Νέα

Ειναι υποχρεωτικο να πας εφεδρος αξιωματικός ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Carnivore
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 184
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
χαρτι με ενδειξη ΥΕΑ ερχεται σε ολους οσους εχουν τελειωσει το σχολειο,οποτε  μην σε ανησυχει. Εκει (στο κεντρο νεοσυλλεκτων) περνας απο επιτροπη αξιωματικων και μπροστα τους δηλωνεις "επιθυμω να επιλεγω ως ΥΕΑ". Αν πεις δεν επιθυμω, απλα δεν σε περνουν. Δεν ξερω ποσο εχεις αναγκη τα χρηματα,αλλα να ξερεις οτι ο δοκιμος δεν ειναι απλα ενας φανταρος που του δινουν μηνιατικο......θα εχεις ευθυνες,πιεση απο τους απο πανω,τη γνωστη κοντρα μισος απο τους υπαξιωματικους (μεγαλες κομπλεξαρες) και το γραψιμο απο τους απλους φανταρους.

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Στο Ναύπλιο πριν πολλά πολλά χρόνια όταν με ρώτησε ο στρατηγός αν θέλω να πάω ως έφεδρος και του απάντησα όχι με περιποιήθηκε καταλήλως μαζί με πολλούς άλλους στέλνοντας μας με την μία μετά από το Λουτράκι στον Έβρο ως απλούς στρατιώτες. Μας το είπε κιόλας. Θα περάσετε καλά σαν απλοί φαντάροι εκεί που θα σας στείλω. Εκεί στην αρχή με ξέσκισαν στην αγγαρεία όπου κάποια στιγμή χώθηκα σε κάποιο γραφείο. Δίπλα μου είχα έναν έφεδρο ο οποίος στις δύο η ώρα έφευγε ενώ εγώ πήγαινα και χτύπαγα και σκοπιές. Η δουλειά που έκανα ήταν η ίδια με τον έφεδρο μην πω ότι εγώ δούλευα περισσότερο γιατί αυτός συνέχεια είχε «δουλειές».
Θα μου πεις και σαν δόκιμος μπορεί να πήγαινα στον Έβρο αλλά δεν είναι το ίδιο.
Σκέψου καλύτερα την επιλογή σου.

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
εγω ειπα οτι δεν θελω, δεν εκανα τα αθληματα γιατι ελειπα εκεινη την μερα και στα ψυχολογικα εγραψα αλλα αντ'αλλων και με πηραν ΥΕΑ με το ζορι
Τελικα δεν ηταν και τοσο ασχημα, αν εξαιρεσεις την κρυαδα που τρως στην σχολη, αλλα αυτο ειναι μονο για 2 μηνες. Απο ευθηνες μπορει στα χαρτια να εχεις περισσοτερες, αλλα ποτε δεν περιμενουν απο εφεδρο να βγαλει τα καστανα απο τη φωτια. Αν εχεις το μινιμουμ προβλεπε, οι απο πανω σου δεν σε πειραζουν και αν εισαι δικαιος οι φανταροι δεν δημιουργουν προβλημα. Το μονο προβλημα ειναι οι υπαξ, αρκει να βρεις τα κουμπια τους. Αλλα και παλι αν τα χεις καλα με τους απο πανω, το καταλαβαινουν και ετσι δεν μπορουν να πουν πολλα. Προσοχη το να τα εχεις καλα με τους απο πανω δεν εννοω να εισαι γλυφτης... 
Βεβαια ο μισθος δεν φτανει για πολλα αν πας μακρυα απο το σπιτι σου, γιατι θα πρεπει να νοικιασεις και μερος να μενεις

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Από τη στιγμή που σε επιλέξουν είναι. Βέβαια ένας δύο μήνες είναι το ζόρι. Μετά περνάς ζωή και κότα.  :grin:

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
309
Πόντοι
26
Η κορυφαία δικαιολογία που χρησιμοποίησαν το 2007 για να με κόψουν από δόκιμο ήταν η εξής : Έχεις λέει μυωπία 4 βαθμών.Όταν έχεις τέτοια μυωπία πρέπει να έχεις πάρει πτυχίο ΤΕΙ στην προκειμένη που ήμουν εγώ.  :uglystupid: Είχαν πάει πολλοί για ΥΕΑ τότε και έψαχναν για βλακώδεις δικαιολογίες.Βέβαια σε καλό μου βγήκε γιατί φαντάρος πέρασα πολύ καλύτερα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Η κορυφαία δικαιολογία που χρησιμοποίησαν το 2007 για να με κόψουν από δόκιμο ήταν η εξής : Έχεις λέει μυωπία 4 βαθμών.Όταν έχεις τέτοια μυωπία πρέπει να έχεις πάρει πτυχίο ΤΕΙ στην προκειμένη που ήμουν εγώ.  :uglystupid: Είχαν πάει πολλοί για ΥΕΑ τότε και έψαχναν για βλακώδεις δικαιολογίες.Βέβαια σε καλό μου βγήκε γιατί φαντάρος πέρασα πολύ καλύτερα.
αμα φοραγες φακους,δεν θα σε επαιρναν χαμπαρι τυπε

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Γεια χαρα συναγωνιστές. Μου ρθε χαρτι για ΥΕΑ στο Ναυπλιο αλλα φυσικα δεν θελω να παω σαν ΥΕΑ και για τους 5 εξτρα μηνες που δεν βρίσκω λογο να τους κανω, αλλα και γτ με τη δουλεια μου βοηθουσα οικονομικά στο σπιτι και τωρα οι δικοι μου θα ειναι ενα μιθσο μειον. Θα ειναι που θα ειναι 9 μηνες, το κερατιατικο με τους 5 επιπλεον θα προτιμούσα να το αποφυγω. Ωστοσο εχω ακουσει οτι συνηθως τους ΥΕΑ τους βαζουν με το ζορι.  :fuck1:

Ειμαι και απόφοιτος ΑΕΙ και ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα γτ παιρνω επιπλεον βαθμολογια (αμαν με τα πτυχια μου...)

Ευχαριστω!

και μένα μου είχε έρθει τέτοιο χαρτί και τουλάχιστον όταν πήγα εγώ δεν ήταν υποχρεωτικό. Μάλιστα στέλνουν τέτοιο χαρτί σε πολλούς γιατί ξέρουν ότι δεν θέλουν να πάνε όλοι. Τώρα δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει τα πράγματα.

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Μη λέτε μαλακίες ζώα με τα 500 ψωροευρώ,πάνω από τα μισά θα τα δίνει στο νοίκι.
Δεν λέει να πας ΥΕΑ,σκάτα στον κωλοστρατό είτε λουφάρουμε είτε κοιτάμε να κάτσουμε όσο το δυνατόν λιγότερο γίνεται (είτε γιωτάμηνα είτε βυζματικά 9μηνα).

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
δίκια μου γνώμη ειναι να πας ΥΕΑ κάλο ειναι. όσο για το οικονομικό. σκέψου μόνο ότι αν πας απλός στρατιώτης θα επιβαρύνεις την οικογενεια σου περισσότερο. ενώ αν πας ΥΕΑ κούτσα στραβά πιο καλύτερα θα εισαι..τώρα εσύ θα ζυγίσεις τα πράγματα. καλύτερα άπο όλους μας  :think:

Επισκέπτης
Ειναι πολυ προβλεπαι παντως, εγω τους ειχα στην σχολη και ολοι μερα τους τρεχαν. 20 δοκιμοι κανανε παρελαση και φωναζανε περισσοτερο απο εμας που ειμασταν τουλαχιστον  60 ατομα  :grin: καναμε μαζι υπηρεσιες και ηταν πολυ ψαρωμενοι γιατι επεφτε συνεχεια καμπανα. Οταν τελος απολυθεις νομιζω παιρνεις το αστερι του ανθυπολοχαγου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναι εισαι ανθυπολοχαγος αλλα έφεδρος και φτάνεις μέχρι ταγματάρχης.

Λογικο να ειναι προβλεπέ ρε φιλε και να τρέχουν συνεχεια ..... αξιωματικοι θα βγουν.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ναι εισαι ανθυπολοχαγος αλλα έφεδρος και φτάνεις μέχρι ταγματάρχης.

Λογικο να ειναι προβλεπέ ρε φιλε και να τρέχουν συνεχεια ..... αξιωματικοι θα βγουν.

Ησουνα ΔΕΑ εσυ αν δε κανω λαθος?

Επισκέπτης
Ναι στην ουσια υπηρετεις σαν ανθυπολοχαγος, θυμαμαι εκαναν στην μοναδα κανονικα υπηρεσιες αυδμ. σε φυλακιο ενας με το επαιζε τρελιτσα και καλα πηγαινε να με διαταξει, και στο τελος τον κοπανησα με το τηγανι στο κεφαλι, τελικα ουτε που με εβγαλε αναφερομενο ο χεστης  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom