Νέα

Είναι οι μικροκαμωμένες κοπέλες πιο θηλυκές?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TERMINATOR_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
παρατηρω οτι η κοντες κοπελες ειναι πιο σεξυ απο της ψιλες μιλαω για κοπελες ψηλες δηλαδη απο 1.75 και πανω και οι μικροκαμωμένες μου φαινονται να εχουν ολοι την καυλα του κοσμου? μηπως μονο σε εμενα φαινεται αυτο ?

likos7

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ετσι ειναι αδερφε μου...τα ακριβα αρωματα τα βαζουν σε μικρα μπουκαλακια  :grin:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
"Η ψηλή γυναίκα είναι για την παρέλαση, η κοντή για το κρεβάτι", λένε.

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.028
Πόντοι
3.425
αν κρινω απο τα callgirls που εχω παρει, ναι οι κοντες ειναι αυτες που δινουν περισσοτερα στο κρεβατι, δεν υπαρχει αμφιβολια.
οσες ψηλες εχω παρει ηταν παγοκολώνες ...και επιπλεον και ξανθιες.

κι αν θελουμε να μιλησουμε και για εθνικοτητα...οτι εχει ελληνικο αιμα ειναι απαιχτο.

την καβλα που εχουν οι ελληνιδες (οταν γουσταρουν και την βγαλουν) δεν την εχει καμια αλλης εθνικοτητας

εξ ιδιων μιλαω παντοτε

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
οτι εχει ελληνικο αιμα ειναι απαιχτο.

την καβλα που εχουν οι ελληνιδες (οταν γουσταρουν και την βγαλουν) δεν την εχει καμια αλλης εθνικοτητας

εξ ιδιων μιλαω παντοτε

εδώ θα διαφωνήσω αλλά γούστα είναι αυτά.... κατα την γνώμη μου οι Ελληνίδες δεν είναι απο τις χειρότερες αλλά είναι μακράν πιο κάτω απο Ρουμάνες, Βουλγάρες, Ρωσσίδες κ.λπ.

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
εξ'ου και "κοντοπουτανο"...

1. κοντοπούτανο

Η ωραία αλλά κοντή γκόμενα, αλλιώς και πινεζοπούτανο.
- Κοίτα ρε βυζιά που έχει το κοντοπούτανο, αντί να το πάρει σε ύψος, το πήρε αλλού το μπόι.

2. κοντοπούτανο

Αν την δεις θα καταλάβεις τι εννοώ. Η κοντή γεματούλα, χωρίς το γνώθι σεαυτόν, που μου φοράει το μίνι, καλτσόν δίχτυ και μπότα μαύρη.

Κοίτα, κοίτα τον μπόγο, την χιονόμπαλα, λύγισμα και κούνημα και αυτοπεποίθηση το κοντοπούτανο! Με τρελή πίπα θα τον κρατάει τον άλλον τον χάφτα δίπλα της.

3. κοντοπούτανο

Η κοντή γκόμενα maximum 1,60 που, ενώ δεν έχει τα φόντα, την πέφτει στους καπαρωμένους, κεντρίζοντας την λίμπιντο με γνωστές πουτανιές, προκαλώντας βραχυκύκλωμα στις δικές τους.
- Ρε συ Αλεξάνδρα με ποια μιλάει ο δικός σου;
- Με την Ελένη... όχι την βλέπεις πως κάνει την κοντή;
- Αυτή δεν την είχε πέσει και στον Γιώργο; Γνωστό κοντοπούτανο!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν είπα 'Ναι, γιατί είσαι κοντός ενώ εγώ ψηλός΄ οπότε η απάντηση σου είναι γτπ  :birdman:
Να σου πω,ένας κοντός που είναι πιο ψηλός από έναν άλλον κοντό,θεωρείται ψηλός απέναντι στον πιο κοντό;;; :think:

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
προτιμω κοντες  :fuck2:

Stories