Νέα

Eirini gr...Το πιο γλυκό πουτανάκι στο ίντερνετ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα porcupine
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 656
  • Εμφανίσεις 282K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ManForbiGirl

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
0
Δε θα χορτάσει ποτέ !!!

Συνημμένα

• dima house 091-800.jpg
    dima house 091-800.jpg
    99,7 KB · Εμφανίσεις: 340

ManForbiGirl

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
0
πω πω σε κυνηγούς προφυλακτικών πέσαμε... Βρε παιδιά αντι να σχολιάσουμε το πόσο τεράστια καβλα είναι η γυναίκα ...ψάχνουμε για χρησιμοποιημένες καπότες; Αν κάποιος από εμας πάει μαζί της ας βάλει.. δεν νομίζω να πει οχι :)

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
τα προφυλακτικα παντως δεν τα βλεπω ουτε στον κωλο ουτε στο μουνι....

[size=14pt]Αν είναι όντως φωτό της Ειρήνης [/size]τότε μπαίνει στην κατηγορία υψηλού κινδύνου. Μόνο για ρισκαδόρους.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
πιο πολυ για urban legend μου κανει.. :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το ότι βρισκόμαστε εδώ δε σημαίνει οτι αντιλαμβανόμαστε τον ερωτισμό με τον ίδιο τρόπο.
Αυτό που κάνει όμως έναν άνθρωπο να είναι πραγματικά ερωτικός είναι το να είναι ανοικτόμυαλος.. Αυτό δε σημαίνει ότι κάνει τα πάντα, αλλά ότι αποδέχεται την οποιαδήποτε έκφραση του σεξ.
Αν λοιπόν δεν είστε σε αυτή τη κατηγορία μπορείτε να πηγαίνετε στα μπουρδέλα και να πηδάτε με την ασφάλειά σας.. πράγμα που εγώ το αποδέχομαι απόλυτα.
Το ότι όμως υπάρχουν κάποιοι που θαυμάζουν τους ανθρώπους που χαίρονται το σεξ οπως το γουστάρουν αυτοί και δε δινουν δεκάρα για το ότι θα πουν οι άλλοι, πρέπει να γίνεται και αυτό αποδεκτό
Αυτά για να σκεφόμαστε και λιγο...

Ποιον ερωτισμο ρε φιλε  :headbang: :headbang: :headbang:
ηθελα να ξερα αυτα θελετε και τα λετε ή σας ξεφευγουν καταλαθος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για ριξε τη θεωρία σου λοιπόν

Ποια θεωρια μου? Θα δεχοσουν να πηδηξεις αυτο το πραμα
μαζι με αλλους 4-5 μαντραχαλαρεους που μαζεψε εκεινη την ωρα?  :2funny:
εκτος αυτου σε μερικες της τον φορανε χωρις καποτα... που σημαινει οτι δεν λεει οχι
κινδυνος θανατος τυπε. Ποτε μην εμπιστευεσαι γκομενες που δεν σεβονται την ιδια τους την υγεια.

Δεν ξερω τι ρολο βαραει η συγκεκριμενη και με τι "καρμα" ηρθε σε αυτη τη ζωη
αλλα δεν φαινεται να χει καλο μελλον. Το οποιο φυσικα απευχομαι
δεν ειναι νορμαλ αυτα που κανει και φυσικα δεν υπαρχει καμια ανοικτομυαλια σε αυτα.
Υπερβολη ειναι ακομη και αν της αρεσει το σεξ.

Προτιμω να πας να δωσεις ενα 20αρικο - 50αρικο -200αρικο να διαλεξεις μια
και να το κανεις σαν ανθρωπος... οτι πληρωνεις παιρνεις σημερα. (Συμπεριλαμβανομενου και του κερδους χρονου
που δεν εψαξες κατι φθηνοτερο)

ManForbiGirl

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
0
Ποια θεωρια μου? Θα δεχοσουν να πηδηξεις αυτο το πραμα
μαζι με αλλους 4-5 μαντραχαλαρεους που μαζεψε εκεινη την ωρα?  :2funny:
εκτος αυτου σε μερικες της τον φορανε χωρις καποτα... που σημαινει οτι δεν λεει οχι
κινδυνος θανατος τυπε. Ποτε μην εμπιστευεσαι γκομενες που δεν σεβονται την ιδια τους την υγεια.

Δεν ξερω τι ρολο βαραει η συγκεκριμενη και με τι "καρμα" ηρθε σε αυτη τη ζωη
αλλα δεν φαινεται να χει καλο μελλον. Το οποιο φυσικα απευχομαι
δεν ειναι νορμαλ αυτα που κανει και φυσικα δεν υπαρχει καμια ανοικτομυαλια σε αυτα.
Υπερβολη ειναι ακομη και αν της αρεσει το σεξ.

Προτιμω να πας να δωσεις ενα 20αρικο - 50αρικο -200αρικο να διαλεξεις μια
και να το κανεις σαν ανθρωπος... οτι πληρωνεις παιρνεις σημερα.

Είδες λοιπόν ότι δε μπορείς να αποδεχτείς τις σεξουαλικές προτιμήσεις;
Ξέρεις υπάρχουν και ανθρωποι που τους αρεσουν και διαφορετικά πράγματα από το ιεραποστολικό.
Δεν ξέρω τι κάνεις στο κρεβάτι σου αλλά ποιος ορίζει τι είναι νορμαλ;
Το αν σέβεται την υγεία της εσύ απλά το υποθέτεις.. ασε με να ξερω καποια πραγματα παραπάνω..
Η Ειρήνη είναι πολύ πολύ περισσότερα από αυτό που βλέπετε στις φώτο..
Πάντως αν δε σε φτιάχνει η φάση το σεβομαι αλλά οι φαντασιώσεις είναι τόσες όσες και οι ανθρωποι αυτού του πλανήτη ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ξέρεις υπάρχουν και ανθρωποι που τους αρεσουν και διαφορετικά πράγματα από το ιεραποστολικό.
Το αν σέβεται την υγεία της εσύ απλά το υποθέτεις.. ασε με να ξερω καποια πραγματα παραπάνω..
Πάντως αν δε σε φτιάχνει η φάση το σεβομαι αλλά οι φαντασιώσεις είναι τόσες όσες και οι ανθρωποι αυτού του πλανήτη ;)

Οχι δεν το υποθετω ματια εχω και βλεπω. Τι θα πει υποθετω? Οι φωτογραφιες αλλα δειχνουν.
Το νορμαλ το χει ορισει πανω απο ολα ο Αριστοτελης με την θεωρια του περι μεσοτητας.
Ανοιξτε και κανα βιβλιο μιας και ειστε .... ανοιχτομυαλοι  ;) αλλα πολυ φοβαμαι πως αυτο το
"ανοικτομυαλος" χρησιμοποιειται μονο οπου μας συμφερει. Για μενα ενας ανοικτομυαλος ανθρωπος ειναι παντου ανοικτομυαλος
δεν ειναι μονο στο σεξ και στα αλλα σε γραφει στα αρχιδια του. Δεν την ξερω την συγκεκριμενη μιλαω γενικα
απλα οι φωτογραφιες που ειδα δεν μου αρεσαν... δεν μ αρεσει αυτο το θεαμα.. πες με συντηρητικο αλλα δεν ειναι του γουστου μου.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775

δε μας το κάνεις πιο λιανό ρε μάστορα  :think:. δικηγόρος της είσαι, ο γιατρός της, ο νταβάς ή ένας από τους γαμιάδες της που έχετε μπει σε γυάλα και πηδιέστε εδώ και 6 μήνες μόνο μεταξύ σας οπότε κανείς δεν κουβαλάει παράσημο;  :rockon: :rockon: :rockon:

ManForbiGirl

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
0
δε μας το κάνεις πιο λιανό ρε μάστορα  :think:. δικηγόρος της είσαι, ο γιατρός της, ο νταβάς ή ένας από τους γαμιάδες της που έχετε μπει σε γυάλα και πηδιέστε εδώ και 6 μήνες μόνο μεταξύ σας οπότε κανείς δεν κουβαλάει παράσημο;  :rockon: :rockon: :rockon:
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κανω "λιανά"
Το πρόβλημα είναι εσείς γιατί εξάπτεστε; αν δε σας αρεσει όλο αυτό απλά πηγαίνετε δίπλα...
ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κανω "λιανά"
Το πρόβλημα είναι εσείς γιατί εξάπτεστε; αν δε σας αρεσει όλο αυτό απλά πηγαίνετε δίπλα...
ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ
εμένα μου απάντησες

Ripper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
20
Like
604
Πόντοι
311
Λοιπόν το σίγουρο είναι ότι η τύπισσα δεν είναι Ελληνίδα...τώρα από που είναι ένας Θεός ξέρει...Για τα προσωπικά μου γούστα είναι καράμπαζο...προφανώς είναι νυμφομανής και δεν την νοιάζει το αύριο...με τόσα ακάποτα θα είναι θαύμα αν δεν έχει "κάτι"... 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λοιπόν το σίγουρο είναι ότι η τύπισσα δεν είναι Ελληνίδα...τώρα από που είναι ένας Θεός ξέρει...Για τα προσωπικά μου γούστα είναι καράμπαζο...προφανώς είναι νυμφομανής και δεν την νοιάζει το αύριο...με τόσα ακάποτα θα είναι θαύμα αν δεν έχει "κάτι"...  

Εγω ειπα και πριν... το να χρησιμοποιουμε το επιθετο "ανοικτομυαλος" μονο εκει που μας συμφερει
ειναι μια ωραιοτατη φαμπρικα και καραμελα που εχει βρει ο καθενας σημερα ο οποιος κανει κατι το οποιο
απο πολλους θα θεωρηθει ακραιο. Εμενα δεν με νοιαζει τι κανει ο καθενας και η καθεμια
αλλα μιας και ειναι ανοικτομυαλοι οπως λενε θα δεχθουν και την δικη μας διαφορετικη αποψη
αλλα θα ενημερωσουν και πως "ξερετε κατι? κανουμε τωρα ενα καρο μαλακιες και δεν μας νοιαζει το αυριο"
τοτε θα εισαι ενας εντιμος ανοικτομυαλος. Παει αυτο

κατα δευτερον... το τι ειναι νορμαλ και το τι οχι φανταζομαι το εχουν ορισει εδω και χρονια ενα καρο επιστημονες
οι οποιο αφιερωσαν την ζωη τους σε αυτο οπως μεγαλοι ψυχιατροι.. φιλοσοφοι , επιστημονες και αλλοι. Δεν θα ερθει να μου πει εμενα ο καθενας τωρα ποιος οριζει το νορμαλ και ποιος δεν το οριζει επειδη αυτος θελει να παινεψει το σπιτι του για να μην πεσει να τον πλακωσει δικαιωμα του να το κανει... αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει

αλλα το ποιος οριζει το νορμαλ ας το αφησουν γιατι εχει οριστει απο σοβαροτερους και εξυπνοτερους ανθρωπους.
Το οτι δεν μπορουν να το ακολουθησουν επειδη η φυση τους δεν τους το επιτρεπει αυτο ειναι δικο τους θεμα. Ας παινεψουν το σπιτι τους οπως ειπαμε και πιο πανω.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
σίγουρα πάντως ο άντρας της είναι πολύ ανοιχτόμυαλος  :think: :think: διότι και οι μερικές πορνοστάρ είναι παντρεμένες και πληρώνοντε για τη δουλειά τους, αλλά ξεκωλιάσματα στο ίντερνετ έτσι για την καύλα δεν έχω ξαναδεί. τελικά είναι μπροστά οι ελληνίδες

Συνημμένα

• 9_qlKZ8vyag2.jpg
    9_qlKZ8vyag2.jpg
    168,2 KB · Εμφανίσεις: 163

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom