You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Είναι όλες οι γυναίκες πουτάνες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα yoplas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 546
- Εμφανίσεις 26K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
ΟΛΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ!!!!
ΟΛΕΣ!!!!
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Αυτες ειναι πουτανες για τους αλλους....Oλες εκτος απο τη μανα μας,την αδερφη μας,τη γυναικα μας και τη κορη μας!! ;) ;)
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
οι Ελληνιδες δεν ειναι μυξοπαρθενες;
μυξοπαρθενα και πουτανα γινεται;
Αυτες ειναι πουτανες για τους αλλους....
Εγώ προσωπικά θα πω ένα πράγμα..Τις σιγανοπαπαδιές και τις μυξοπαρθένες να φοβάστε...Καλύτερα η κοπέλα να συμπεριφέρεται κάπως πιο ανοιχτά με όλους και να σε κάνει να ζηλεύεις παρά να υποτίθεται ότι είναι μικρό αθώο κοριτσάκι με αγγελικό πρόσωπο και μετά να εξελιχτεί σε μεγάλη κάρια...οι Ελληνιδες δεν ειναι μυξοπαρθενες;
Επισκέπτης
Και γιατί κλείνεις το μάτι ρε συ; Είπες καμιά εξυπνάδα ή κάνα μυστικό;Oλες εκτος απο τη μανα μας,την αδερφη μας,τη γυναικα μας και τη κορη μας!! ;) ;)
Επισκέπτης
Πω πωωωωω..... Τίγκα στα αποφθεύγματα είσαι συ πουλάκι μου.......Εγώ προσωπικά θα πω ένα πράγμα..Τις σιγανοπαπαδιές και τις μυξοπαρθένες να φοβάστε...Καλύτερα η κοπέλα να συμπεριφέρεται κάπως πιο ανοιχτά με όλους και να σε κάνει να ζηλεύεις παρά να υποτίθεται ότι είναι μικρό αθώο κοριτσάκι με αγγελικό πρόσωπο και μετά να εξελιχτεί σε μεγάλη κάρια...
τικ ειναι ρε μεγαλεΚαι γιατί κλείνεις το μάτι ρε συ; Είπες καμιά εξυπνάδα ή κάνα μυστικό;
Επισκέπτης
Γιατί; Οι άντρες δεν τα αγαπούν;τι σημαινει πουτανες????? ολες αγαπουν τα φραγκα αυτο δεν αλλαζει
Επισκέπτης
Στο χέρι το χεις το τικ μεγάλε;τικ ειναι ρε μεγαλε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 283
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις