Νέα

Είναι νόμιμη η κατοχή σπρέι πιπεριού;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Micho00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.218
Πόντοι
2.646
Κανένα μήνα με αναστολή θα φας τυπε, ούτε δικηγόρο μην πάρεις για να γλιτώσεις τα έξοδα

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
ειναι παρανομο,και αν ψεκασεις αυτον που ηρθε να σε κλεψει μπορει να σε κανει καταγγελια μετα.....
σε ληστεια ψεκασε ο αλλος εναν Γεωργιανο,και μετα στο δικαστηριο ειπε οτι του εριξε αποσμητικο..... τον συμβουλεψαν να πει αυτο βεβαια...
σε πολλες περιπτωσεις σε καλυπτουν και οι αστυνομικοι...εγω που ρωτησα εναν αστυνομικο τι να κανω που μου εχουν βαλει στο ματι το παπακι μου ειπε "ριξε οσο ξυλο θες,αλλα μην του κανεις ζημια...μετα δεν μπορω να σε καλυψω"...
τωρα αν σε δουν 2 μετρα μαντραχαλο κ με σπρευ,θα σε μαζεψουν....αλλα αν το βρουν σε μια γυναικεια τσαντα δεν πιστευω να πουν τιποτα....

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Ανοιχτε θεμα για αυτοσχεδια οπλα για αυτοαμυνα ,ειτε στο αμαξι ειτε στο σπιτι. Ενας φιλος μου ειχε μπαστουνι του μπειζμπολ στο αμαξι του. Οχι οτι αν στην πεσουνε με οπλο κανεις κατι,αλλα στα δυσκολα εχεις ενα αποκουμπι.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Αλλος φιλος σε σκηνικο με αναρχικους ειχε χρησιμοποιησει τα κλειδια του. Τα εβαλε αναμεσα στα δαχτυλα της γροθιας του και τους ειχε σκισει(κατα τα λεγομενα του) και τουλαχιστον προλαβε να φυγει απ το σκηνικο.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Δεν δουλευει ανεπαφα...
Folding-Knive-card-01-1.jpg

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
Αλλος φιλος σε σκηνικο με αναρχικους ειχε χρησιμοποιησει τα κλειδια του. Τα εβαλε αναμεσα στα δαχτυλα της γροθιας του και τους ειχε σκισει(κατα τα λεγομενα του) και τουλαχιστον προλαβε να φυγει απ το σκηνικο.
εχθες διαβαζα οτι πολυ καλη δουλεια κανει ο αναπτηρας μπικ. απλα τον κρατας στην μπουνια σου και ετσι γινεται πολυ πιο ισχυρη

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
τύπε αν θες να κανεις κατι καντο σωστα να πουμε. τσιμπά ενα μικρο πυροσβεστήρα αμαξιου άδειασε τον και βαλε παραλα μεσα. η ζωη ειναι μικρη μη μασας . :undecided::undecided::undecided:
Τι είναι το παραλα;

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Πλακώνομαι συχνά στο δρόμο, πολύ συχνά.
Μια φορά λοιπόν, διέσχιζα τη διάβαση και ένας ασυνείδητος οδηγός πήγε να περάσει ανάμεσα μου...
Του έκανα τη γνωστή χειρονομία, με την μαλακία, χειρόφρενο, κατεβαίνει να το παίξει μάγκας.
Μου χώνει ένα μπουκέτο στο κεφάλι, καλό, έβαλα πάγο μετά. Εγώ εκείνη την ώρα, έτρωγα ένα γεμιστό κουλούρι με σοκολάτα, μόλις είχε βγει απ το φούρνο. Του το τριβω στη μάπα.
Το συμβάν έλαβε τέλος.
Πήγε να το παίξει μάγκας, ναι πιο δυνατός, ναι ωραίος, τράβα γυρνα μαλακα στη γκόμενα με τις σοκολάτες στη μαπα και στα ρούχα.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
ΟΚ, αλλά με ποιον τρόπο μεταφέρεις το περιεχόμενό του

μέσα σε άδειο πυροσβεστήρα;

ΟΚ, αλλά με ποιον τρόπο μεταφέρεις το περιεχόμενό του μέσα σε άδειο πυροσβεστήρα;
Χαβαλεδιαρικα το έγραψε ο φίλος @RETRO.
Παίζουνε βέβαια στο εξωτερικό μεγάλα αλλά φυσικά όχι σε μέγεθος πυροσβεστήρα.
Να είσαι καλά και να συνεχίσεις τις ωραίες κριτικές.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Μερικοί ορειβάτες απωθούν τα τσοπανόσκυλα με στρακαστρούκες (σκορδάκια).
Τα δοκίμασα και δουλεύουν, αρκεί να ρίξεις 5-6 μαζεμένα και όχι καναδυο.
Τα σκορδάκια πλεονεκτούν στο ότι τα ενεργοποιείς σε δευτερόλεπτα, ενώ η κροτίδα θέλει χρόνο, αναπτήρα, κτλ
Τα τσοπανόσκυλα δυστυχώς τρέχουν μεγάλες αποστάσεις σε δευτερόλεπτα, οπότε κάθε δευτερόλεπτο είναι σημαντικό.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Πάρε ένα σπρέι αποσμητικού ή λακ την ίδια δουλειά κάνει.

imipos

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
0
Ανοιχτε θεμα για αυτοσχεδια οπλα για αυτοαμυνα ,ειτε στο αμαξι ειτε στο σπιτι. Ενας φιλος μου ειχε μπαστουνι του μπειζμπολ στο αμαξι του. Οχι οτι αν στην πεσουνε με οπλο κανεις κατι,αλλα στα δυσκολα εχεις ενα αποκουμπι.
Μέσα στο αμάξι καλύτερα μεγάλο φακό που παίρνει πολλές μπαταρίες να χρησιμοποιηθεί σα ρόπαλο να είσαι τελείως καλυμμένος.

OP
OP
M

Micho00

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2019
Κριτικές
11
Like
937
Πόντοι
311

Για αυτό ξέρει κανεις τίποτα; Οκ εκτοξεύει τζελ χρωμα. Και;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736

Για αυτό ξέρει κανεις τίποτα; Οκ εκτοξεύει τζελ χρωμα. Και;
Έχει και μερικά βίντεο επίδειξης στο λίνκ που έβαλες , απο οτι λέει στο λίνκ τυφλώνεται προσωρινά ο δράστης και εκτός αυτού μένει και το χρώμα ώστε να τον εντοπίσει η αστυνομία πιό εύκολα. Δεν είχα ακούσει ξανά για αυτό το σπρέι.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Αυτό σε μορφή σπρέι είναι σωστά;Το οποίο όταν το στρέφεις προς το πρόσωπο του άλλου φέρνει κάτι σαν λυποθυμια;
Λιποθυμία μπορεί να φέρει αν ο άλλος έχει άσθμα και πάθει σοκ και ξαπλώσει.
Κάποτε στο σχολείο μου παιδί που το έφαγε στην μούρη με άσθμα κόντεψε να πεθάνει..
Είναι στην ουσία όπλο...
Δεν νομίζω να είναι νόμιμη η κατοχή του.

Xrononaytis1979

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2019
Like
114
Πόντοι
1
ειναι οπλό καταστολης οσο μπορει , μπορει να πεσεις ξερος η να λυποθυμησεις .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom