε σε αυτή τη κατηγορία μπορείτε να πηγαίνετε στα μπουρδέλα και να πηδάτε με την ασφάλειά σας.. πράγμα που εγώ το αποδέχομαι απόλυτα.
Το ότι όμως υπάρχουν κάποιοι που θαυμάζουν τους ανθρώπους που χαίρονται το σεξ οπως το γουστάρουν αυτοί και δε δινουν δεκάρα για το ότι θα πουν οι άλλοι, πρέπει να γίνεται και αυτό αποδεκτό
Αυτά για να σκεφόμαστε και λιγο...
Για ριξε τη θεωρία σου λοιπόνΠοιον ερωτισμο ρε φιλε
ηθελα να ξερα αυτα θελετε και τα λετε ή σας ξεφευγουν καταλαθος
Για ριξε τη θεωρία σου λοιπόν
Ποια θεωρια μου? Θα δεχοσουν να πηδηξεις αυτο το πραμα
μαζι με αλλους 4-5 μαντραχαλαρεους που μαζεψε εκεινη την ωρα?
εκτος αυτου σε μερικες της τον φορανε χωρις καποτα... που σημαινει οτι δεν λεει οχι
κινδυνος θανατος τυπε. Ποτε μην εμπιστευεσαι γκομενες που δεν σεβονται την ιδια τους την υγεια.
Δεν ξερω τι ρολο βαραει η συγκεκριμενη και με τι "καρμα" ηρθε σε αυτη τη ζωη
αλλα δεν φαινεται να χει καλο μελλον. Το οποιο φυσικα απευχομαι
δεν ειναι νορμαλ αυτα που κανει και φυσικα δεν υπαρχει καμια ανοικτομυαλια σε αυτα.
Υπερβολη ειναι ακομη και αν της αρεσει το σεξ.
Προτιμω να πας να δωσεις ενα 20αρικο - 50αρικο -200αρικο να διαλεξεις μια
και να το κανεις σαν ανθρωπος... οτι πληρωνεις παιρνεις σημερα.
Είδες λοιπόν ότι δε μπορείς να αποδεχτείς τις σεξουαλικές προτιμήσεις;
Ξέρεις υπάρχουν και ανθρωποι που τους αρεσουν και διαφορετικά πράγματα από το ιεραποστολικό.
Δεν ξέρω τι κάνεις στο κρεβάτι σου αλλά ποιος ορίζει τι είναι νορμαλ;
Το αν σέβεται την υγεία της εσύ απλά το υποθέτεις.. ασε με να ξερω καποια πραγματα παραπάνω..
Η Ειρήνη είναι πολύ πολύ περισσότερα από αυτό που βλέπετε στις φώτο..
Πάντως αν δε σε φτιάχνει η φάση το σεβομαι αλλά οι φαντασιώσεις είναι τόσες όσες και οι ανθρωποι αυτού του πλανήτη ;)
δε μας το κάνεις πιο λιανό ρε μάστορα . δικηγόρος της είσαι, ο γιατρός της, ο νταβάς ή ένας από τους γαμιάδες της που έχετε μπει σε γυάλα και πηδιέστε εδώ και 6 μήνες μόνο μεταξύ σας οπότε κανείς δεν κουβαλάει παράσημο;Είδες λοιπόν ότι δε μπορείς να αποδεχτείς τις σεξουαλικές προτιμήσεις;
Ξέρεις υπάρχουν και ανθρωποι που τους αρεσουν και διαφορετικά πράγματα από το ιεραποστολικό.
Δεν ξέρω τι κάνεις στο κρεβάτι σου αλλά ποιος ορίζει τι είναι νορμαλ;
Το αν σέβεται την υγεία της εσύ απλά το υποθέτεις.. ασε με να ξερω καποια πραγματα παραπάνω..
Η Ειρήνη είναι πολύ πολύ περισσότερα από αυτό που βλέπετε στις φώτο..
Πάντως αν δε σε φτιάχνει η φάση το σεβομαι αλλά οι φαντασιώσεις είναι τόσες όσες και οι ανθρωποι αυτού του πλανήτη ;)
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κανω "λιανά"δε μας το κάνεις πιο λιανό ρε μάστορα . δικηγόρος της είσαι, ο γιατρός της, ο νταβάς ή ένας από τους γαμιάδες της που έχετε μπει σε γυάλα και πηδιέστε εδώ και 6 μήνες μόνο μεταξύ σας οπότε κανείς δεν κουβαλάει παράσημο;
εμένα μου απάντησεςΔεν υπάρχει κανένας λόγος να το κανω "λιανά"
Το πρόβλημα είναι εσείς γιατί εξάπτεστε; αν δε σας αρεσει όλο αυτό απλά πηγαίνετε δίπλα...
ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ
Λοιπόν το σίγουρο είναι ότι η τύπισσα δεν είναι Ελληνίδα...τώρα από που είναι ένας Θεός ξέρει...Για τα προσωπικά μου γούστα είναι καράμπαζο...προφανώς είναι νυμφομανής και δεν την νοιάζει το αύριο...με τόσα ακάποτα θα είναι θαύμα αν δεν έχει "κάτι"...
Milane ellinika grafei ellinika giati oxi;
brika kai auta:
kai agapimeno mou: