Νέα

Ειναι υποχρεωτικο να πας εφεδρος αξιωματικός ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Carnivore
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 184
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ναι εισαι ανθυπολοχαγος αλλα έφεδρος και φτάνεις μέχρι ταγματάρχης.

Λογικο να ειναι προβλεπέ ρε φιλε και να τρέχουν συνεχεια ..... αξιωματικοι θα βγουν.
τυπε σε μερικες περιπτωσεις μεχρι και στραταρχης :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:2funny: ναι το γαμησε λιγο ο τυπος, μεχρι ανθυ πας και τον μπουλο μετα.. ταγματαρχης νομιζω δεν φτανει ουτε ο καραβανας
τυπε ο λακης ειχε φτασει σαν εφεδρος μεχρι στρατηγος παντως :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναι στην ουσια υπηρετεις σαν ανθυπολοχαγος, θυμαμαι εκαναν στην μοναδα κανονικα υπηρεσιες αυδμ. σε φυλακιο ενας με το επαιζε τρελιτσα και καλα πηγαινε να με διαταξει, και στο τελος τον κοπανησα με το τηγανι στο κεφαλι, τελικα ουτε που με εβγαλε αναφερομενο ο χεστης  :grin:

Καλα εκανε και σε διέταξε εισαι στρατιώτης και ηταν έφεδρος. Ανωτερος σου ηταν. Και οχι μονο απο σενα αλλα και απο ολους τους υπάξ μέχρι τον βαθμο του ανθύπα αν ηταν πανω και απο ανθυπα δεν ειμαι σιγουρος.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.939
Πόντοι
1.406
Παλιοτερα ισχυε σιγουρα οτι οι εφεδροι φτανανε μεχρι ταγματαρχαιοι,ειχαμε θυμαμαι 2 τετοιους στη μοναδα,ηταν μεγαλοι λιγο πριν την αποστρατευση.Εχω την εντυπωση οτι το εχουν αλλαξει ομως χωρις να ειμαι σιγουρος

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.939
Πόντοι
1.406
Ναι στην ουσια υπηρετεις σαν ανθυπολοχαγος, θυμαμαι εκαναν στην μοναδα κανονικα υπηρεσιες αυδμ. σε φυλακιο ενας με το επαιζε τρελιτσα και καλα πηγαινε να με διαταξει, και στο τελος τον κοπανησα με το τηγανι στο κεφαλι, τελικα ουτε που με εβγαλε αναφερομενο ο χεστης  :grin:
Καλα...Κοψε κατι

Επισκέπτης
Μέχρι ταγματάρχης φτάνεις σαν έφεδρος. Τσεκαρε το να δεις.
Τυπε ο ταγματαρχης ειναι μετα τον λοχαγο ποτε θα προλαβει ο εφεδρος να γινει οταν απο την σχολη ευελπιδων βγαινουν ανθυ και παιρνουν καθε 4 χρονια βαθμο :think:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Καλα εκανε και σε διέταξε εισαι στρατιώτης και ηταν έφεδρος. Ανωτερος σου ηταν. Και οχι μονο απο σενα αλλα και απο ολους τους υπάξ μέχρι τον βαθμο του ανθύπα αν ηταν πανω και απο ανθυπα δεν ειμαι σιγουρος.

Οταν απολύονται παίρνουν το βαθμό του ανθύπα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τι πραμα ειναι αυτο ρε τυπε ολοι αστρατιωτοποιητοι δεν δεχονται εντολες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παλιοτερα ισχυε σιγουρα οτι οι εφεδροι φτανανε μεχρι ταγματαρχαιοι,ειχαμε θυμαμαι 2 τετοιους στη μοναδα,ηταν μεγαλοι λιγο πριν την αποστρατευση.Εχω την εντυπωση οτι το εχουν αλλαξει ομως χωρις να ειμαι σιγουρος

Για σιγουρεψου και εσυ να δουμε γιατι με αμφισβητουν.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Συμφωνω σε αυτο.

Παντως ειμαι της αποψης οτι ο θεσμος των ΔΕΑ ειναι για τον πουτσο οπως εχει και ενδειξη ΥΕΑ θα επρεπε να ερχεται μονο σε αποφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙ.
Ετσι θα ειχε νοημα.

Δεν μπορει το καθε αγγραματο καθυστερημενο 18χρονο μαλακισμενο να γινεται αξιωματικος.
Τσαμπα λεφτα δινει το κρατος δεν εχει κανενα νοημα
Μονο προβληματα δημιουργουνται

Και εγω συμφωνω σε αυτο. Γιατι καταρχην δεν ξέρουν να διοικησουν τους αλφάδες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τι πραμα ειναι αυτο ρε τυπε ολοι αστρατιωτοποιητοι δεν δεχονται εντολες

Καλα απο τους απλους φαντάρους που πάνε λογω αγγαρειας δεν περιμένεις και πολλά αλλα κάποιοι έχουν παρεξηγησει κάποια πράγματα η δουλεια του αξιωματικου ειναι να διοικει οχι να κάθεται σε μια γωνια και να συμφωνει με οτι βλακειες του λενε. Αυτος καθοδηγει.

Επισκέπτης
ρε φανταροι ειναι και αυτοι στην ουσια και καποια στιγμη θα απολυθουν, απλα τους δινουν καποιο αξιωμα μεσα για να μην κανουν πολλες υπηρεσιες οι κανονικοι ανθυπολοχαγοι που βγαινουν απο σχολη και πανε για καριερα στον στρατο. Καμια σχεση η εκπεδευση που κανουν οι κανονικοι με αυτους. Τους κανονικους τους βγαζουν το λαδι στην ευελπιδων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom