magenta2006dfo
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Έχω την εντύπωση ότι το σάιτ είναι λίγο βαρύ, κάτι που μπορεί να φταίει τα φλας τα διαφημιστικά.
Eδω αργεί να ανοίξει με 24Μbps δεν θα αργεί με 768? Αν και νομίζω πως δεν παίζει ρόλο τι σύνδεση έχεις!Ναι είναι αρκετά βαρύ...Με ταχύτητα 768 αργεί να ανοίξει.Δεν ξέρω τι φταίει.Αυτό που ξέρω είναι ότι το καλό πράγμα αργεί να γίνει..
bourdela = the best
ειναι οντως λιγο βαρυ οχι ομως απο αυτη την αποψη,μερικοι που υπολογιζες φιλους,δεν σου μιλανε καν πια.ισως φταιει κ αυτο.
ειναι οντως λιγο βαρυ οχι ομως απο αυτη την αποψη,μερικοι που υπολογιζες φιλους,δεν σου μιλανε καν πια.ισως φταιει κ αυτο.
το ξερω δεν ειπα πως φταις εσυ,απλως το ανεφερα,δεν ειχα προθεση να θιξω καποιον.Κοπελιά σε αυτό που λες, δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ.
;) > :o :- :-* :'( :-X > 0 *P :<ειναι οντως λιγο βαρυ οχι ομως απο αυτη την αποψη,μερικοι που υπολογιζες φιλους,δεν σου μιλανε καν πια.ισως φταιει κ αυτο.
κόρη εχω στον εγκεφαλο..παπα-γιώργη τρελάθηκες ή έχεις ιό στον εγκέφαλο ???
λαοσυναξη;) > :o :- :-* :'( :-X > 0 *P :<
lol...................;) > :o :- :-* :'( :-X > 0 *P :<
Α μπα!!! Η ιδέα σου είναι!!! Πανάλαφρο!!! Σαν το Σχορτσιανίτη ένα πράγμα!!! (Πριν χάσει τα κιλά) ;)Έχω την εντύπωση ότι το σάιτ είναι λίγο βαρύ, κάτι που μπορεί να φταίει τα φλας τα διαφημιστικά.